ερωτοσκόπιο 16/03 Παρασκευή ωροσκόπιο

g-spot-zwdio

ερωτοσκόπιο 16/03 Παρασκευή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι η αγάπη δεν αγοράζεται με χρήματα: παρά ταύτα, εσείς και ο σύντροφός σας πιστεύετε ότι μερικοί επιπλέον οικονομικοί πόροι θα μπορούσαν να προσθέσουν λίγη λάμψη στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να καταρτίσετε έναν προϋπολογισμό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορείτε να ρίξετε λάδι στη φωτιά, αλλά θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε; Ίσως ναι ίσως όχι. Θυμηθείτε ότι έχετε να κάνετε και με κάποιο άλλο άτομο και ότι σε αυτήν την αλληλεπίδραση παίζουν ρόλο πολλοί άλλοι παράγοντες.

Ζώδια Δίδυμοι

Θαυμάζετε τον σύντροφό σας και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υποστήριξή σας είναι τόσο πολύτιμη, όταν πρέπει να ξεπεράσετε μια δύσκολη στιγμή. Να είστε εκεί για αυτούς, ακόμα κι αν δεν κατανοείτε πλήρως τα συναισθήματά τους.

Ζώδια Καρκίνος

Οι ευθύνες της ζωής δεν μπορούν να σας ρίξουν αν δεν τις αφήσετε. Κατανοήστε τι είναι απαραίτητο και βάλτε όλα τα υπόλοιπα στην άκρη. Και το πιο σημαντικό: κάντε κάτι ιδιαίτερο για εσάς τους δύο.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αν προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα απλά αφαιρείτε όλη τη διασκέδαση από τη ζωή σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μην γνωρίζει όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του συντρόφου σας και θα απολαύσετε περισσότερα πράγματα στη ζωή σας. Μη δεσμεύεστε σε τίποτα και να είστε ανοιχτοί σε όλα.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς οι δυο μπορεί να ανησυχείτε για μικροπράγματα – ή μπορείτε να δώσετε τόσο μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες που να συνειδητοποιήσετε ότι τα μικρά πράγματα μπορούν να είναι υπέροχα αν τα κάνετε σωστά. Αν επικεντρωθείτε σε αυτό που γίνεται τώρα, η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη.

Ζώδια Ζυγός

Όταν εσείς και ο σύντροφός σας ενώνετε τις σκέψεις σας, καταφέρνετε να κάνετε όχι δυο φορές αλλά τέσσερις φορές περισσότερα. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον, σαν το γιν το γιανγκ, η αθωότητα την εμπειρία, η σοφία την τρέλα, και κάθε φορά ο καθένας από εσάς αναλαμβάνει τον αντίθετο ρόλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Να είστε σίγουροι για τις δυνατότητές σας και να εμπνέετε αυτοπεποίθηση. Ο σύντροφός σας κάνει σπουδαία δουλειά στο να σας ενθαρρύνει, αλλά πρέπει να το κάνετε και μόνοι σας. Τα μικρά επιτεύγματα οδηγούν σε μεγαλύτερα.

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε άνετα στη σχέση σας, αλλά είστε πραγματικά ικανοποιημένοι; Κοιτάξτε προσεκτικά την κατάσταση. Αναδιατάξτε τα γεγονότα σε ό,τι αφορά το πρόσφατο παρελθόν και την ερωτική σας ιστορία. Μια αντίληψη του τι συμβαίνει είναι ανεκτίμητη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Η σκληρή δουλειά θα σας πάει μακριά, αλλά και οι δύο θα πρέπει να αφήσετε και μερικά πράγματα στην τύχη τους. Εάν κάτι είναι γραφτό να γίνει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το εμποδίσετε. Εάν δεν είναι γραφτό να συμβεί, τίποτα δεν μπορεί να το κάνει να λειτουργήσει.

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε ιδιαίτερα φιλόδοξη διάθεση και είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στην επιτυχία. Εφόσον προειδοποιείτε τον σύντροφό σας για το τι συμβαίνει και επικοινωνείτε, λογικά θα καταλαβαίνει ότι για λίγο θα είστε χαμένοι στον κόσμο σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μια κατάσταση για την οποία τρέφατε πολλές ελπίδες φτάνει στο τέλος της. Εσείς και ο σύντροφός σας δεν ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια. Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε για πολύ: κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Μια νέα ευκαιρία έρχεται στο δρόμο σας.

taro-tarw