ζωδια Ιουνιος 2016

astrologia-ioylios-2014

ζωδια  Ιουνίου 2016

Ο Ιούνιος του 2016 είναι ένας ιδιαίτερα ασταθής και ταραχώδης μήνας. Οι πλανήτες που διέρχονται από τους Δίδυμους (ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής), σχηματίζουν Σταυρό με τα μεταβλητά ζώδια, μαζί με τον Δία (που βρίσκεται στην Παρθένο), τον Κρόνο (στον Τοξότη) και τον Ποσειδώνα (στους Ιχθύες).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Ο κοσμικός Σταυρός είναι η διαμόρφωση που συγκεντρώνει τις περισσότερες από τις τεταμένες όψεις: δύο αντιθέσεις και τέσσερα τετράγωνα. Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με: την αντίθεση Δία-Ποσειδώνα (ενεργή από την αρχή του περασμένου έτους), την αντίθεση ανάμεσα στον Κρόνο και στους πλανήτες που είναι στους Διδύμους, τετράγωνα μεταξύ του Κρόνου-Ποσειδώνα, του Δία-Κρόνου, Ποσειδώνα-πλανήτες στους Διδύμους και Δία-πλανήτες στους Διδύμους.

Προχωρώντας γρήγορα και σχηματίζοντας όψεις με κάθε έναν από τους τρεις βραδυκίνητους πλανήτες (Δία, Κρόνο, Ποσειδώνα), οι πλανήτες που διέρχονται τους Δίδυμους παίζουν το ρόλο ενεργοποίησης του κοσμικού Σταυρού, προκαλώντας σημαντικά, εντυπωσιακά και απίστευτα γεγονότα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σε μεγάλη κλίμακα, ο κοσμικός Σταυρός του Ιουνίου θα μπορούσε να εκφραστεί με εξεγέρσεις και γεγονότα με πολύ νόημα που αφορούν τη μεταφορά, την επικοινωνία και τις πληροφορίες, αλλά και σε περιοχές που ο Δίας, ο Κρόνος, και ο Ποσειδώνας έχουν αρχίσει να επηρεάζουν από το περασμένο έτος: τη δικαιοσύνη, τη θρησκεία , τη μάθηση, τον πολιτισμό, την ιατρική, τη μετανάστευση, τα σύνορα, τους ξένους, τη μακρινή γη και ούτω καθεξής.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, όταν αντιμετωπίζουμε έναν κοσμικό σταυρό, μπορούμε επίσης να περιμένουμε δραματικά γεγονότα, συγκρούσεις και καταστροφές. Οι εκδηλώσεις γίνονται πιο έντονες τον Ιούνιο του 2016 λαμβάνοντας υπόψη ότι στις 18 Ιουνίου το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα τελειοποιείτε.

zwdia-agnh

Ο Ποσειδώνας φαίνεται να διαδραματίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τον Ιούνιο του 2016, επειδή όλο το μήνα είναι σε ανάδρομο σταθμό, παραμένοντας σχεδόν ακίνητος στις, κατά προσέγγιση, 12 ° των Ιχθύων (ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13 Ιουνίου). Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τον ιδεαλισμό, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, τη διαίσθηση, το έλεος και την αφοσίωση, αλλά και με τα ψέματα, την απάτη, την εξαπάτηση, τους αμφίβολους ή εγκληματικούς κύκλους, τις ψευδαισθήσεις, την ασάφεια, το χάος και την αταξία, την αποξένωση και την εξορία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιούνιος του 2016 θα μπορούσε επίσης να φέρει μεταρρυθμίσεις, μετασχηματισμούς, εποικοδομητικές εξελίξεις και την πορεία πίσω στο σωστό δρόμο – πιο ορατά κατά το δεύτερο μισό του μήνα, επειδή δύο ακόμα «βαρέων βαρών» πλανήτες σχηματίζουν μια ακριβή όψη, αυτή τη φορά μια αρμονική: στις 26 Ιουνίου τελειοποιείτε το τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα.

zwdia-zodia-33

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Ένα ακόμα σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Ιουνίου είναι πως ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, στον Ταύρο – έναν μεγαλύτερο των δύο μηνών κύκλο – ο οποίος οδήγησε σε ανάλυση, επανεξέταση και αποσαφήνιση ορισμένων πτυχών από κάποιους τομείς στη ζωή του καθενός μας. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, είναι που η αντίθεση Ερμή – Άρη από τις 9 Ιουνίου, θα μπορούσε να φέρει επισπευσμένα γεγονότα, συμπεράσματα και αποφάσεις, κατά το πρώτο μισό του μήνα.

Τελευταίο, αλλά όχι και λιγότερο σημαντικό, μεγάλα νέα: στις 30 Ιουνίου 2016, ο Άρης συνεχίζει την ορθή πορεία του, μετά από δυόμισι μήνες που ήταν ανάδρομη. Σε ορθή πορεία, ο Άρης είναι ισχυρός και θετικός, ακόμα περισσότερο όταν είναι στο σπίτι του, στον Σκορπιό. Έτσι οι φραγμοί θα αρθούν, οι στόχοι θα γίνουν σαφέστεροι, ενώ οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες αρχίζουν να έχουν μεγαλύτερη συνοχή και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75