Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/02 Δευτέρα

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 03/02 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Το ταίρι σας μπορεί να νομίζει ότι είστε συναισθηματικά απόμακροι. Στην πραγματικότητα, νιώθετε πολύ ευάλωτοι για να εκθέσετε όσα αισθάνεστε βαθιά μέσα σας.

Παρατηρήστε το πάρε-δώστε της σχέσης σας σήμερα. Θα σας δώσει ένα πολύτιμο στοιχείο για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάτι μπορεί να φαίνεται παιχνιδάκι αλλά το ένστικτό σας λέει άλλα. Ακούστε το! Στη σχέση σας, εσείς και το ταίρι σας είστε οι ειδικοί. Οι υπόλοιποι δήθεν ειδικοί τις περισσότερες φορές μεταδίδουν λάθος πληροφορίες.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τα συναισθήματα σας αλλά θα πρέπει επίσης να τα κρατάτε υπό έλεγχο. Αυτό ισχύει ειδικά αν εσείς και το ταίρι σας είστε στο μέσο κάποιων οικονομικών ή επαγγελματικών διαπραγματεύσεων. Κρατήστε μακριά οτιδήποτε θα μπορούσε να σας αποσπάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε ο ορισμός του συμπονετικού ανθρώπου. Σας αρέσει να βοηθάτε όσους αγαπάτε, ειδικά το ταίρι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην ο παρακάνετε Δεν θέλετε να περάσετε στο άλλο άκρο.

Ωροσκόπιο Λέων

Μείνετε επικεντρωμένοι στις λεπτομέρειες και θα μπορέσετε να αποτρέψετε μια κρίση στη σχέση σας. Πάνω, από όλα προσπαθήστε να μην το πάρετε τόσο στα σοβαρά. Η ευρύτερη εικόνα είναι πολύ πιο σημαντική από να τρελαίνετε το ταίρι σας με τη σχολαστικότητα σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Κάποια μαθήματα συνεχίζουν να επανέρχονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί το πώς θα είστε δυνατοί. Ίσως αντ’ αυτού θα πρέπει να προσπαθήσετε να ευθείς και ειλικρινείς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι ελλιπείς πληροφορίες σας κάνουν να αισθάνεστε αβέβαιοι στη σχέση σας. Αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει να προχωρήσετε μπροστά. Δουλέψτε με όσα ξέρετε. Όταν αναλάβετε δράση, οι πληροφορίες που αναζητούσατε θα εμφανιστούν ως δια μαγείας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Προσπαθήστε να κατανοήσετε μια κατάσταση με την οπτική του/της συντρόφου σας, ακόμη και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύθραυστοι από ότι συνήθως. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε και να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Φερθείτε στο ταίρι σας με τον τρόπο που θα θέλατε να συμπεριφερθεί κι εκείνο σε εσάς. Ακόμη πιο σημαντικό είναι να θέσετε την συγχώρεση ως βασική αρχή στη σχέση σας. Θα κάνει πολύ καλό στην υγεία σας.

zwdia-66

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η ζωή φέρνει κάτι απροσδόκητο στη σχέση σας. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό. Τα άστρα απλά θέλουν να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Μπορείτε και οι δυο σας να μάθετε πολλά από αυτή την ευκαιρία. Αφήστε τη να εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι εσείς και το ταίρι σας έχετε βρεθεί ξανά στην ίδια θέση; Μάθετε από τις προηγούμενες εμπειρίες σας και κάντε την σωστή επιλογή αυτή τη φορά. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της πείρας αν δεν την χρησιμοποιείτε;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάντε μια νέα αρχή με το ταίρι σας, πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου. Στην αρχή, μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι αλλά στην πορεία θα καταλάβετε πόσο καλό κάνατε για το μέλλον της σχέσης σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76