ωροσκόπιο ανάδρομος ερμής 05-28/03 α

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες

Η πρώτη ανάδρομη κίνηση του Ερμή για το 2019, λαμβάνει χώρα από τις 5 ως τις 28 Μαρτίου, στις 16-29 μοίρες των Ιχθύων. Επομένως, μην εκπλαγείτε αν το μυαλό σας μετατραπεί σε ζαχαρούχο χυλό και στη συνέχεια ξεχειλίσει από το κεφάλι σας αυτό το μήνα!

Ο Ερμής είναι ήδη χαμένος στους γοητευτικούς Ιχθύες και η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας, είναι μάλλον θολή. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό για την κατανόηση και τη γρήγορη αντίδρασή σας, στις διάφορες καταστάσεις. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσθέστε και την αφηρημάδα σας, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου.

Ίσως αυτό είναι καλό … Δεν πρέπει να πιστεύετε τα περισσότερα από αυτά που ακούτε ούτως ή άλλως. Γιατί μπορεί να είναι παρατραβηγμένα. Η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή και τη φαντασία σας για να αντιληφθείτε την πραγματικότητα των καταστάσεων.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, καθιστά τον Μάρτιο δύσκολο μήνα για ταξίδια, για υπογραφή σημαντικών εγγράφων ή για την ταξινόμηση των λογιστικών βιβλίων. Αφήστε τις εγκεφαλικές δραστηριότητες, για τον Απρίλιο.

Είναι όμως, ένας υπέροχος μήνας για δημιουργικότητα και ρομαντισμό, για την βελτίωση των ονείρων σας, για να δημιουργήσετε το πιο εμπνευσμένο έργο σας ακόμα και για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές, σε ένα λαμπρό έργο.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι αρκετά μεγαλόκαρδος και συγχωρεί… έτσι ίσως αυτή να είναι, η χρυσή στιγμή να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, να διαλογιστείτε και να θεραπεύσετε την καρδιά σας από παλιά τραύματα, για να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Μια πιο πνευματική προσέγγιση, θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό το μήνα!

Όσον αφορά το ρομαντισμό, έχετε χτυπήσει το τζάκποτ αυτό το μήνα! Ο ντροπαλός μικρός ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, είναι μυθικός, σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Οι Ιχθύες λατρεύουν τους μεγάλους έρωτες, τις βόλτες με τα πόδια, την ποίηση… κι ένα χαμόγελο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται, για ν’ αποφύγετε τις παρενοχλήσεις του πρώην ή ενός τύπου που σας άρεσε κάποτε. Πράγματι, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, τώρα που ο Ερμής επαναλαμβάνει τις κινήσεις του, οι παλιοί εραστές να επιστρέψουν τον Μάρτιο, και έτσι οι παλιές φαντασιώσεις μαζί με τις ονειρικές μέρες, να έχουν ένα πολύ απαραίτητο δεύτερο πέρασμα, για να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

tarw-taro-xartomanteia

Πώς ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, θα επηρεάσει το ζώδιό σας?

Κριός

Ετοιμαστείτε γιατί τα πράγματα θα παρουσιάζουν αστάθεια, αγαπητέ Κριέ, καθώς το υποσυνείδητό σας, αρχίζει να σας κάνει κόλπα. Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε ? Ή μήπως μαστίζεστε από παράξενα όνειρα? Θέλετε να πείτε ένα πράγμα, αλλά λέτε άλλο, ξαφνικά χάνετε το τηλέφωνο ή τα γυαλιά σας, λειτουργείτε πιο αργά και τα πράγματα απλά….. δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως θέλετε. Γιατί αυτό? Το σύμπαν, θέλει να επιβραδύνετε! Σταματήστε να πιέζετε τον Μάρτιο να προχωρήσει. Χαλαρώστε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να φάτε, να προσευχηθείτε, να αγαπήσετε … να κοιμηθείτε … να διαλογιστείτε και να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Το σύμπαν ζητάει χρόνο! Και όσο περισσότερο το αγνοείτε, τόσο πιο δυνατή θα είναι η κλήση. Ώρα να χαθείτε για λίγο από το ραντάρ… για συντήρηση.

Ταύρος

Ποιο είναι αυτό το πολύ αγαπημένο αλλά μακρινό πλέον όνειρο, που παραμερίστηκε αγαπητέ Ταύρε? Σκοπεύατε να ταξιδέψετε με έναν φίλο, να συμμετάσχετε σε κάποια λέσχη, να ακολουθήσετε κάποια φιλοδοξία ή να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε με τους φίλους σας, να σχεδιάσετε μια επανένωση, να ανοίξετε ένα εστιατόριο ή ό, τι άλλο επιθυμούσατε από καιρό ? Ο Μάρτιος είναι η ευκαιρία σας να επανασυνδεθείτε με την παλιά συμμορία, να θυμηθείτε τις παλιές καλές εποχές και να αναβιώσετε μερικές παλιές ονειροπολήσεις για πράγματα, που θα θέλατε να κάνετε στη συνέχεια. Μην ανησυχείτε αν είναι αρκετά νωρίς, για να τα κάνετε αμέσως. Μόλις η τρελή συζήτηση υποχωρήσει, τα κομμάτια θα κολλήσουν και θα αισθανθείτε πολύ πιο εμπνευσμένοι και συνδεδεμένοι, καθώς επανασυνδέεστε με τους παλιούς φίλους και αναβιώνετε κανα δυο όνειρα. Έχετε καιρό να τα πείτε? Ο Μάρτιος είναι η κατάλληλη περίοδος, για να έρθετε σ’ επαφή!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες

Δίδυμοι

Ώρα να ξεσκονίσετε την παλιά σας εμπνευσμένη καριέρα, αγαπητοί Δίδυμοι. Προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση? Ή έχετε παραιτηθεί από τα όνειρά σας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε? Έχει έρθει η ώρα, για να σταματήσετε να τρέχετε μπροστά και να επιβραδύνετε τα βήματά σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας και χρησιμοποιήστε την σαν εσωτερική πυξίδα, για να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα είναι ασαφή για λίγο. Αφήστε τα εικονοκύτταρα, να δώσουν μια σαφή εικόνα εγκαίρως. Αν απλά πιέζετε τις καταστάσεις, θα μπορούσατε να υποτιμήσετε σύντομα τον εαυτό σας. Επίσης, πολλές παρεξηγήσεις θα συμβούν, αν δημιουργηθούν μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα…. και ίσως να υποστείτε ακόμη και ένα αδικαιολόγητο πλήγμα στη φήμη σας. Μειώστε και επανεξετάστε παλιούς στόχους. Βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό μονοπάτι πρώτα.

Καρκίνος

Ω, το θαύμα των ταξιδιών, αγαπητέ Καρκίνε ! Οι μακρινές αποστάσεις σας καλούν και ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή “εκεί πέρα”, όπου το γρασίδι είναι πιο πράσινο. Αλλά είναι πραγματικά πιο πράσινο? Ή απλά φαντάζεστε πως είναι ? Χαλαρώστε λιγάκι αυτό το μήνα, για να επανεξετάσετε το όραμα που σας εμπνέει και να βρείτε τους ανθρώπους και τα μέρη που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε αυτό το μήνα ή κάνετε κρατήσεις….ή αν έχετε να κάνετε με νομικά θέματα και μέσα ενημέρωσης, καθώς η επικοινωνία μπορεί να είναι περίεργη. Χρησιμοποιήστε τον Μάρτιο για να τροποποιήσετε το όραμά σας, να επαναλάβετε τη ζωή σας και να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε μια δημοσίευσή σας, στη μετάδοση, τη διατριβή ή το διεθνές σχέδιό σας. Μπορεί να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, με κάποιον που ζει στο εξωτερικό.

zwdia-fotia

ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες

Λέων

Πόσο άνετα νιώθετε με τα τρωτά σας σημεία, αγαπητέ Λέων? Πώς νιώθετε αν αφήσετε κάποιον να τα γνωρίσει ? Πώς να έρθετε κοντά με κάποιον, αφήνοντάς τον να μπει κάτω από το δέρμα σας ή ακόμα και να απογυμνωθείτε ? Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε και να μοιραστείτε μερικά μυστικά και ίσως βρεθείτε κυριολεκτικά, κάτω από τα στρώματα. Τα χρήματα είναι επίσης καυτά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην φορτώσετε την πιστωτική σας κάρτα, να ξεχάσετε να κάνετε μια πληρωμή δανείου ή να απολαύσετε μια τρελή αγορά που θ’ αποδειχθεί ότι δεν σας εξυπηρετεί καθόλου, όταν η ομίχλη ξεκαθαρίσει. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο, για να κάνετε κάποια ενδοσκόπηση.

Παρθένος

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής για σας αγαπητέ Παρθένε είναι η χαρακτηριστική περίπτωση «της επιστροφής του πρώην» , γιατί ο κυβερνήτης σας, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων. Και ακριβώς έτσι, ξαναγυρίζετε στα συναισθήματα, που συνήθως βιώνατε παλαιότερα. Αυτά, που σας υπενθυμίζουν πώς ήταν τα πράγματα, όταν ήσασταν μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας και να υπολογίσετε τι ψάχνετε σε ένα σύντροφο. Κάποιος μπορεί να μην είναι καθόλου αυτό που δείχνει, οπότε μην επισπεύσετε τα πράγματα. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Αν είστε σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε ανεπίλυτα ζητήματα, να αναζωπυρώσετε τον ρομαντισμό ανάμεσά σας, ακόμη και να ερωτευτείτε ξανά. Τι σας εμπνέει ώστε να είστε μαζί? Θα μπορούσε επίσης να αφορά μια δημιουργική συνεργασία. Να προσέχετε τις παρεξηγήσεις και να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο ο Ερμής ανάδρομος τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098