Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02 α

test-psyxologias-erimos

Πανσέληνος στην Παρθένο 19/02, Επιρροή σε Κάθε Ζώδιο

Με την Παρθένο να είναι η έδρα αυτής της Πανσελήνου, οι πράξεις θα μιλήσουν πιο ηχηρά από τις λέξεις!

Δεν αφορά το να νιώσετε ότι σας αγαπούν ή να αποκτήσετε θαυμαστές. Δεν αφορά τις επιδεικτικές χειρονομίες, μεγαλεπήβολες ιδέες ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Αφορά το να δείξετε εσείς σε κάποιον την αγάπη σας. Αφορά τα πρακτικά σας βήματα για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας!

Τι σημαίνει για εσάς αυτή η «στιγμή της αλήθειας»; Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο το δικό σας ζώδιο; Διαβάστε τις προβλέψεις και του ωροσκόπου σας, για να έχετε τη συνολική εικόνα!

zodia-taro-45

Πανσέληνος Κριός

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα ρίξει τον προβολέα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, τον τρόπο ζωής σας και την υγεία σας. Μήπως έχετε την τάση να το παρακάνετε γενικώς; Μήπως γεμίζετε το σώμα σας τοξίνες; Αν εργάζεστε πολύ και δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, αυτή είναι η στιγμή να δώσετε σημασία. Κάτι θα σας ωθήσει να κατανοήσετε ότι χρειάζεστε αποτοξίνωση, καλύτερο ύπνο και χρόνο για να χαλαρώνετε. Να ζητήσετε και εξειδικευμένες συμβουλές αν τις χρειάζεστε. Αποδεχθείτε την αλλαγή! Ποιες θετικές συνήθειες μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, που θα βελτιώσουν την υγεία και την απόδοσή σας;

Είναι πιθανό να φτάνει στο τέλος του ένα εγχείρημά σας, στο οποίο είχατε αφοσιωθεί. Αυτό ανοίγει πόρτες για προαγωγή, ακόμα κι αν υπάρχουν επικριτές σας. Υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει; Δεν πρέπει να αναλύετε υπερβολικά τα πάντα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Να ξεκουράζεστε περισσότερο και να αφήνετε τη σκέψη σας να περιπλανάται. Είστε στη διαδικασία ανανέωσης του εαυτού σας και της δημόσιας εικόνας σας, η ευμάρειά σας είναι μέρος όλου αυτού!

Καθαρίστε και εξαγνίστε: Τον τρόπο ζωής σας, τη διατροφή σας, την εξάσκησή σας, την υγεία σας. Ξαναδείτε τη λίστα υποχρεώσεών σας, τις σχέσεις σας – προσωπικές και επαγγελματικές. Τακτοποιήστε το σπίτι και το γραφείο σας!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Πανσέληνος Ταύρος

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα φτάσει στην κορύφωση ένα θέμα καρδιάς. Η Παρθένος αφορά τον Οίκο σας της αγάπης. Γι’ αυτό η Πανσέληνος εδώ είναι καίριας σημασίας για τα ερωτικά σας. Μήπως μια σχέση σας διένυσε την πορεία σας; Μήπως ένα φιλικό άτομο κέντρισε μια ευαίσθητη χορδή σας; Να το συζητήσετε. Ίσως πρέπει να κάνετε μια θεραπεία γονιμότητας ή να ζητήσετε τις συμβουλές ενός ειδικού. Ένα δημιουργικό σας εγχείρημα ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια τώρα. Να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

Ποιες μικρές αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να είστε πιο χαρωποί, πιο δημιουργικοί και πιο δεκτικοί στον έρωτα; Κάπου διαφαίνονται οι πρώτες ενδείξεις μιας καινούργιας σχέσης, μιας προσωπικής επιχειρηματικής προσπάθειας ή μιας νέας εμπειρίας σχετικά με εγκυμοσύνη και παιδιά. Τι ονειρεύεστε; Εστιάστε εκεί και κάντε δημιουργικά βήματα υλοποίησης. Είστε στη διαδικασία να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ρίξτε κάθε αντίσταση!

Καθαρίστε και εξαγνίστε: Την καρδιά σας, την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Αποποιηθείτε ό,τι σας εμποδίζει να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε την χαρά και τον έρωτα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσέληνος Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο θα ρίξει άπλετο φως στο σπιτικό και την οικογένειά σας. Επίσης, θα φωτίσει όσα νιώθετε για την ασφάλεια και τις ρίζες σας. Πού είναι το σπίτι σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Είναι καιρός να το σκεφτείτε σοβαρά. Η ανάδευση του βαθύτερου εαυτού σας τώρα, σας καλεί να θέσετε καίρια ερωτήματα: Ποιοι είστε, πού ανήκετε, ποιους εμπιστεύεστε; Αυτή είναι μια σημαντική φάση για εσάς!

Ένα φρέσκο αεράκι φυσά μέσα στο σπίτι, την οικογένεια, τα προσωπικά σας θέματα… Και φέρνει πολλά θέματα στην επιφάνεια. Μπορεί να αφορούν τα ακίνητά σας, έναν συγγενή, μια αναζήτηση για τις ρίζες σας… Ίσως είναι μια επιθυμία να επανασυνδεθείτε με τον οικογενειακό πυρήνα ή να στήσετε την δική σας οικογένεια. Μελετήστε την παρούσα θέση σας, ειδικά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας όνειρα. Το κέντρισμα μπορεί να έρθει από ένα τυχαίο αρνητικό σχόλιο, μια εργασιακή απόρριψη, από την απροθυμία άλλων να σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας. Είστε στο μέσο της διαδρομής για αλλαγές σε φιλίες ή σχέσεις, κοινούς στόχους και όνειρα, ίσως και κοινά οικονομικά. Είναι η στιγμή να πάτε παρακάτω!

Καθαρίστε και εξαγνίστε: Το σπίτι, σχέσεις με μέλη της οικογένειας, αισθήματα για την καταγωγή σας. Συνειδητοποιήστε πόσο αυτάρκεις και ασφαλείς νιώθετε, αν έχετε ψυχολογικές προσκολλήσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φωτίσει το μυαλό σας! Μπορεί να αφορά κάποιες ειδήσεις, μια σύντομη απόδραση, μια ιδέα ή τη δικτύωση που θα σας δώσει έμπνευση. Η Παρθένος είναι ένα φιλικά προσκείμενο ζώδιο προς εσάς, γι’ αυτό αυτή η Πανσέληνος θα αποτελέσει μια στιγμή αλήθειας: Για τον τρόπο που σκέφτεστε, για συνεργάτες και συναδέλφους, για γείτονες και συγγενείς. Άνθρωποι, ιδέες και μέρη που γνωρίσατε στο παρελθόν, θα αρχίσουν να αποδίδουν ή θα διαγραφούν. Υπάρχουν νύξεις κινητικότητας αλλά και συγκεκριμένοι περιορισμοί, που πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Για παράδειγμα, πρόσθετος φόρτος εργασίας σημαίνει λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Ποια είναι η άλλη πλευρά; Ανοίγει μια πόρτα για μια σύμπραξη, που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή!

Θα λαμβάνετε πολλές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε επιλογές, ειδικά όσο αφορά τις ελπίδες σας για το μέλλον. Να αναμένετε κινητικότητα αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή τις επικοινωνίες, καθώς ίσως υπάρξουν συγκρούσεις. Ενδέχεται να δώσετε περισσότερη σημασία σε αδέλφια σας. Είστε στη διαδικασία πλήρους επανεξέτασης της δημόσιας εικόνας σας και των τρόπων που συνδιαλέγεστε. Συνεχίστε έτσι!

Καθαρίστε και εξαγνίστε: Τις σκέψεις σας, τις επικοινωνίες σας, τα εισερχόμενά σας. Οι τηλεφωνικές ή διαδικτυακές επαφές σας, τα αρχεία σας, ο υπολογιστής ή το αμάξι σας χρειάζονται επισκόπηση. Επίσης, η γειτονιά σας και οι σχέσεις με αδέλφια!

taro-6-9

Πανσέληνος Λέων

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο θα στρέψει τον προβολέα στο σώμα σας, τα οικονομικά σας και την αυτοεκτίμησή σας. Αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας; Όσο κι αν οι άλλοι σας θεωρούν θαυμάσιους, δεν ωφελεί αν μέσα σας νιώθετε ανασφαλείς. Αυτή είναι η δική σας στιγμή της αλήθειας, όσο αφορά την αυτοεκτίμησή σας. Αν μια σχέση δεν αντεπεξέρχεται στα ζητούμενά της, πρέπει να αποφασίσετε τι πραγματικά σας αξίζει. Νιώθετε να σας εκτιμούν μέσα στην εργασία ή τις σχέσεις σας; Διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα χρήματά σας; Αξιοποιείτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας; Πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες σας και να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας!

300x300a

Είναι πιθανό αυτή η Πανσέληνος να αφορά μόνο τα χρήματα, τα μετρητά σας. Πόσο έτοιμοι είστε να συμβιβάσετε τη δημιουργικότητα και την ευτυχία σας, για μια επιταγή; Ρίξτε μια ειλικρινή ματιά στα προσόντα σας και μετατρέψτε τα σε εργαλεία. Αυτή είναι η στιγμή σας, να αλλάξετε τον τρόπο εργασία σας και να κερδίζετε τα προς το ζην.

Έτσι θα χτίσετε την εκτίμηση στον εαυτό σας, θα ανοίξετε τον δρόμο για να νιώσετε πιο δυνατοί – σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Συνεχίστε να πορεύεστε, είστε στο μέσο της διαδρομής αυτής της μεταμόρφωσης: Για την εργασία, την καθημερινότητά σας, την οπτική σας για τη ζωή!

Καθαρίστε και εξαγνίστε: Το σώμα, τα οικονομικά σας, τις πεποιθήσεις, τις αξίες σας. Αποβάλετε όσα και όσους δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 19/02  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098