Νέα Σελήνη Μεγάλο Ωροσκόπιο 07-22/12 β

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Επεκτείνετε τον Κόσμο σας!

Κριός

«Δεν είναι χαμένοι όλοι όσοι περιπλανούνται». Αυτό ισχύει, αν και βοηθά να υπάρχει μια αρχική ιδέα για το πού κατευθύνεστε. Είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην άσκοπη περιπλάνηση και μια επική παγκόσμια περιπέτεια αλά «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»!

Με αυτή τη Νέα Σελήνη, δεν είναι απαραίτητο να έχετε σχεδιάσει το κάθε βήμα σας. Χρειάζεστε μόνο ένα αίτημα με ουσία που θα επιδιώξετε με το ταξίδι σας!

zodia-taro-45

Ταύρος

Είναι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος, αγαπητοί Ταύροι! Με αυτή τη Νέα Σελήνη ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες στις σχέσεις σας, που θα ξεπερνούν και τα πιο τρελά όνειρά σας. Ωστόσο, κάποια από αυτά τα «δώρα» μπορεί να συνοδεύονται από κόστος…

Αν είναι η ελευθερία ή η ακεραιότητά σας, το τίμημα είναι πολύ υψηλό. Θα έχετε το περιθώριο να είστε επιλεκτικοί για τις προσφορές που θα αποδεχθείτε: Αυτό αποτελεί τη διαφορά ανάμεσα στην αφθονία και την υπερβολή!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο για την Νεα Σεληνη  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Επεκτείνετε τον Κόσμο σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, όλος ο κόσμος είναι η τάξη σας και οι σχέσεις είναι οι δάσκαλοί σας! Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας: Η επαφή με άλλους ανθρώπους, που οι εμπειρίες και οι οπτικές τους μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από τις δικές σας. Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, πρέπει να θυμάστε ένα σημαντικό στοιχείο… Δεν είναι μόνο δεύτεροι ρόλοι στη δική σας ιστορία, είναι ταυτόχρονα πρωταγωνιστές στο δικό τους ταξίδι ζωής!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν είναι απαραίτητο να είναι η δουλειά μόνο μια ταλαιπωρία! Με τόσο χρόνο που περνάτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε τρόπους να την χαίρεστε. Ακόμα κι αν απλώς αναμένετε να περάσετε σε κάτι σπουδαιότερο και καλύτερο. Υπό αυτή τη Νέα Σελήνη, θέστε την χαρά ως στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Αναζητήστε ένα νόημα ακόμα και στο πιο μικρό καθήκον σας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Επεκτείνετε τον Κόσμο σας!

Λέων

Δεν δίνετε μόνο ζωή στο πάρτυ, είστε η σπονδυλική στήλη και η ψυχή του! Αγαπητοί Λέοντες, εναπόκειται σ’ εσάς να αρχίσετε τη γιορτή υπό αυτή τη Νέα Σελήνη. Φωταγωγήστε τη νύχτα και οι άλλοι θα συρρέουν για να τους ζεστάνει η θέρμη σας. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να έχει ο καθένας το περιθώριο να λάμψει. Το να μοιράζεστε τον προβολέα είναι πιο διασκεδαστικό!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο σεβασμός στις ρίζες σας είναι μέσο να μένετε προσγειωμένοι. Αλλά αν μένετε μακριά από κάθε νέα εμπειρία, θα παραμένετε περιορισμένοι. Αυτή η Νέα Σελήνη σας προκαλεί να διευρυνθείτε, να μάθετε πολλά για διαφορετικές κουλτούρες. Θα σας βοηθήσει να δείτε τα δικά σας κληροδοτήματα υπό διαφορετικό φως… Ακόμα και να ερμηνεύσετε εκ νέου την παράδοσή σας, με έναν πιο ατομικό και ουσιαστικό τρόπο!

dream

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Επεκτείνετε τον Κόσμο σας!

Ζυγός

Διακριτικά – αλλά με ειλικρίνεια. Με άποψη – αλλά και ανοικτό πνεύμα. Αν κάποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την πρόκληση ισορροπίας, είστε εσείς! Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να διανοίξει εντελώς καινούργιες διόδους επικοινωνίας στη διπλωματική σας προσέγγιση. Μην διστάσετε καθόλου, αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να εκφράσετε τις αλήθειες σας και να χορτάσετε την περιέργειά σας. Ποιος ξέρει… Μπορεί επιτέλους να απαντηθούν τα φλέγοντα ερωτήματά σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν υπάρχει όριο σε αυτά που θα κάνατε αν είχατε τα χρήματα. Γιατί καθυστερείτε την ικανοποίηση και τη γενναιοδωρία σας; Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για όσα μπορείτε να κάνετε έτσι κι αλλιώς. Εξάλλου, θεωρητικές πηγές όπως η ενέργεια και ο χρόνος, είναι τα πιο πολύτιμα δώρα που έχετε να προσφέρετε. Με αυτή τη Νέα Σελήνη, καλείστε να κάνετε τα λόγια σας πράξη!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο για την Νεα Σεληνη  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66