Ζυγός η Εποχή που το κάρμα προωθεί τις διαπροσωπικές σχέσεις

miniaies-erwtikes-zygos

Ζυγός η Εποχή που το κάρμα προωθεί τις διαπροσωπικές σχέσεις

Ζυγός : Ο Ήλιος στον Ζυγό 23 Σεπτεμβρίου (Φθινοπωρινή ισημερία) – 23 Οκτωβρίου 2019

Η σεζόν του Ζυγού οριοθετεί τη φθινοπωρινή ισημερία κάθε χρόνο. Χαρούμενη ισημερία! Χρόνια πολλά, Ζυγοί! Βάσει της εμπειρίας μου, οι περισσότεροι Ζυγοί δεν πιστεύουν στην αστρολογία.

Είναι σκεπτικιστές, προσεκτικοί και μαθηματικοί τύποι, που συχνά τους ελκύει η συμμετρία και τα καθολικά μοτίβα, όπως η Χρυσή τομή.

zodia-taro-45

Στην καρδιά του αστρολογικού έτους, φτάνουμε στον Ζυγό, τη θεότητα της αγάπης και της πολυτέλειας, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Οι μυθολογικοί του ομόλογοι είναι ο θεός Έρωτας και η θεά Αφροδίτη. Κάθε αστερισμός ποτίζει διαφορετικούς καρμικούς σπόρους.

Στον Ζυγό, το κάρμα σχεδόν πάντα αφορά διαπροσωπικές σχέσεις. Συμβόλαια ψυχής υπογράφονται σε αυτόν τον κύκλο: με δίδυμες φλόγες και φίλους και ενεργειακά βαμπίρ. Όλοι έχουμε σπόρους να ποτίσουμε εδώ και δεν είναι πάντα όμορφο ή καρποφόρο αυτό που ανθίζει.

Μην διστάζετε να παρατηρήσετε από απόσταση και να γνωρίσετε τους άλλους μέσω της μη λεκτικής επικοινωνίας και της γλώσσας του σώματος πρώτα. Και όταν είναι η σωστή στιγμή, κάντε ερωτήσεις σαν αντικειμενικοί μάρτυρες.

taro-zodia-098

Η ανάπτυξη του Ζυγού έρχεται από την πλοήγηση μέσα στις (δυσάρεστες) κοινωνικές καταστάσεις. Το αρχέτυπο αυτό μας θυμίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε και να εξασκούμε υγιή αντιπαράθεση.

Μην κρύβεστε, μην κλείνετε μέσα σας αυτά που νιώθετε. Να είστε ειλικρινείς, εκφράστε τις σκέψεις σας, πείτε ό,τι έχετε να πείτε. Ό,τι κι αν συμβεί, μην συμβιβαστείτε στο καθήκον σας να είστε άμεσοι. Να λέτε συγνώμη, παραδείγματος χάρη, μόνο όταν νιώθετε πραγματικά την ανάγκη να πείτε.

Οι φίλοι και οι εραστές είναι αντανακλάσεις του ποιοι και πού είμαστε. Μέσα από τη δοκιμή και τα λάθη συρρικνώνουμε το «εξωτερικό», βελτιώνουμε συμβόλαια ψυχής και μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε την πραγματική αρμονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζυγός η Εποχή που το κάρμα προωθεί τις διαπροσωπικές σχέσεις

Αν γυαλίζατε το διαμάντι μέσα σας, δουλεύατε σκληρά για να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, τώρα είναι η ευκαιρία για πραγματική αγάπη και επικοινωνία με τους άλλους ή, ακόμα καλύτερα, με τον εαυτό σας.

Η ζυγαριά δεν συμβολίζει μόνο την ισορροπία –η οποία εκδηλώνεται στην ισημερία, όπου η μέρα και η νύχτα είναι ίσες– αλλά και την λήψη αποφάσεων και την προσεκτική ακρόαση.

Πριν ζυγίσει, ο Ζυγός μαζεύει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Με αυτόν τον τρόπο, καλεί την περισυλλογή.

Κοιτάξτε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αν το απαιτεί η κατάσταση, κάντε μια ριζοσπαστική αλλαγή και κάντε τη τώρα –φύγετε περπατώντας ή τρέχοντας μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Μην μένετε και λέτε στον εαυτό σας ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ δεν πάνε.

tarw-taro-xartomanteia

Την πρώτη ημέρα της σεζόν του Ζυγού, θα βρίσκονται επίσης στον Ζυγό ο Ερμής και η Αφροδίτη. Ο Άρης φτάνει στο πάρτι στις 3 Οκτωβρίου. Σε αυτό το σημείο, ο Ερμής θα έχει ήδη περάσει στον Σκορπιό. Η πρώτη αξιοσημείωτη ημέρα έρχεται στις 7 Οκτωβρίου (την τελευταία ημέρα της Αφροδίτης στον Ζυγό).

Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως κρίση στη συνείδησή σας, αλλά πριν δράσετε βιαστικά και παρορμητικά, πάρτε μια βαθιά ανάσα και δείτε αν οι φόβοι σας έχουν ρίζες στην πραγματικότητα. Με τον Κρόνο/Αιγόκερω, τα προβλήματά μας συχνά προέρχονται από ανασφάλεια.

Στις 14 Οκτωβρίου (μια μέρα μετά την Πανσέληνο), ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Άλλη μια κρίση συνείδησης, η οποία θα χαλάσει τα σχέδιά μας, συνήθως λόγω έντονων συναισθηματικών αντιδράσεων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζυγός η Εποχή που το κάρμα προωθεί τις διαπροσωπικές σχέσεις

Θα φτιαχτεί νέο σχέδιο, το κόλπο είναι να διαχειριστείτε το άγχος και το στρες που προκύπτουν. Μπορεί να νιώθετε αποδιοργανωμένοι, αλλά όλα θα πάνε καλά. Έχετε μόνο στο νου σας ότι όταν εμπλέκεται ο Πλούτωνας, υπάρχουν πολύπλοκα καρμικά γεγονότα και δεν μαθαίνουμε τις λεπτομέρειες παρά πολύ αργότερα.

Ο Ζυγός βρίσκεται στο μέσο του ζωδιακού, είναι το έβδομο από τα δώδεκα ζώδια. Έτσι, αντιπροσωπεύει το μέσο του σώματος μας, κυβερνά την ιερή και την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αν νιώθετε πόνους στη μέση, μην σκύβετε για να τεντωθείτε.

dream

Οι περισσότεροι πόνοι είναι αποτέλεσμα υπερέκτασης των μυών, το σκύψιμο θα επιδεινώσει την κατάσταση. Σκεφτείτε πόσο συχνά κάμπτεται η σπονδυλική μας στήλη: όταν στέλνουμε μηνύματα, όταν οδηγούμε, όταν μαγειρεύουμε, όταν καθόμαστε κ.λπ. Για την ακρίβεια, τεντώνουμε τους μυς της μέσης μας συνεχώς. Για να επαναφέρουμε τους μυς στο κανονικό μέγεθος και σχήμα, ανοίγουμε τα ισχία και τα μπροστινό μέρος του σώματος.

Τα δώρα του Ζυγού βρίσκονται στις καρδιές αυτών που είναι ήρεμοι. Μείνετε κοντά τους. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα και στο τσάκρα της καρδιάς, ενώστε τα δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065