ζωδια Απριλιος 2017

astrologia-aprilios-2014

ζωδια ωροσκοπιο Απριλιου

Η δράση είναι δημιουργία, η δημιουργία είναι Αγάπη, και η Αγάπη είναι ο τρόπος του Σύμπαντος.

Στους Κριούς αρέσει να έχουν τα ηνία, αλλά και πέρα απ’ αυτό οι Κριοί θέλουν να είναι οι πρώτοι που φεύγουν και οι πρώτοι που φτάνουν εκεί… όπου κι αν είναι αυτό το «εκεί».

 

Σε αυτόν το μήνα του Κριού , είναι σημαντικό να γνωρίζουμε συνειδητά τις πράξεις μας, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά. Όπως λέει και ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα: «κάθε δράση έχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Και έτσι πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι οι πράξεις που επιλέγουμε θα έχουν αποτελέσματα που όχι μόνο θα αντιστοιχούν στις δράσεις μας, αλλά και στις προθέσεις μας πίσω απ’ αυτές.

zodia-taro-45

Προθέσεις αγάπης και φροντίδας θα φέρουν στο προσκήνιο απεχθείς και βλαβερές προθέσεις. Δημιουργικές προθέσεις θα φέρουν στο προσκήνιο καταστροφικά αντίμετρα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα καταλαβαίναμε ούτε θα εκτιμούσαμε την αγάπη που λαμβάνουμε αν δεν βλέπαμε ποτέ τη σκιά της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάθε πράξη καταστροφής – είτε σκοπός ήταν να βλάψει είτε να βοηθήσει – είναι μια πράξη αγάπης, γιατί στο χώρο που άφησε η καταστροφή μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο.

Το Σύμπαν φέρνει μαγεία και θαύματα, όχι από την προσπάθειά μας να εξαναγκάσουμε αποτελέσματα, αλλά από τη θέλησή μας να αναλάβουμε δράση για να δημιουργήσουμε και να φέρουμε στο προσκήνιο τις επιθυμίες της καρδιάς μας.

Το Σύμπαν θα μας βοηθήσει γενναιόδωρα στο ταξίδι μας, αλλά δεν θα μας κουβαλήσει… πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, να αναλάβουμε την ευθύνη αυτού που δημιουργούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Το Σύμπαν μπορεί μόνο να μας βοηθήσει στη δημιουργία, όταν εμπιστευόμαστε την παρουσία του και του επιτρέπουμε να μας προσφέρει τα Υψηλοτέρα ιδανικά μας.

Έτσι, αυτή την εποχή της ενέργειας και της δράσης… τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας για να επιτρέψετε και να ενεργοποιήσετε το Σύμπαν να κάνει αυτό που θέλει να κάνει για σας; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να βοηθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας να ανθίσουν στην πραγματικότητα της εμπειρίας της ζωής σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις