ερωτοσκόπιο 14/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-25314

ερωτοσκόπιο 14/03 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Η καλή σας ενέργεια θα σας παρακινήσει να αρπάξετε τον/την σύντροφό σας και να βγείτε έξω για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Όσο είναι πρόθυμοι, θα περάσετε τέλεια!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε τον/την σύντροφό σας να καθορίσει τον τρόπο που θα γίνουν τα πράγματα και να θέσει τους βασικούς κανόνες. Αν απομακρυνθείτε πολύ από το σχέδιο, θα προκαλέσετε προβλήματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Εκπλήξτε τον/την σύντροφό σας με κάτι τολμηρό και αναμφισβήτητα γλυκό. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση και η αίσθηση που έχετε για το τι τους αρέσει θα βάλει τις τελευταίες πινελιές.

Ζώδια Καρκίνος

Προκειμένου να πετύχει μια σχέση χρειάζονται δύο και τώρα μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η συμβολή σας είναι όσο γίνεται πιο δυνατή. Κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά και δείτε αν και ο/η σύντροφός σας κάνει το ίδιο.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Είναι η τέλεια ημέρα για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας. Θα διασκεδάσετε σχεδόν ό,τι και να κάνετε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προγραμματίσετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ζώδια Παρθένος

Θα έχετε δίλημμα ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές λύσεις, αν και καμία από αυτές δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Ακολουθήστε το ένστικτο της υπευθυνότητάς σας και όλα θα γίνουν σωστά. Το ένστικτο σας δεν σας απογοητεύει ποτέ.

Ζώδια Ζυγός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε μαζί κάτι άγνωστο. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι λίγο στα κάτω του/της, αλλά μπορείτε να του/της ανεβάσετε τη διάθεση με τη θετική σας προοπτική και την καλή σας ενέργεια.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Ανοιχτείτε και πάρτε ένα ρίσκο με τον/την σύντροφό σας σήμερα – πρέπει να έρθει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, ακόμη και αν νομίζετε ότι δεν είναι έτοιμος/η. Η ζωή μπορεί να βελτιωθεί και για τους δύο αρκεί να είστε απελευθερωμένοι.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα εκπλήξετε ο ένας τον άλλον σήμερα – και ο θαυμασμός σας απλά θα συνεχίσει να αυξάνεται! Η ζωή σας είναι πολύ όμορφη τώρα. Η καλή σας ενέργεια κάνει και τον/την σύντροφό σας ευτυχισμένο/η.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να συνδυάσετε τα ερωτικά σας ιδανικά με την χαοτική πραγματικότητα των σχέσεων. Είναι μια καλή στιγμή για να καθίσετε κάτω με τον/την σύντροφό σας και να μιλήσετε για το τι πραγματικά θέλετε να κάνετε όταν είστε μαζί.

Ζώδια Υδροχόος

Εάν είναι δυνατόν, περάστε χρόνο με τους κοινούς σας φίλους σας σήμερα. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα κινητοποιήσουν και τους δυο σας με τον σωστό τρόπο. Εάν περάσετε χρόνο μόνοι σας, θα διαπιστώσετε ότι τα πάτε αρκετά καλά μαζί, αναβάλλοντας τους καβγάδες επ’ αόριστον.

Ζώδια Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί όταν ζητάτε μια χάρη ή όταν βάζετε κανόνες. Η εξουσία μπορεί να είναι κάτι δύσκολο για όλους σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει και εσάς. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας!

zwdia-zodia-astrologia-65