Ερωτοσκόπιο 25/04 Πέμπτη ωροσκόπιο

ilios-ejagwno-poseidwnas

Ερωτοσκόπιο 25/04 Πέμπτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Αντί να προσπαθείτε διαρκώς να κάνετε καινούργια και πρωτοποριακά πράγματα, απλά να είστε ο εαυτός σας. Παραδόξως όλα τα υπέροχα πράγματα που φαντάζεστε για αυτή τη σχέση θα γίνουν πραγματικότητα, μόλις συνειδητοποιήσετε την προσωπική σας ισχύ. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση.

Ωροσκόπιο Ταύρος

zodia-taro-45

Μερικές φορές θα πρέπει να προσποιείστε ότι συμβαίνει κάτι για να το κάνετε να συμβεί στην πραγματικότητα. Μπορεί εσείς οι δύο να μην έχετε τους πόρους που απαιτούνται. Αλλά έχετε κάτι ακόμη καλύτερο: φαντασία. Με μερικές μικρές αλλαγές, μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα αυτό που επιθυμείτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να παρερμηνεύσει κάτι που νομίζατε ότι ήταν ευφυής ιδέα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται για ανοησία – κάθε άλλο. Αυτή η αναποδιά θα πρέπει να σας κάνει να βελτιώσετε και να αναδιατυπώσετε τη μεγάλη σας ανακάλυψη.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ένα εγωιστικό και φαινομενικά αβλαβές πρότυπο συμπεριφοράς πάει να γίνει δεδομένο. Σταματήστε το και οι δύο όσο είναι καιρός. Είναι κάτι που θέλετε να κάνετε ένα μόνιμο κομμάτι της καθημερινότητάς σας;

Ωροσκόπιο Λέων

Εσείς οι δύο θα πρέπει να επιλύσετε ένα-δυο θεματάκια σε σχέση με τα πιο πρόσφατα σχέδια σας, αλλά πριν το κάνετε πρέπει να έχετε όλα τα δεδομένα. Να είστε ευθείς όταν κάνετε τις απαραίτητες ερωτήσεις αλλά προσπαθήστε να μην είστε ωμοί – με λίγη διπλωματικότητα θα πετύχετε περισσότερα πράγματα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν τα πάτε καλά με τους ανόητους. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν τους αντέχετε καθόλου. Αλλά αν τώρα τυχαίνει να είναι ο/η αγαπημένος/η σας αυτός/ή που συμπεριφέρεται κάπως ανόητα, προσπαθήστε να είστε επιεικείς μαζί τους, εντάξει;

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι μικρές χειρονομίες είναι αυτές που βάζουν τις βάσεις σε μια σχέση. Γι ‘αυτό να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Να συμπεριφέρεστε όμορφα και στον εαυτό σας. Συμπόνια, επικοινωνία, κατανόηση – όλα θα σας βοηθήσουν να έχετε μια επιτυχημένη σχέση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κανείς δεν είναι τέλειος. Εντάξει, έχετε φτάσει πολύ κοντά στην τελειότητα αλλά και πάλι – είστε άνθρωποι και οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Το ίδιο ισχύει και για τον/την αγαπημένο/η σας. Όσο και αν το θέλετε δεν μπορείτε να ελέγξετε όλα τα στοιχεία της ζωής σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Πάρτε μια ανάσα, χαλαρώστε και σκεφτείτε. Απολαύστε αυτή τη στιγμή. Είναι εύκολο να το λέτε αλλά όχι να το κάνετε. Όσο απασχολημένοι και αν είστε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας τη δεδομένη στιγμή, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να εκτιμήσετε τη ζωή.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είναι πιθανόν να συζητάτε υπερβολικά για κάτι. Μια εύθραυστη πιθανότητα χρειάζεται ηρεμία και φροντίδα για να αναπτυχθεί. Οπότε συζητήστε με φειδώ. Καλό θα ήταν τώρα να κρατήσετε τις προθέσεις και τα σχέδια σας για τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν εμπόδια και δυσκολίες στη διαδρομή. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει. Εκεί που δεν το περιμένετε η τύχη σας μπορεί να αλλάξει. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας τα πάτε τέλεια δεδομένων των συνθηκών και σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μπαίνετε σε πειρασμό να προχωρήσετε πέρα από τα όρια σας, αλλά αυτό σας αγχώνει. Εάν το σώμα σας έχει κουραστεί, μην το αμφισβητείτε. Ζητήστε βοήθεια. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να αναλάβει ένα μέρος του φορτίου.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra