Ερωτοσκόπιο 30/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο 30/01 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο Κριός

Κάντε κάτι μεγάλο, αλλιώς μην κάνετε τίποτα. Αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθείτε τόσο εσείς όσο και ο/η αγαπημένος/η σας, ειδικά αυτές τις μέρες.

Ό,τι κι αν κάνετε, περάστε καλά. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλετε, τουλάχιστον θα έχετε διασκεδάσει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να είστε κάπως ανταγωνιστικοί μεταξύ σας για το τι αξίζει την μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το στάδιο της σχέσης σας. Μη φοβάστε. Καθώς η μέρα προχωρά, θα δείτε και οι δύο ότι υπερισχύουν τα θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Πόσο καιρό έχετε να πάτε σε ένα μεγάλο πάρτι; Εάν χρειάζεστε περισσότερο από ένα λεπτό για να θυμηθείτε, είναι πολύς ο καιρός. Γιατί δεν διοργανώνετε κάτι εσείς στο σπίτι σας; Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε ένας υπέροχος, πιστός φίλος – ξέρετε πώς να είστε εκεί για κάποιον, όποτε και όπου πρέπει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η σχέση σας είναι τόσο σταθερή. Την έχετε χτίσει σε μια φιλική βάση.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν το μόνο που κάνετε είναι να περνάτε καλά αλλά δεν αναλαμβάνετε κάποιες υποχρεώσεις, είναι βέβαιο ότι έχετε αφήσει πίσω σας το χάος. Που σημαίνει ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να φροντίσετε για κάποια πράγματα, πριν βγείτε έξω για να διασκεδάσετε. Αν δείξετε λίγη υπευθυνότητα τώρα, θα χαρείτε που το κάνατε αργότερα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο καθορισμός στόχων είναι μια καλή ιδέα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο σημείο. Ένα κομμάτι της σχέσης είναι να δίνετε προσοχή στο πώς περνάτε, όχι μόνο τι κάνετε ή τι επιτυγχάνετε. Χαλαρώστε λίγο.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το εύρος της σημερινής μέρας ξεκινάει μεγάλο και στη συνέχεια γίνεται μικρό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι για διακοπές και στο τέλος να καταλήξετε να κάνετε αγκαλιές με τον/την αγαπημένο/η σας στον καναπέ. Ό,τι και αν κάνετε περνάτε υπέροχα και αυτό είναι που μετράει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Βγάλτε τις πιο προσωπικές σας σκέψεις δημόσια (ναι, δημόσια). Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο στην πλευρά του χαρακτήρα σας που λατρεύει την ιδιωτικότητα, αλλά το κοινό που χρειάζεστε είναι μικρό – είναι μόνο ο/η σύντροφός σας. Ανυπομονούν να μάθουν τι έχετε να τους πείτε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι η τυχερή σας μέρα. Ακόμη και οι μικρές προσπάθειες καταλήγουν σε μια καλή αρχή, ενώ οι μεγαλύτερες οδηγούν σε μια σπουδαία αρχή. Όποια κοινά σχέδια και αν έχετε τώρα με τον/την αγαπημένο/η σας θα είναι παραγωγικά και θα καταλήξουν με τον πιο ευνοϊκό τρόπο για εσάς.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τους αντιπάλους που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια σας – απλά εξασφαλίζετε ότι θα είστε ο τελικός νικητής. Ωστόσο, αν αυτός ο αντίπαλος είναι ο/η αγαπημένος/η σας, μπορεί να απαιτείται μια πιο διπλωματική λύση.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας (και για τον/τη σύντροφό σας) αυτή τη στιγμή. Το να μάθετε πώς να φροντίζετε τις δικές σας ανάγκες θα δυναμώσει τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά για όλους, ειδικά αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάτσετε κάτω και δείτε τις πηγές των εσόδων σας. Μετριάστε λίγο τη γενναιοδωρία σας, κάντε λίγο προγραμματισμό και θα κάνετε θαύματα στον προϋπολογισμό σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988