Ερωτοσκόπιο 20/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

se-flertarei-telika

Ερωτοσκόπιο 20/02 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Το να υιοθετήσετε μια χαλαρή στάση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ό,τι και αν σας φέρει η σημερινή μέρα. Μέχρι το βράδυ, θα είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Κρατήστε τα σχέδιά σας χαμηλών τόνων. Ο ενθουσιασμός σας θα φτάσει στα ύψη όταν βρεθείτε με τον/τη σύντροφό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα κακομάθετε τον εαυτό σας και τον/την αγαπημένο/η σας με κάτι πολυτελές. Εάν συνήθως βγαίνετε για φαγητό σε χαλαρά μέρη, τώρα ήρθε η στιγμή να επισκεφθείτε εκείνο το πολυτελές εστιατόριο, για το οποίο μιλούν όλοι. Το αξίζετε!

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Τις τελευταίες μέρες περάσατε δύσκολα, αλλά όλα πρόκειται να αλλάξουν. Από σήμερα, όλες σας οι ανησυχίες και η ένταση θα εξαφανιστούν. Να περιμένετε χαλαρές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Εάν τα σχέδιά σας για απόψε περιλαμβάνουν μια συνάντηση με μια νέα παρέα, μην αγχώνεστε. Θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε σχεδόν τους πάντες. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα είστε η ψυχή της παρέας!

Ωροσκοπιο Λέων

Αν σήμερα έρθετε σε σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας, να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις. Βρείτε έναν συμβιβασμό που να λειτουργεί και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ξεκινήστε το βράδυ σας, δοκιμάζοντας μια διεθνή κουζίνα που κανένας από τους δυο σας δεν έχει ξαναδοκιμάσει. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας δώσουν τις προτάσεις τους ήδιαλέξτε εσείς ένα εστιατόριο. Μπορεί να σας αρέσει τόσο πολύ που να σας γίνει συνήθεια.

chartomantia-098

Ωροσκοπιο Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε ένα χαλαρό και άνετο μέρος με τον/την αγαπημένο/η σας. Ήρθε η ώρα χαλαρώσετε στον καναπέ με φαγητό απέξω και μια καλή ταινία. Είναι ωραίο να είστε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α αισθάνεστε απόλυτα άνετα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα κάνετε πονηρές σκέψεις για τον/την αγαπημένο/η σας. Δώστε τους κάποια στοιχεία για το τι έχετε στο μυαλό σας και δημιουργήστε ένα κλίμα προσμονής. Θα τους τρελάνετε!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχετε επικεντρωθεί τόσο καιρό στους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας ώστε σας διαφεύγουν οι μικρές χαρές της καθημερινότητας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να εκτιμήσετε αυτό που έχετε τώρα.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα ενδώστε στη ρομαντική σας πλευρά και κακομάθετε τον/την αγαπημένο/η σας με μια πολυτελή έκπληξη. Ένα μασάζ για δύο σε ένα σπα θα ήταν ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια ιδέα της τελευταίας στιγμής μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε τα σχέδιά σας για το βράδυ. Μοιραστείτε την με τον/την αγαπημένο/η σας και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας ακολουθήσουν. Τους κρατάτε διαρκώς σε εγρήγορση αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα συναισθήματά σας για τον/την σύντροφό σας είναι ιδιαιτέρως τρυφερά σήμερα. Ακόμα κι αν η ποίηση δεν είναι του τύπου σας, δοκιμάστε να εκφράσετε γραπτώς όσα αισθάνεστε για αυτούς. Θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11