Ερωτοσκόπιο 29/01 Τρίτη ωροσκόπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο 29/01 Τρίτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Η υποστήριξη του/της αγαπημένου/ης σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να τολμήσετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση δημόσια.

Μόλις κάνετε αυτό το βήμα, θα δείτε πόσες άλλες δυνατότητες θα ανοιχτούν μπροστά σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σας αρέσει να βγαίνετε έξω, αλλά τώρα με ένα τόσο ζεστό και χουχουλιάρικο σπίτι θα προτιμούσατε να μείνετε μέσα με τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε το – ο ποιοτικός χρόνος στο σπίτι σας εξοικονομεί χρήματα και σας φέρνει πιο κοντά.

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Κάντε ένα βήμα τη φορά. Με αυτόν τον τρόπο θα διαφυλάξετε χρόνο και ενέργεια για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το χρόνο που χρειάζεστε, εντάξει;

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Άραγε ποιος/ποια είναι αυτός/ή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα που διασχίζει το δρόμο; Είναι ο/η σύντροφός σας! Μερικές φορές λίγη απόσταση ή η κατάλληλη προοπτική σας υπενθυμίζει όλα τα καλά που έχετε στη ζωή και τη σχέση σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Μήπως προσπαθείτε να συμπτύξετε πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σας; Είναι σαν να προσπαθείτε να περάσετε 12 αντικείμενα στο ταμείο που είναι αυστηρά για μέχρι 10 αντικείμενα. Προς τι η βιασύνη; Γιατί δε ζητάτε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε σε καλή φάση σήμερα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και το σπίτι σας. Αντί να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα, είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε μικρές λεπτομέρειες ή τα προβλήματα ενός πιο φιλόδοξου σχεδίου.

Ωροσκοπιο Ζυγός

Μερικές φορές σφηνώνεται μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό σας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τον τελικό στόχο ακόμα, ξεκινήστε με το πρώτο βήμα. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα σπίτι τώρα. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορείτε απλά να δείτε μερικά σπίτια που πωλούνται για να πάρετε ιδέες.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αναρωτηθείτε για το πούβρίσκεστε. Στη συνέχεια, ρωτήστε ο ένας τον άλλον για το πού θα θέλατε να είστε. Ταιριάζουν οι απαντήσεις; Εάν ναι, ήρθε η ώρα να βρείτε τον τρόπο για να φτάσετε εκεί. Εάν όχι, πώς θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τα πράγματα με δίκαιο και ισότιμο τρόπο;

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η φύση οργιάζει και εμπνέει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν μπορείτε πηγαίνετε μια εκδρομή στη φύση. Αν όχι, πηγαίνετε σε ένα ενυδρείο ή σχεδιάστε ένα ταξίδι αγροτουρισμού. Ο φυσικός κόσμος δίνει νέα πνοή στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είστε σε μία φάση που θέλετε να διπλοτσεκάρετε σχεδόν τα πάντα και η προσεκτική στάση σας πραγματικά αποδίδει. Η ακρίβεια είναι το παν, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Ο/Η αγαπημένος/η σας εκτιμά την σχολαστικότητά σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως εσείς οι δύο θέλετε εδώ και πολύ καιρό να οργανώσετε διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος ή κάποια άλλη φοβερή εξόρμηση; Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να το σχεδιάζετε. Ό,τι προγραμματίσετε σήμερα θα καταλήξει όπως το θέλετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Στήστε μια σκηνή αποπλάνησης. Φερθείτε ξεδιάντροπα. Φλερτάρετε με τα μάτια σας. Φορέστε κάτι αποκαλυπτικό. Διώξτε τις αναστολές. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν θα ξέρει τι τον/την βρήκε (αν έχει τον χρόνο να αναρωτηθεί, αφού θα περνάει τόσο καλά) .

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia