ζωδια για ελεύθερους 01/10 Κυριακή

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 01/10 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Κάτι δεν πάει καλά και συνειδητοποιείτε ότι θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε αργά ή γρήγορα. Τα καλά νέα; Μόλις ασχοληθείτε με το θέμα θα είστε έτοιμοι να πάρετε πάλι την κατάσταση στα χέρια σας.

Ζωδια Ταυρος
Δεν αισθάνεστε την αγάπη – για την ακρίβεια η αγάπη είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, τώρα που έχετε τόσους στόχους και σχέδια που απορροφούν την προσοχή σας. Ενημερώστε τους ενδιαφερόμενους ότι βρίσκεστε σε προσωρινή παύση.

 

Ζωδια Διδυμοι
Δώστε βάση στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια, καθώς και μερικά κομμάτια που σας κάνουν να αποστρέφετε το βλέμμα σας (ίσως και να γελάτε μερικές φορές). Αναγνωρίστε όλες σας τις εμπειρίες – είναι ανεκτίμητες στο να σας κάνουν το άτομο που είστε τώρα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Έχετε βάλει τα δυνατά σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή και τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Έχετε εκπλαγεί που έχουν εμφανιστεί τόσοι διεκδικητές και ανταγωνίζονται για την προσοχή σας; Δεν θα έπρεπε – είστε γεννημένοι για να γοητεύετε τους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Εμφανίζεται μια απόλυτα εκκεντρική αλλά γοητευτική πλευρά του εαυτού σας που γίνεται ορατή από όλους. Ίσως ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ότι πρέπει να ικανοποιήσετε το πάθος σας για την κατασκευή πλοίων ή το πέταγμα με αετό. Ο ενθουσιασμός σας ανάβει μια φλόγα που δεν μένει χωρίς ανταπόκριση.

Ζωδια Παρθενος
Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν σας φαίνεται τόσο περίεργο όσο πιστεύατε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια αλλαγή που θα «νοστιμέψει» την ερωτική σας ζωή!

Ζωδια Ζυγος
Κάντε κάτι που να έχει σχέση με τον εθελοντισμό σήμερα – σας δίνει διέξοδο για όλες τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Εξάλλου κανείς δεν ξέρει πώς να φέρνει τον κόσμο σε επαφή και να κάνει τους άλλους να μιλάνε καλύτερα από εσάς! Ο αλτρουισμός θα φέρει καλό κάρμα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Προκαλείτε τον εαυτό σας να κάνει το μεγάλο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποια κίνηση και μάλιστα καλύτερη από πολλές. Η ενέργειά σας ευνοεί τα ασυνήθιστα εγχειρήματα αυτή την περίοδο.

Ζωδια Τοξοτης
Μια νέα επαφή γεννιέται κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες, πάνω που πιστεύατε ότι οποιαδήποτε ερωτική φλόγα ήταν καταδικασμένη. Το μποτιλιάρισμα στον δρόμο και οι μεγάλες ουρές αναμονής στο ταχυδρομείο δεν είναι πράγματα που θα πρέπει να σας ενοχλούν – δείτε τα σαν ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ζωδια Αιγοκερως
Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την κοινότητα σας. Εξάλλου, η αγάπη εμφανίζεται στη ζωή μας με πολλούς τρόπους – δεν αναπτύσσεται μόνο μεταξύ ατόμων. Καλλιεργήστε αυτή την αίσθηση δεσίματος και φροντίδας με νέους τρόπους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Μερικές φορές το να μιλάμε, κάνει τις ερωτικές καταστάσεις να μπερδεύονται ακόμη περισσότερο. Αντ’ αυτού μάθετε να καλλιεργείτε την ηρεμία στις στιγμές. Δώστε προσοχή σε αυτά που ακολουθούν, αλλά μην προσπαθήσετε να κρατηθείτε από αυτά. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Ζωδια Ιχθυες
Το να βλέπετε ευκαιρίες σε κάθε κατάσταση είναι το κλειδί της ευτυχίας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν η τελευταία σας σχέση δεν πήγε καλά γιατί να μην προχωρήσετε με τη ζωή σας αλλά να κρατήσετε αυτό το άτομο σαν φίλο; Μπορεί να γνωρίζει κάποιον/α που θα είναι κατάλληλος/η για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera