Ερωτοσκόπιο 01/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtiko-test

Ερωτοσκόπιο 01/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Όταν όλα γύρω σας σάς καταβάλλουν, βασιστείτε στον/στη σύντροφό σας για υποστήριξη. Πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και τι μπορούν να κάνουν για να σας διευκολύνουν.

Ωροσκοπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα να είστε βέβαιοι ότι τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα θέλετε. Εσείς οι δύο είστε σε απόλυτη αρμονία τόσο ο ένας με τον άλλον όσο και οι δυο σας με τον κόσμο γύρω σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα προετοιμαστείτε να σκεφτείτε μια εντελώς διαφορετική άποψη από τη δική σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι ξέρετε τον/τη σύντροφό σας αρκετά καλά αλλά ακόμη κρύβουν κάποιες εκπλήξεις. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην ανταποκρίνεται σε εσάς με τον τρόπο που θα θέλατε. Αν υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει στη στάση τους, θα πρέπει να τους το πείτε.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα όσο και αν θα θέλατε να έχετε από κοντά τον/την σύντροφο σας θα πρέπει να τους αφήσετε χαλαρούς. Θα πρέπει να τους έχετε εμπιστοσύνη ότι θα κάνουν την σωστή επιλογή όταν τους δίνετε το ελεύθερο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα να είστε ανοιχτόμυαλοι, διότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές στον τρόπο που κάνετε κάποια πράγματα. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις του/της αγαπημένου/ης σας. Θέλουν μόνο να λειτουργήσουν τα πράγματα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν βλέπετε ότι κάνοντας διαρκώς το ίδιο και το ίδιο δε γίνεται τίποτα, δοκιμάστε να ακολουθήστε μια νέα προσέγγιση με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα και μπορεί να βρείτε τη λύση που ψάχνατε. Μη φοβηθείτε να αλλάξετε παλιές συνήθειες.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η οικιακή σας ζωή μπορεί να διαταραχτεί κάπως σήμερα και για λόγους τους οποίους δεν μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα. Πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και κάντε ένα σχέδιο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα δεν δυσκολεύεστε καθόλου να εκφραστείτε ακόμη και σε άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ όταν ο/η σύντροφός σας θα σας εκπλήξει με κάποια σχέδια της τελευταίας στιγμής.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει ρουτινιάσει, δοκιμάστε κάτι καινούργιο για να ταράξετε λίγο τα νερά. Δε χρειάζεται να είναι κάτι ακραίο. Ακόμη και κάτι μικρό θα φέρει την αλλαγή που χρειάζεται η σχέση σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τους παλιούς τρόπους και να κάνετε νέα σχέδια. Σκεφτείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και τον/την αγαπημένο/ης ας και ξεκινήστε από εκεί. Αν συνεργαστείτε μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη περίοδο μόνοι σας. Αν συζητήσετε τα προβλήματα με τον/την αγαπημένο/η σας και συνεργαστείτε θα μπορέσετε να προσφέρετε την κατάλληλη υποστήριξη ο ένας στον άλλον.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67