Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 16/01 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 16/01 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Μερικές φορές οι σχέσεις απαιτούν περισσότερη δουλειά από όση συνήθως. Η σημερινή μέρα όμως είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το αντίθετο.

Απολαύστε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας. Αξίζετε να χαλαρώσετε παρέα με το ταίρι σας. Θα ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα κάποια άλλη στιγμή.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η ανταπόκριση που θα έχετε σήμερα από το ταίρι σας, θα σας δείξει ότι τόσο καιρό άκουγε όσα του λέγατε. Φροντίστε να δείξετε την εκτίμησή σας για την προσοχή του.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Προσέξτε τα οικονομικά σας σήμερα και προσπαθήστε να αποφύγετε περιττές αγορές. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας. Θα προτιμούσε να σας δει να κάνετε έξυπνες επιλογές.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είναι εύκολο να συμμεριστείτε το ταίρι σας όταν περνά μια δύσκολη μέρα, καθώς είστε εναρμονισμένοι με τα συναισθήματά του. Δείξτε του πόσο νοιάζεστε, πείτε του ότι θα είστε πάντα εκεί για να το ακούσετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην εκπλαγείτε αν η απάντηση την οποία ψάχνατε διακαώς εδώ και καιρό, σας έρθει με τη μορφή ενός ονείρου. Ενώ εσείς διασκεδάζατε με το ταίρι σας όλη μέρα, το υποσυνείδητό σας εργαζόταν σκληρά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα θα σας κάνει καλό να περάσετε χρόνο με γυναικεία συντροφιά. Οι γυναίκες φίλες σας θα σας προσφέρουν ιδέες και διαφορετικές προοπτικές, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τα ζητήματα της σχέσης σας.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Υπάρχει τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ελαφρύνετε την ατμόσφυρα. Όταν θα είστε και οι δυο λίγο πιο ήρεμοι, θα μπορέσετε να συζητήσετε για τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η πνευματική πλευρά του χαρακτήρα σας χρειάζεται λίγη διέγερση σήμερα. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνετε μια σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση ή προκαλέστε το να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Αν απολαμβάνετε και οι δυο τη βραδιά, κάντε το συνήθεια.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αφήστε λίγο χώρο στο πρόγραμμά σας σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί να σας εκπλήξει με κάποια σχέδια της τελευταίας στιγμής… Και αν καταφέρετε να είστε ευέλικτοι, θα διαπιστώσετε ότι θα περάσετε πολύ καλά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην πάρετε προσωπικά τη διάθεση του/της συντρόφου σας σήμερα. Μπορεί να προσπαθεί να επιλύσει κάποια θέματα και να μην ξέρει πώς να τα αναφέρει σε εσάς. Δώστε του/της λίγο χώρο και χρόνο.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Λίγη επιπλέον άσκηση στη ζωή σας, δεν θα ωφελήσει μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική σας υγεία. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να σας συνοδεύσει αν θέλετε παρέα ή κάντε το μόνοι σας αν χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε τους μελοδραματισμούς στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Μπορεί να έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας αλλά το να κάνετε σκηνή δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί καλύτερα αν είστε ήρεμοι.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot