Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/06 Πέμπτη

erwtikes-25214

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/06 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Μην αφήνετε την επιπόλαιη διάθεσή σας σήμερα να μπει εμπόδιο στη μελλοντική σας ευτυχία.

Μια ειλικρινής, ευγενική συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει γρήγορα η κατάσταση μεταξύ σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήστε το μέλλον που βλέπετε για εσάς τους δύο. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσαρμοστεί, επικεντρωθείτε σε αυτό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αφιερωθείτε σε έναν καινούργιο σκοπό και πείστε και τον/την αγαπημένο/η σας να συμμετέχει. Το βέβαιο είναι ότι θα βρείτε και άλλα άτομα με αντίστοιχα ενδιαφέροντα στην πορεία.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δείξτε τα ταλέντα σας, όχι την πιστωτική σας κάρτα. Ο/Η σύντροφος σας ερωτεύτηκε εσάς και όχι τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ωροσκόπιο Λέων

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό χωρίς να θέλετε διαρκώς να έχετε δίκιο. Δεν είναι κακό να επισημαίνετε τις αδυναμίες του/της συντρόφου σας, αρκεί να το κάνετε για συγκεκριμένο σκοπό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μπορείτε να αισθάνεστε υπερήφανοι αλλά δε χρειάζεται να διαφημίζετε τα επιτεύγματα σας. Ζητήστε υποστήριξη για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας αντί να προσποιείστε συνεχώς ότι αισθάνεστε δυνατοί και γεμάτοι ζωντάνια.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μοιραστείτε τις κρυφές σας ελπίδες με τον/την αγαπημένο/η σας. Μη φοβάστε να αποκαλύψετε τα πάντα στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε τη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το άγχος σας τον τελευταίο καιρό μπορεί να πηγάζει από τον πληγωμένο σας εγωισμό και όχι από κάποιο συγκλονιστικό γεγονός. Ζητήστε την υποστήριξη του/της συντρόφου σας για να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ένα γελαστό πρόσωπο συνήθως πάει πακέτο με μια χαρούμενη καρδιά – τουλάχιστον σε ό,τι σας αφορά. Βεβαιωθείτε ότι η πραγματική διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του/της.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ένα μικρό μπέρδεμα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο πρόβλημα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην αφήσετε τη σχέση σας να χαλάσει για ασήμαντα πράγματα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Γιορτάστε μια πρόσφατη επιτυχία σας με μια ήσυχη βραδιά μόνο για εσάς τους δύο. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να σας δείξει πόσο υπερήφανος/η αισθάνεται για εσάς – χαρείτε με τις φιλοφρονήσεις τους αντί να μην τις παίρνετε στα σοβαρά.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Αποσπάστε τις σκέψεις σας από τις αναλύσεις για τη σχέση σας και βγείτε λίγο έξω. Πηγαίνετε να δείτε μια αστεία ταινία ή μια παράσταση για να αποκτήσετε και πάλι την αίσθηση της συντροφικότητας μεταξύ σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούνιος 2019 τις αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65