ερωτοσκόπιο 15/03 Πέμπτη ωροσκόπιο

erwtikes-27314-ζωδια

ερωτοσκόπιο 15/03 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Όλοι λένε ότι θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, αλλά τις περισσότερες φορές εννοούν ότι θέλουν το είδος της σχέσης που είχαν και στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Να είστε γενναιόδωροι σε ό,τι αφορά την δουλειά και τον έρωτα. Στη δουλειά, δώστε τα πάντα. Στον έρωτα, δώστε στον σύντροφο σας (και στον εαυτό σας!)το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Λίγη παραπάνω ευγένεια θα σας αποφέρει πολύ περισσότερα τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Η επικοινωνία σας μπορεί να έχει μερικές αναποδιές σήμερα αλλά καλό θα ήταν να βάλετε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Δεν χρειάζονται όλα μια άμεση απάντηση. Το να περιμένετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ζώδια Καρκίνος

Μερικές φορές φαίνεται σαν οι λέξεις να είναι γεμάτες με κρυφά νοήματα, αλλά συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο; Συνήθως έχετε εξαιρετική διαίσθηση αλλά περιστασιακά είστε ακόμη πιο ευαίσθητοι από ότι δικαιολογεί η κατάσταση. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Εσείς και ο σύντροφός σας δε χρειάζεται να είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, βρείτε έναν τρόπο για να τον έχετε. Αν απλά προσπαθήσετε να σφίξετε τα δόντια και να το ανεχτείτε, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Ζώδια Παρθένος

Το μυστικό ενός ζευγαριού που κάνει την σχέση του να λειτουργεί δε σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει και για εσάς. Οπότε, ακόμη και αν είναι καλό να μιλάτε με άλλους για το τι κάνουν, θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας τη δική σας κατάσταση. Να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια Ζυγός

Είναι κάποιος από τους δυο σας εξαγριωμένος και απειλεί θεούς και δαίμονες; Όποιος από τους δυο σας κι αν είναι, μην φοβάστε. Αφήστε την ενέργεια αυτή να κάνει τον κύκλο της και πολύ σύντομα θα ξεφουσκώσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο πρόγραμμα το δικό σας και του/της συντρόφου σας. Έχετε και οι δύο τόσα πολλά να κάνετε, που δεν θα έβλαπτε να οργανώσετε λίγο τον χρόνο σας – κάτι τέτοιο θα σας βοηθούσε πολύ.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως εσείς οι ίδιοι υπονομεύετε τις προσπάθειες σας να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση σε αυτή τη σχέση; Βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα του σώματος σας και ο τόνος της φωνής σας δεν έρχονται σε αντιπαράθεση με αυτό που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αν δεν το κάνετε, οι άλλοι θα σας εκμεταλλευτούν – και ναι, αυτό ισχύει ακόμη και για αυτούς που σας αγαπούν. Ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα πριν να είναι αργά.

Ζώδια Υδροχόος

Ίσως δεν κερδίζετε πολλά χρήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς και ο σύντροφός σας δεν μπορείτε να διασκεδάσετε. Εξάλλου, τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δε χρειάζονται χρήματα. Σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία σας θα πρέπει να γίνετε εφευρετικοί.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια κατάσταση. Ένα πράγμα που θα βοηθήσει είναι να είστε ειλικρινείς – όχι αρνητικοί ή γκρινιάρηδες, αλλά ειλικρινείς –για το πως βρεθήκατε και οι δύο μπλεγμένοι σε αυτή την κατάσταση και τι μπορείτε να κάνετε για να την αλλάξετε.

chartomantia-087