Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/02 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/02 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Η γενναιοδωρία σας απέναντι στο ταίρι σας θα εκτιμηθεί δεόντως σήμερα.

Σκεφτείτε να κάνετε κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκείνο για τον εαυτό του και κάντε του έκπληξη.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το ταίρι σας μπορεί να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Μόλις επιβεβαιώσετε ότι δεν συμβαίνει κάτι κακό, κανακέψτε το λίγο. Η συμπεριφορά του μπορεί να είναι κάπως εκκεντρική αλλά αν διασκεδάζει, προσπαθήστε κι εσείς να διασκεδάσετε μαζί του.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα λαχταράτε για λίγη πνευματική διέγερση. Πάρτε το ταίρι σας και απολαύστε μια ταινία μαζί, με το ανάλογο φαγητό απέξω. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Πριν κάνετε μια μεγάλη αγορά σήμερα, βεβαιωθείτε ότι την αντέχει η τσέπη σας. Αν εσείς και το ταίρι σας αποταμιεύετε χρήματα για κάτι σημαντικό, αναρωτηθείτε αν έχετε το περιθώριο για κάτι τέτοιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Λέων

Με λίγη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μια δύσκολη μέρα. Αν πρέπει κάποιος να σας υπενθυμίσει τους λόγους για τους οποίους είστε τόσο υπέροχοι, το ταίρι σας θα αναλάβει να σας ενθαρρύνει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε υπερήφανοι σήμερα, αλλά μην καυχιέστε μπροστά στο ταίρι σας. Σκεφτείτε λίγο και τα δικά του συναισθήματα πριν αρχίσετε να κομπάζετε για τα επιτεύγματά σας. Αναφερθείτε και στις δικές του επιτυχίες.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να σας ζητήσει να το βοηθήσετε να επιλύσει κάποιο πρόβλημα. Μην ανησυχείτε για το αν θα του δώσετε την σωστή απάντηση. Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως, είναι το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή σας.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα αλλά καλό θα ήταν να κρατήσετε υπό έλεγχο την εγωπάθειά σας. Το ταίρι σας ήδη πιστεύει ότι είστε υπέροχοι. Δεν χρειάζεται να το ακούσει άλλη μια φορά από εσάς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η αίσθηση του χιούμορ θα σας βοηθήσει να ελαφρύνετε μια αμήχανη κατάσταση που θα προκύψει με το ταίρι σας σήμερα. Δείξτε του ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά και αυτομάτως θα αισθανθεί καλύτερα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μοιράζεστε πολλά πράγματα με το ταίρι σας. Αλλά δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα, αν θέλετε να κρατήσετε και κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Θα δείξει κατανόηση. Εξάλλου μπορεί και αυτό να αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο.

dream

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να εμπλακείτε σε μια διαμάχη για το ποιος θα επικρατήσει στη σχέση σας. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Ίσως να μην θέλετε να νικήσετε. Ίσως απλά να θέλετε να αισθανθείτε ότι το ταίρι σας σάς ακούει και σας προσέχει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι ζωές των άλλων μπορεί να σας φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες… Αλλά σήμερα προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στη δική σας. Αν χρειάζεστε κάτι να σας ξεσηκώσει, δοκιμάστε να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας αντί να ασχολείστε με τους άλλους.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra