ερωτοσκοπιο 30/09 Σάββατο ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια-1

ερωτοσκοπιο 30/09 Σάββατο ωροσκοπιο

zodia Κριός
Είναι γενικά καλή στιγμή να εκφράσετε την άποψή σας ελεύθερα. Δεν θα ανέχεστε πλέον κάποιους περιορισμούς. Το μυαλό σας έχει κουραστεί και σας ζητά να ξεφύγετε και να αναζητήσετε ξεκούραση. Να τρώτε περισσότερα λαχανικά.

zodia Ταύρος
Η αυτοπεποίθησή σας θα κάνεις τους άλλους να ζηλεύουν και ίσως οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις. Κάποιες απρόσμενες ορμές και τάσεις ίσως σας κουράσουν. Μην το παρακάνετε σωματικά.

 

zodia Δίδυμοι
Έχετε την εύνοια των γύρω σας οπότε εκμεταλλευθείτε το και απολαύστε το. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την κατανάλωση του φαγητού. Θα πρέπει επίσης να χαλαρώσετε και σωματικά.

zodia-taro-45

zodia Καρκίνος
Η Σελήνη ενισχύει τις προσωπικές σας συζητήσεις. Είναι καιρός να προχωρήσετε τις σχέσεις σας προσεκτικά. Ένα συναίσθημα κούρασης περιορίζει τις δραστηριότητές και το πρόβλημα εντοπίζεται στο φαγητό. Η έλλειψη βιταμινών ίσως είναι ακόμα ένας λόγος.

zodia Λέων
Θα αισθάνεστε πιο άνετα με τον εαυτό σας και θα τ αντιλαμβάνεστε. Μην πιέζετε καταστάσεις και αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους. Οι άλλοι θα είναι εμπόδια στην ζωντάνια σας. Οι γύρω σας ζητούν πολλά από εσάς ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zodia Παρθένος
Ίσως δεχθείτε πολλά τηλεφωνήματα σήμερα. Τα πράγματα προχωρούν καλά. Μην διστάσετε να διαπραγματευτείτε και προχωρήστε σε λεπτομέρειες. Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε ένταση γύρω σας προχωρώντας. Χαλαρώστε και βάλτε προτεραιότητες.

zodia Ζυγός
Θα δεχθείτε μεγάλη ικανοποίηση αν είστε χρήσιμοι και μπορέσετε να επηρεάσετε καταστάσεις παραγωγικά. Θα αισθάνεστε κουρασμένοι. Υπάρχει ένταση γύρω σας οπότε πρέπει να χαλαρώσετε.

zodia Σκορπιός
Η ζωή θα είναι πιο ήρεμη καθώς ένα πρόβλημα να επιλυθεί. Θα είστε πολύ πιο χαλαροί από ότι νομίζατε. Δεν είστε μακριά από την υπερκόπωση. Σκεφθείτε τον εαυτό σας και κάντε ότι μπορείτε για να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

zodia Τοξότης
Έχετε απορροφηθεί από τις υποχρεώσεις σας και δεν πρέπει να αφήνετε τον εαυτό σας έτσι. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και ταυτόχρονα να σκεφθείτε κάποια πράγματα αναλυτικά.

zodia Αιγόκερως
Η ακρίβεια των ιδεών σας θα είναι ενθαρρυντική. Εκφραστείτε ξεκάθαρα και θα γίνετε κατανοητοί. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην υπερβάλλετε με την κατανάλωση κάποιων ουσιών καθώς είστε γενικά επιρρεπείς, είτε πρόκειται για χάπια, για αλκοόλ ή ακόμα και για γλυκά. Να είστε προσεκτικοί.

zodia Υδροχόος
Η μακροπρόθεσμη οπτική σας γίνεται πιο καθαρή και θα μπορείτε να τα δείτε όλα πιο ξεκάθαρα. Ελέγχετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα βελτιώσετε την ενέργειά σας. Η βελτιωμένη φυσική σας κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι ελέγχετε καλύτερα τα αποθέματά σας.

zodia Ιχθύες
Η χαλαρότητα της ατμόσφαιρας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες ανησυχίες και να αποφύγετε εμπόδια. Εκμεταλλευθείτε την και απομακρύνετε συνήθειες που είναι βασισμένες σε λάθος υπολογισμούς. Υπάρχουν κάποια κενά στον υγιή τρόπο ζωής σας.

zodia-zvdia-75