Ερωτοσκόπιο 07/12 Παρασκευή ωροσκόπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο 07/12 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το «τι σκέφτεσαι» μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική ερώτηση σε μια σχέση. Γιατί ταράζετε τα νερά; Ρωτήστε τον/τη σύντροφό σας αν θέλει να σας μιλήσει.

Εμπιστευτείτε τους ότι μπορούν να συμπεριφερθούν σαν ενήλικες και να σας απαντήσουν με ειλικρίνεια.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είστε στα καλύτερα σας όταν τριγυρνάτε εδώ και εκεί και ο/η σύντροφός σας αισθάνεται εξίσου κοινωνικός/ή. Μαζί θα θαμπώσετε τα πλήθη. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε πού θα πάτε και ποιον θα τιμήσετε με την παρουσία σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αυτό το μαγικό πράγμα που λέγεται έρωτας – ποιος μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί; Το μόνο που ξέρετε εσείς και ο/η σύντροφός σας είναι ότι λειτουργεί. Κάποιες φορές παίρνει διάφορες μορφές και άλλες φορές σας εκπλήσσει. Αφήστε τον να κάνει τα δικά του.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κάθε λίγο προσπαθείτε να καταλάβετε τι πραγματικά ήθελε να πει ο/η σύντροφός σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον υπεραναλύετε τα πράγματα. Μερικές φορές οι κεραίες σας είναι υπερβολικά ευαίσθητες. Θα πρέπει να χαλαρώσετε.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι όμορφες οι χαλαρές στιγμές στο σπίτι αλλά σήμερα έχετε ανάγκη να ξεδώσετε. Αν και ο/η σύντροφός σας είναι στο ίδιο μήκος κύματος, τέλεια. Αν όχι μην τους πάρετε με το ζόρι μαζί σας σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, όταν το μόνο που θέλουν είναι να χαλαρώσουν παρέα με ένα καλό βιβλίο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξέρετε τι πρέπει να πείτε και να κάνετε για να χαλαρώσετε το μυαλό του/της συντρόφου σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνετε απαραίτητα εκτός αν το αισθάνεστε πραγματικά. Το να κάνετε τους καλούς δεν είναι πάντα το ζητούμενο μακροπρόθεσμα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν σας ρωτάνε ξεκάθαρα κάτι, δεν είστε απόλυτα σίγουροι τι να απαντήσετε σχετικά με αυτό το θέμα. Μην πιεστείτε να αποφασίσετε. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι έχετε ανάγκη χρόνο και χώρο πριν μπείτε στο ψητό.

taro-6-9

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Αντικαταστήστε τον σκεπτικισμό με την περιέργεια. Δείτε τι διαφορά θα κάνει στη ζωή τη δική σας και του/της αγαπημένου/ης σας. Έλκετε ήδη όλες αυτές τις δημιουργικές, ενδιαφέρουσες και έντονες ευκαιρίες, που θα θέλατε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορείτε να πείτε ότι πρόκειται για ένα μικρό θαύμα! Είστε ακόμη πιο γενναιόδωροι από ότι συνήθως! Κάντε στον/στη σύντροφό σας μια χάρη γιατί έτσι, απλά μπορείτε. Όλη αυτή η γενναιόδωρη ενέργεια θα έχει αντίκτυπο και σε άλλους τομείς της ζωής σας, με υπέροχα αποτελέσματα. Θα τα λατρέψετε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μήπως κάποιες φορές αισθάνεστε ζήλεια για τις προηγούμενες σχέσεις του/της συντρόφου σας; Αυτό είναι κάτι απολύτως κατανοητό – είναι δύσκολο να μην αισθάνεστε άβολα όταν η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τους πρώην αγαπημένους τους. Απλά να θυμάστε ότι η σχέση τους μαζί τους τους οδήγησε στην αγκαλιά σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι να ξεδιαλύνετε αυτόν τον γρίφο μόνοι σας αλλά γιατί; Δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα, ειδικά τώρα. Δείξτε αυτό το αίνιγμα στον/στη σύντροφο σας. Η προοπτική που θα σας δώσουν είναι θείο δώρο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βεβαιωθείτε ότι δεν κρύβετε παλιές πικρίες πίσω από ένα ομολογουμένως εξαιρετικό προσωπείο ευγένειας. Οι καλοί σας τρόποι είναι σίγουρα προσόν αλλά κάποιες πληγές θα πρέπει να εκτεθούν ανοιχτά για να μπορέσουν να επουλωθούν.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο για την Νεα Σεληνη  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot