ερωτοσκοπιο 01/10 Κυριακή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 01/10 Κυριακή ωροσκοπιο

zodia Κριός
Θα θέλετε να γευθείτε τις απολαύσεις της ζωής σήμερα. Είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας και πρέπει να ακούτε τις ανάγκες του σώματός σας περισσότερο. Κάποια σημεία είναι εμφανή σημάδια κούρασης που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

zodia Ταύρος
Θα είστε συγκεντρωμένοι και δεν θα αφήνετε τίποτα στην τύχη. Θα σας γοητεύσουν τα αποτελέσματα. Κάνετε μεγάλη κατανάλωση φαγητού οπότε να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να ασκηθείτε περισσότερο και τότε θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί.

 

zodia Δίδυμοι
Θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων και θα βλέπετε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μην ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων όμως. Σταματήστε και ακούστε μουσική ή κάντε κάτι που σας αρέσει καθώς αυτό θα είναι καλό για το σώμα και την ψυχή σας.

zodia-taro-45

zodia Καρκίνος
Αν πρέπει να δουλέψετε σήμερα θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι καθώς θα υποκύψετε σε διαλόγους. Οι ορμές σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και αυτό είναι εξαντλητικό. Είναι ώρα να πάρετε ένα ρεπό ή άδεια.

zodia Λέων
Οι αλλαγές που κάνετε σήμερα θα είναι πιο σημαντικές από όλες τις άλλες που έχετε κάνει. Κοιτάξτε το μέλλον και πως θα φθάσετε εκεί. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και τώρα απλά πρέπει να μάθετε να σκέπτεστε για το πόση ενέργεια απαιτούν κάποιες δραστηριότητες.

zwdia-3-zodia

zodia Παρθένος
Θα έχετε λιγότερη υπομονή σχετικά τις ευχές των άλλων αλλά αν αλλάξετε τακτική θα είναι όλα δύσκολα. Δείχνετε μεγαλύτερο ρεαλισμό και αισθάνεστε την ανάγκη να τακτοποιηθείτε και να ξεκουραστείτε. Αυτά πρέπει να κάνετε και αυτά χρειάζεστε.

zodia Ζυγός
Το μυαλό σας είναι στα σύννεφα και η αφηρημάδα σας σας βοηθά να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Οι ιδέες σας είναι πολλές και εσείς μπαίνετε σε πειρασμό να δράσετε πολύ γρήγορα και χωρίς να σκέπτεστε καθαρά. Κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν.

zodia Σκορπιός
Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ χαλαρή. Στρέφεστε προς νέες απολαύσεις χωρίς να χάνετε την αίσθηση της κατεύθυνσης. Αισθάνεστε ότι δέχεστε επίθεση που βελτιώνετε τον τρόπο ζωής σας. Σκεφθείτε να τρώτε πιο ισορροπημένα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zodia Τοξότης
Μην διστάζετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Θα είναι πάντα ρεαλιστικές. Πιέζετε την τύχη σας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Χρειάζεστε άσκηση αλλά και ξεκούραση. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα.

zodia Αιγόκερως
Θα μάθετε πολλά για κάποιο άτομο που είναι κοντά σας. Θα πρέπει να είστε διακριτικοί. Θα έχετε μια ακαταμάχητη ορμή να γευθείτε τις απολαύσεις της ζωής αλλά δεν θα μπορείτε να τις νιώσετε καθώς είστε πολύ σφιγμένοι.

zodia Υδροχόος
Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να είστε ανοιχτοί στους άλλους. Πρέπει να χαλαρώσετε. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα προβλήματα που σας κρατούν πίσω. Το ηθικό σας είναι πολύ υψηλό.

zodia Ιχθύες
Θα δείτε κάποιες νέες πιθανότητες του μέλλοντος. Να είστε δεκτικοί και βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε. Μια αίσθηση κούρασης περιορίζει την πρόοδό σας. Πρέπει να βελτιώσετε την διατροφή σας καθώς δεν παίρνετε πολλές βιταμίνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις