Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2019

aris-sex-zwdia

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019 Α

ζώδια Κριός

Οι τελευταίοι μήνες έφεραν παιχνίδια και διασκέδαση. Αλλά η Αφροδίτη μπαίνει στον σταθερό και αφοσιωμένο Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου και τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν στην ερωτική ζωή σας.

Ο συμβιβασμός ποτέ δεν ήταν το δυνατό στοιχείο σας, αλλά η ευελιξία είναι προϋπόθεση για το πρώτο μισό του μήνα –μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

zodia-taro-45

Στις 10, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους αλλά σας δυσκολεύει να εκφραστείτε. Αυτό που εσείς θεωρείτε προκλητικό, μπορεί να προσβάλλει τον εραστή σας. Φημίζεστε για το ότι αφήνετε το σώμα σας να μιλάει, αλλά κρατηθείτε! Το ταίρι σας θα χρειαστεί τα γλυκά σας λόγια για να μπορέσει να ικανοποιηθεί. Έχετε λίγη πειθαρχία και ακούτε τι σάς λένε. Μην παρατηρείτε μόνο πόσο σέξι κινούνται τα χείλη τους. Προσέξτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου –οι λαμπρές ιδέες σας μπορεί να σας φέρουν προβλήματα.

Κάντε ένα βήμα πίσω στις 19 Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος στην σχολαστική Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική. Έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα για καιρό, Κριοί. Τώρα είναι ώρα να προσγειωθείτε. Έχετε την τάση να είστε ανυπόμονοι, αλλά είναι σημαντικό να καθυστερήσετε την ικανοποίηση για να ανακαλύψετε τι αναζητάτε. Μην αγχώνεστε. Θα αποδώσει.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019

ζώδια Ταύρος

Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική, Ταύροι! Η σέξι Αφροδίτη μπαίνει στο αδελφικό σας ζώδιο της γης, Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου και ανανεώνει τη γοητεία σας. Φαίνεται πως όποιον γνωρίζετε, καταφέρνετε και τον γοητεύετε απευθείας. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Αν έχετε σχέση, περιμέντε μια καυτή βραδιά πάθους που θα ικανοποιήσει μυαλό, σώμα και ψυχή. Αν είστε ελεύθεροι, τα βέλη του Έρωτα θα σας χτυπήσουν εκεί που δεν το περιμένετε.

Στις 14, ο ισχυρός Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και σας δίνει την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεστε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βγάλετε έξω το άτομο που σας αρέσει, να ζητήσετε από έναν εραστή μια πιο σοβαρή

δέσμευση και να εξερευνήσετε το μέλλον με το ταίρι σας. Είναι καιρός ανάπτυξης –αξιοποιήστε τον!

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς δίνει μία χείρα βοηθείας. Ως ζώδιο της γης, δεν σας ενδιαφέρουν πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν και η οργανωτική Παρθένος θα τακτοποιήσει το συναισθηματικό χάος του κόσμου σας. Παλιά φλερτ που συνεχίζουν να σας τηλεφωνούν θα εξαφανιστούν μαγικά και κάθε σχέση που μια ξεκινάει και μια σταματάει θα τελειώσει. Η ερωτική ζωή σας βελτιώνεται. Γεια χαρά περιπετειούλες, καλωσόρισες μέλλον!

chartomantia-098

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019

ζώδια Δίδυμοι

Ας είμαστε ειλικρινείς, Δίδυμοι. Δεν είναι το καλύτερό σας να παίρνετε την ευθύνη. Μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή δικαιολογία. Αλλά με την ερωτική Αφροδίτη να μπαίνει στον πιστό Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, είναι καιρός να μεγαλώσετε. Παραπλανάτε τους άλλους και στο τέλος θα το καταλάβουν. Πάρτε την ευθύνη. Το ψέμα δεν θα βοηθήσει.

Τα μέσα του Φεβρουαρίου μπορεί να είναι καταστροφικά για σας. Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς στις 10 και ο Ήλιος επίσης στις 18. Αυτά θα κάνουν αυτόν τον μήνα εφιάλτη για την επικοινωνία σας. Έχετε το δώρο του λόγου, κάτι που οι Ιχθύες δεν έχουν –απλώς νιώθουν τόσα πολλά. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να ξεφουρνίζετε τα συναισθήματά σας τη λάθος στιγμή, να στέλνετε μήνυμα στο λάθος άτομο ή να λέτε μονίμως το λάθος πράγμα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε πράγματα που δεν ευνοείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μην το κάνετε!

Και μην ξεγελαστείτε από την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου. Δεν χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση τώρα. Δεν είστε διάσημοι για τις καλές αποφάσεις σας τους καλούς καιρούς, και το να βιάσετε την απόφαση μιας δέσμευσης δεν είναι σοφό. Ακούστε τη συμβουλή μου και δώστε ένα διάλειμμα στην ερωτική ζωή σας αυτό τον μήνα. Αν πρέπει να εξαντλήσετε την ενέργειά σας, αγοράστε έξτρα μπαταρίες για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019

ζώδια Καρκίνος

Αυτός είναι ο μήνας ζεστών, στοργικών συναισθημάτων. Η στοργική Αφροδίτη θα περάσει τον μήνα στο συμπληρωματικό σας ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3 Φεβρουαρίου. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης και ενισχύει τον δεσμό ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Και δεν εννοώ ότι προσθέτει χειροπέδες στην κρεβατοκάμαρα. Είστε βαθιά ευαίσθητα άτομα. Αν το ταίρι σας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, θα βρείτε άλλο σύντομα.

Τα πράγματα θα πάρουν φωτιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς ο Άρης φεύγει από τον παρορμητικό Κριό και μπαίνει στον πολύ πιο ήρεμο Ταύρο. Απολαύστε μια ημέρα γεμάτη αφρόλουτρα, αρωματικά κεριά και αισθησιακό έρωτα που θα οδηγήσει σε αγκαλιές. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Απολαύστε τα.

Στις 18, ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς και σάς δίνει μια θετική οπτική για τη ζωή. Οι παλιές πληγές σας αντικαθίστανται από αισιοδοξία. Η συναισθηματική διαίσθηση που έχετε σάς εξυπηρετεί αυτόν τον μήνα των Ιχθύων. Οι σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω. Την επόμενη ημέρα, η Πανσέληνος στην Παρθένο σάς ενθαρρύνει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι χαλαρές σχέσεις μπορεί να ικανοποιούν κάποια ζώδια, αλλά εσείς είστε έτοιμοι για την αληθινή δέσμευση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019

ζώδια Λέων

Οι άνθρωποι δεν σας χορταίνουν τον Φεβρουάριο. Το κινητό σας θα γεμίζει μηνύματα και το κοινωνικό ημερολόγιο σας θα είναι γεμάτο από πριν. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, η τρυφερότητα σας γίνεται αισθητή. Αυτή η όχι και τόσο μυστική καψούρα που έχετε εδώ και μήνες πιάνει επιτέλους τις νύξεις σας. Είναι καιρός για δράση. Μην ξεχνάτε να φοράτε σέξι εσώρουχα. Ο Δίας σας προικίζει με έντονη επιρροή από την φλογερή κατοικία του στον Τοξότη, γεγονός που μπορεί να σας χαρίσει μεγάλη τύχη –σε πολλούς τομείς.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4 μπορεί να βάλει κάποιον καινούργιο στη ζωή σας. Ο μοναδικός Υδροχόος έχει έναν καταπληκτικό τρόπο να φέρνει αυθεντικούς και δυναμικούς ανθρώπους στις ζωές μας. Θα είναι καλό να κλείσετε ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να προκύψει μια αγάπη που θα κρατήσει για πάντα ή μια πολύ καυτή βραδιά.

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν αγχωτικά κατά την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19 Φεβρουαρίου. Έχετε πολλή ενέργεια, Λέοντες και μπαίνετε στον πειρασμό να την κάψετε στην κρεβατοκάμαρα για να αποβάλλετε το άγχος σας. Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Έχετε κάτι καλό, γι΄ αυτό μην το καταστρέψετε γιατί δεν μπορείτε να κρατήσετε κλειστό το φερμουάρ σας!

tarw-wroskopio-4

Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουάριος 2019

ζώδια Παρθένος

Αχ, Παρθένοι, ξέρω ότι είστε τελειομανείς, αλλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω στις 3 Φεβρουαρίου, τα πράγματα θα αρχίσουν να σοβαρεύουν στη σχέση σας. Ενώ μυστικά λατρεύετε την σταθερότητα που παρέχει ο Αιγόκερως, σάς πνίγει κιόλας. Όταν η Νέα Σελήνη μπει στον Υδροχόο την επόμενη ημέρα, σάς παροτρύνω να κλείσετε το μυαλό σας και να μην ξεχνάτε την ευρύτερη εικόνα.

Ως ζώδιο της γης, γελάτε μπροστά στην παραίσθηση και έχετε ασπρόμαυρη οπτική για τον κόσμο και γι’ αυτό η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να είναι δύσκολη για σας. Οι ονειροπόλοι Ιχθύες δημιουργούν ένα κλίμα παραίσθησης που σας φέρνει ανισορροπία. Ένας εραστής μπορεί να έχει αντιφατική προσωπικότητα που να σας προσελκύει. Μην πιστεύετε τίποτα μέχρι να μάθετε τα γεγονότα, πράγμα που σημαίνει μακριά από τις εφαρμογές ραντεβού. Κανείς δεν εκτιμά τα ψεύτικα προφίλ.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει υπέροχη αν αφήσετε το επικριτικό μυαλό σας στο σπίτι! Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την άποψή σας, αλλά θα φανείτε επικριτική και απότομοι. Δεν χρειάζεται να πείτε ό,τι σάς έρθει στο μυαλό. Να θυμάστε ότι το ραντεβού σας προσπάθησε πολύ για να ικανοποιήσει. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να δείχνετε κατανόηση. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot