ζωδια Μαρτιος ”Τα παντα ειναι Δυνατα”

zwdia-fwtia

ζωδια Μαρτιος 2016

Είσαι ένα με τα πάντα! Πήγαινε με το κύμα και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!

«Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις!» Walt Disney

Γιατί στο ζώδιο των Ιχθύων κυβερνά η φαντασία και το όραμα. Από το ζώδιο αυτό, προέρχονται τα όνειρα και τα οράματα μας για την ζωή, η διαίσθηση μας, η συμπόνια, η ανιδιοτέλεια μας και η σύνδεση με το «όλον».
Πολλοί από εμάς κάνουμε όνειρα για το τι θα θέλαμε να είμαστε ή να έχουμε στην ζωή μας. Συχνά τα σκεφτόμαστε ως όνειρα ή φαντασιώσεις, χωρίς την δυνατότητα να γίνουν πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Αλλά αρκετά συχνά βλέπουμε όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, εξομολογήσεις ανθρώπων που τα όνειρα τους, έγιναν η ζωή τους. Ακούμε και βλέπουμε ανθρώπους που λένε πως πάντα ήξεραν πως θα επιτύχουν σε έναν τομέα ή στην καριέρα τους, ή που ήξεραν πως θα παντρευτούν το άτομο που παντρεύτηκαν από την στιγμή που το είδαν, κλπ.
Πώς το κάνουν αυτό; Πως κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα;

Αναγνωρίζουν πως συνδέονται με τα πάντα γύρω τους… και χρησιμοποιούν αυτή την σύνδεση προς όφελος τους. Καταλαβαίνουν σε κάποιο επίπεδο (είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα) ότι με καθαρή και εστιασμένη πρόθεση, οι συνθήκες της ζωής τους θα ευθυγραμμιστούν και θα φέρουν στο προσκήνιο αυτά που πραγματικά επιθυμούν.
Όπως και αυτοί, έτσι και εσείς είστε συνδεδεμένοι με τα πάντα! Είστε ένα με όλους και με τα πάντα γύρω σας! Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και τα πάντα γύρω σας είναι ενέργεια, να μετατρέψετε τα όνειρα σας, στην πραγματικότητα σας, δεν θα φαντάζει τόσο μακριά τελικά.
Βέβαια, η εκδήλωση των ονείρων μας μπορεί να μην είναι αυτή ακριβώς που περιμένουμε ή θέλουμε. Εκεί είναι που ο ιδεαλισμός και ο φανατισμός του Ιχθύ δείχνει το άσχημο κεφάλι του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις ιδανικά (ή στάνταρ, όπως θα το πουν κάποιοι). Θέλετε να έχετε κάτι, βάσει του οποίου να αξιολογήσετε την εκπλήρωση των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Αλλά, κάποιες φορές τα ιδανικά μας είναι τόσο ψηλά και τα στάνταρ μας εκτός πραγματικότητας, που χάνουμε την εκπλήρωση των ονείρων μας ή την ευκαιρία να τα εκπληρώσουμε.
Χάνουμε τις πόρτες που μας ανοίγει το σύμπαν, γιατί εμείς ψάχνουμε το «μεγάλο όραμα» ή το τελικό αποτέλεσμα παρά το έργο προς εξέλιξη που θα γίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χανόμαστε στην ιδέα του ιδανικού, από το να αντιμετωπίσουμε και παλέψουμε το πραγματικό για να δημιουργήσουμε χώρο για την σύνδεση μας με το όλον και να καταλήξουμε στο ιδανικό.
«Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις». Και ισχύει… μέχρι ενός σημείου. Τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν η πραγματικότητα σας… αρκεί να μην ξεχνάτε την τωρινή πραγματικότητα της ζωής σας και τις καταστάσεις της καθημερινότητας, ενώ δουλεύεται για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Και αυτή είναι μία ακόμα κρίσιμη λεπτομέρεια! Για κάποιους από εμάς, η φαντασία και η πίστη μας μπορεί να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Η ιδέα του ονείρου ή του οράματος μας είναι τόσο δυνατή, που γίνετε πιο πραγματική από την καθημερινότητα μας. Ή είμαστε τόσο προσκολλημένοι στο πως περιμένουμε ή θέλουμε κάτι ή κάποιον να έρθει, που χάνουμε την ευκαιρία όταν παρουσιάζεται.
Είναι σαν να λέμε πως θέλουμε τούρτα και κάποιος μας δίνει το κουτί με το μείγμα.

Αν περιμένουμε να δούμε την τούρτα έτοιμη στο πιάτο μας, δεν θα δούμε την αξία του κουτιού, ή μπορεί ψάχνοντας την τούρτα να μην δούμε καν το κουτί πάνω στον πάγκο της κουζίνας μας, γιατί είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στο να βρούμε το αποτέλεσμα, που δεν παρατηρήσαμε πως ότι χρειάζεται είναι μπροστά στα μάτια μας.

 Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Αν βγάλετε τις παρωπίδες όμως και ανοίξετε το μυαλό σας σε όλες τις πιθανότητες, μπορεί πραγματικά να παρατηρήσετε το κουτί και να δείτε τις δυνατότητες πίσω του. Και αν είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε τον χρόνο και τον κόπο να το προετοιμάσετε και αν έχετε την υπομονή να περιμένετε όσο αυτό ψήνεται, τότε συνειδητοποιείτε πως μετά την διαδικασία που χρειάζεται έχετε το αποτέλεσμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να θυμάστε πως πολλές φορές η επιβράβευση είναι στην διαδικασία. Κάποιες φορές τα όνειρα και τα ιδανικά μας θα εμφανιστούν «ήδη ψημένα». Αλλά τις περισσότερες φορές θα εμφανιστούν σε ένα κουτί μείγματος… ή ακόμα και στα ωμά υλικά που πρέπει να τα συνδυάσουμε από το μηδέν.
Είναι στο χέρι σας να αναγνωρίσετε την αξία αυτού που σας προσφέρεται. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας για να δημιουργήσετε τρόπους που θα κάνουν το απίθανο να γίνει. Είναι στο χέρι σας να βρείτε την έμπνευση ή να εμπνεύσετε τους άλλους να βοηθήσουν στην εκπλήρωση του οράματος σας. Είναι στο χέρι σας «να πάτε με το κύμα» και να έχετε την υπομονή να περιμένετε το αποτέλεσμα που ζητάτε να εμφανιστεί στην ζωή σας. Ακόμα και αν δεν έρθει όπως το περιμένατε να είστε ανοιχτοί, να το δεχτείτε όπως κι αν έρθει.
Και αν ξεκινήσετε το ταξίδι του να φτιάξετε την τούρτα σας (ή την ζωή σας) από το μηδέν, θα διαπιστώσετε πως είναι πολύ πιο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.
Δείτε που πέφτουν οι Ιχθύες στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση, από ποιους τομείς της ζωής σας προέρχονται τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας και τι έμπνευση θα χρειαστείτε για να τα κάνετε πραγματικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το μηνιαίο ωροσκόπιο του ζωδίου σας για τον Μάρτιο.

zwdia-zodia-tarw
Αυτόν τον μήνα έχουμε Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 9 Μαρτίου. Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και το δωδέκατο του ζωδιακού κύκλου που σηματοδοτεί την μεγάλη «Κοσμική Ενότητα», από την οποία όλοι προερχόμαστε και εκεί θα καταλήξουμε. Το τελευταίο ζώδιο του κύκλου έχει να κάνει με την «αντίληψη» και την όραση του Τρίτου Ματιού, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας για να αντιληφθούμε τις κρυφές και αθέατες σφαίρες, τις λεπτές σφαίρες του ασυνείδητου: των ονείρων, της τηλεπάθειας, των ψυχικών φαινομένων, της πρόγνωσης, του μυστικισμού και της έμπνευσης.

 Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Κινούμαστε ταχύτατα από την πυκνότητα του τρισδιάστατου κόσμου, σε μια πιο φωτισμένη και ζωντανή κατάσταση ύπαρξης. Ο Ιχθύς παρέχει την γέφυρα προς την κατάσταση υψηλότερης συνείδησης. Μας μεταφέρει από το φυσικό επίπεδο, στον αστρικό κόσμο και πιο πέρα. Σαν ραδιοφωνικό δέκτη που μπορεί να συντονιστεί σε μυριάδες κανάλια και συχνότητες.
Η λογική διαλύεται στον κόσμο του υποσυνείδητου. Ο Ιχθύς δεν έχει την αίσθηση του χρόνου, δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον. Είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ενότητα και συμπόνια.

zwdia
Η κακή πλευρά του Ιχθύ είναι πως διαλύει το εγώ και μπορεί κανείς να χαθεί, να μπερδευτεί, να χειραγωγηθεί εύκολα, καθώς ο Ποσειδώνας, ο θεός του υγρού στοιχείου, είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. Η αντίθετη όψη της απόλυτης ενότητας, είναι η θυματοποίηση. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε όρια για τον εαυτό σας κατά την διέλευση του Ιχθύ ( ή αν έχει εξέχουσα θέση στο γράφημα σας).

 Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 
Το ωροσκόπιου του Μαρτίου προβλέπει πως κάποιοι θα αισθανθούν αβοήθητοι αυτόν τον μήνα στα νερά του αθέατου κόσμου. Ο φόβος του αγνώστου μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση πνιγμού. Για άλλους το συλλογικό αίσθημα τραυματισμού και δράματος θα είναι υπερβολικό. Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί του κώδικα των Ιχθύων. Ιχθύς δεν είναι η ασφάλεια των υλικών και του απόλυτου ελέγχου, ούτε του απόλυτου θύματος. Είναι το δώρο της πίστης που μας ενώνει με ένα Πνευματικό Σύμπαν αγάπης και αφθονίας και μας δίνει την αίσθηση της εσωτερικής ασφάλειας, ακόμα και στις πιο χαοτικές καταστάσεις.

zwdia-3-zodia
Το μάθημα της εξέλιξης μας, από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου, είναι να είμαστε πνευματικά όντα σε έναν υλικό κόσμο. Τα σώματα μας δεν είναι οχήματα διαφυγής. Μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τις δυσλειτουργικές συμπεριφορές, τις εξαρτήσεις και την θυματοποίηση, καθώς αγκαλιάζουμε το φως και αντικαθιστούμε τον φόβο με την αγάπη. Ο Ιχθύς μας κάνει να προσπερνάμε δογματισμούς και νόμους και μας κινεί προς την σφαίρα της ανιδιοτελούς αγάπης και της παράδοσης στο πνεύμα.
Η Νέα Σελήνη, είναι η εποχή της «σποράς», όπως ξέρουμε. Οι Ιχθύες θα αναζωπυρώσουν την πνευματική μας φλόγα, θα ανοίξουν την καρδιά μας στην μαγεία και θα εμπνεύσουν το πνεύμα μας να ονειρευτεί, να πετάξει ψηλά και να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 23 Μαρτίου.

zwdia
Εάν εργάζεστε σε τομείς θεραπείας οποιουδήποτε είδους, στη μεταφυσική, και/ή ακολουθείτε κάποιο πνευματικό μονοπάτι , οι Ιχθύες θα σας βοηθήσουν τον Μάρτιο του 2016 να ενισχύσετε τα επίπεδα ενέργειας σας, εφόσον είστε ανοιχτοί στην εσωτερική σας καθοδήγηση και ακτινοβολείται την αλήθεια σας. Οι Ιχθύες έχουν να κάνουν με συμπονετική βοήθεια και όχι δουλεία. Αν είστε καλλιτέχνης η «μούσα» σας θα ξυπνήσει κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης. Απολαύστε τη!
Αυτή η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες , μας δίνει το πράσινο φως για να φέρουμε περισσότερη ειρήνη, αρμονία και δημιουργικότητα στην ζωή μας. Μας προτρέπει να κάνουμε νέα όνειρα και να δημιουργήσουμε μια νέα γη!

 Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο 

Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις Μαρτιου 

Μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις Μαρτιου 

zwdia-agnh