ερωτοσκόπιο 18/03 Κυριακή ωροσκόπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκόπιο 18/03 Κυριακή ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Εσείς και ο σύντροφός σας κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος τώρα και θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο για εσάς να καταρτίσετε ένα καινούργιο σχέδιο που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική ή και τα δύο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Περιστασιακά, ο σύντροφος σας σάς εκνευρίζει. Δεν είναι προειδοποιητικό σημάδι – είναι απλώς το κόστος που πληρώνετε επειδή είστε τόσο ευαίσθητοι. Δοκιμάστε να κάνετε λίγο στην άκρη χωρίς όμως να τους ανησυχήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε πνευματική επαφή, και αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να βρείτε ένα καινούργιο κοινό ενδιαφέρον. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε με τις ώρες.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι εύκολο τώρα για εσάς και τον σύντροφό σας να αρχίσετε να μαλώνετε για ζητήματα, που νομίζατε ότι είχατε επιλύσει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, τίποτα δεν τελείωσε – είναι απλά οι τελευταίες δοκιμασίες από μια όχι τόσο καλή περίοδο για τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα πληγωθεί η υπερηφάνεια κάποιου και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και οι δύο τις συνέπειες. Μπορεί να αφορά κάποιον εκτός της μεταξύ σας σχέσης, αλλά αυτό δε το καθιστά λιγότερο πραγματικό.

Ζώδια Παρθένος

Προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε πολύ με τις μικρές αλλαγές που προτείνει ο σύντροφός σας. Λογικά θα σας βγουν σε καλό, οπότε ίσως θα έπρεπε να σταματήσετε να ανησυχείτε για την ώρα.

Ζώδια Ζυγός

Εσείς και ο σύντροφός σας κατανοείτε ο ένας τον άλλον σε τόσο πολλά επίπεδα και σήμερα θα διασκεδάσετε πολύ εξερευνώντας την πνευματική πλευρά της σχέσης σας. Η ζωή σας γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο προκειμένου να διασφαλίσετε ότι τα πράγματα πάνε όπως τα θέλετε. Η σταθερότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή η ηρεμία θα διαταραχθεί για λίγο.

Ζώδια Τοξότης

Ο σύντροφός σας θα βρει μια ιδέα που θα σας φαίνεται ιδιαίτερα περίεργη – αλλά ο ανοιχτόμυαλος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να δείτε ότι μπορεί να βελτιώσει τη ζωή και των δυο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για να σχεδιάσετε πράγματα από κοινού –ακόμη και κάτι που αφορά το μακρινό μέλλον. Έχετε καλύτερη αίσθηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργείτε μαζί, και έχετε την κατάλληλη νοοτροπία για αυτό.

Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε υπέροχα και αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι αρκετό για να ξεκλέψετε ένα χαμόγελο από τον σύντροφο σας, παρόλο που είναι στις μαύρες του. Αυτή η θετική σας ενέργεια θα κρατήσει όλη νύχτα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα βγάζετε προς τα έξω την αλτρουιστική σας πλευρά και δεν μπορείτε να αποφασίσετε από πού θα ξεκινήσετε. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που χρειάζεται ξενάγηση ή να θέλετε να συμμετέχετε εθελοντικά σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44