Ερωτοσκόπιο 06/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

Ερωτοσκόπιο 06/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Μία περίοδος με νέα ξεκινήματα αρχίζει για εσάς και ειδικά σήμερα ξεκινά κάτι μεγάλο. Αναζητήστε τρόπους για να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Κάτι που επιθυμούσατε πολύ πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Πριν αφιερώσετε πολλή ενέργεια σε έναν καινούργιο σκοπό, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για κάτι αληθινό. Αν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε τον/την αγαπημένο/η σας για τη γνώμη τους. Μπορεί να έχουν μια διαφορετική αντίληψη της κατάστασης.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σήμερα είστε σε θέση να κατανοήσετε βαθιά τον/τη σύντροφό σας. Θα βρείτε τη λύση σε ένα πρόβλημα που ανακύπτει διαρκώς και θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να το αφήσετε πίσω σας. Συνεχίστε και απολαύστε το υπόλοιπο της ημέρας.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κάποια προβλήματα με τους συναδέρφους σας σας έχουν ρίξει την διάθεση. Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση, αλλάξτε τον τρόπο που την αντιμετωπίζετε. Αφήστε τα εργασιακά σας ζητήματα στη δουλειά και απολαύστε την προσωπική σας ζωή στο σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς να επιτρέπετε να σας τη χαλάει τίποτα.

Ωροσκοπιο Λέων

Μήπως ονειρεύεστε μια περιπέτεια για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας; Τώρα ήρθε η στιγμή να γίνουν πραγματικότητα αυτά τα όνειρα. Αγοράστε μερικούς τουριστικούς οδηγούς και αρχίστε να σχεδιάζετε τις διακοπές που πάντα θέλατε να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Έχετε φιλόδοξες ιδέες, αλλά κάτι σας συγκρατεί από το να τις πραγματοποιήσετε. Καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Όταν ξέρετε τι είναι αυτό που σας σταματάει, θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η πνευματική πλευρά του χαρακτήρα σας έχει ανάγκη από ερεθίσματα. Νοικιάστε μερικά ντοκιμαντέρ και ενθαρρύνετε τον/την αγαπημένο/η σας να τα παρακολουθήσει μαζί σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα αναζητήστε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου. Σε ό,τι αφορά τα θέματα της καρδιάς, θα μπορέσουν να σας προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική από τους συνομηλίκους σας. Αφήστε τους να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα να περιμένετε το αναπάντεχο. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να κάνει κάτι που φαίνεται έξω από το χαρακτήρα του/της αλλά θα είναι κάτι υπέροχο. Μην ανησυχείτε για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί – απλά απολαύστε τη νέα εμπειρία.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε τόσο πολυάσχολες ζωές που έχετε ανάγκη από οργάνωση. Μην το θεωρείτε κάτι βαρετό. Σκεφτείτε το ως ένα τρόπο να αυξήσετε τον ελεύθερο χρόνο που θα περνάτε μαζί.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με ανθρώπους των οποίων οι αξίες είναι παρόμοιες με τις δικές σας. Ο/Η σύντροφός σας πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά εάν θέλετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε σε ορισμένες τοπικές ομάδες. Δεν υπάρχει όριο στους πόσους φίλους μπορείτε να έχετε!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα, οπότε μπορείτε να πάρετε κάποιο ρίσκο! Αν θέλατε να πείτε κάτι στον/στην αγαπημένο/η σας και φοβόσασταν την αντίδρασή του/της, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε!

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11