Ερωτοσκόπιο 02/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtiki-astrologia

Ερωτοσκόπιο 02/05 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το μέλλον της σχέσης σας φαντάζει λαμπρό. Αφιερώσατε χρόνο και προσπάθεια για να χτίσετε μια δυνατή σχέση και τώρα απολαμβάνετε τα οφέλη. Οι φίλοι σας ρωτούν το μυστικό της επιτυχίας σας!

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα ο/η σύντροφός σας θα μπορέσει να δει τα πράγματα από την δική σας οπτική. Το καλύτερο είναι ότι δε χρειάστηκε καν να γκρινιάξετε για να το πετύχετε – η υπομονή και η πειθώ σας τους βοήθησαν να καταλάβουν τη θέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αλλάξει γνώμη ακόμη και αν αισθάνεστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί σήμερα να προβάλλει πειστικά επιχειρήματα και να μπορέσετε να δείτε την δική τους πλευρά με θετικό τρόπο.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας παρουσιάσει μερικά σχέδια της τελευταίας στιγμής, οπότε θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα.

Ωροσκόπιο Λέων

Με λίγη υπομονή σήμερα θα καταφέρετε πολλά. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να κινείται με πιο χαλαρούς ρυθμούς από εσάς, οπότε μην τους πιέζετε να βιαστούν. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και θα είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όταν χρειάζεται να κάνετε κριτική στον/στην αγαπημένο/η σας, αυτό που μετράει δεν είναι τι λέτε αλλά ο τρόπος που το λέτε. Να έχετε στο μυαλό σας ότι οι λέξεις έχουν μεγάλο αντίκτυπο για αυτό θα πρέπει να τις επιλέξετε με προσοχή.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Να είστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και μπορεί να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Αν ξέρετε τι σκέπτονται θα είναι πιο εύκολο για εσάς να ανταποκριθείτε με τον κατάλληλο τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα έχετε όρεξη να αλλάξετε τον χώρο που ζείτε, αλλά ο/η σύντροφός σας είναι ικανοποιημένος/η με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Δε χρειάζεται να τσακωθείτε για αυτό, συνεργαστείτε και θα καταφέρετε να φτιάξετε τον χώρο σας όπως τον θέλετε και οι δύο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Σήμερα μια κατάσταση που θα μπορούσε να είναι ένα αξεπέραστο εμπόδιο μετατρέπεται σε μια ευκαιρία να μάθετε κάτι καινούργιο ο ένας για τον άλλον.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε διαρκώς τα χρήματα – πόσα ξοδεύετε, πόσα αποταμιεύετε, πόσα κερδίζετε. Ξεκινήστε μια σχετική συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας και βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε και οι δύο την ίδια άποψη.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα θα σας έρθει από το πουθενά μια υπέροχη έμπνευση. Μοιραστείτε τη αμέσως με τον/την αγαπημένο/η σας , πριν αρχίσει να ξεθωριάζει και ενθαρρύνετέ τους να σας πουν την άποψή τους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μην πιέζετε τον εαυτό σας σήμερα. Κανείς δεν περιμένει από εσάς να είστε τέλειοι και ειδικά ο/η σύντροφός σας. Να θυμάστε ότι ενδιαφέρονται για εσάς είτε είστε στα πάνω σας είτε στα κάτω σας. Αυτό που μετράει περισσότερο για αυτούς είναι να είστε ευτυχισμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9