ζωδια Πανσεληνος 8 Τροποι να την Εκμεταλευτειτε

astrologia-ioylios-2014

ζωδια 8 Κανόνες για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Μην αγνοείτε τα «σημάδια»

Υπό το πρίσμα της Πανσελήνου και της Έκλειψης της Σελήνης στους Ιχθύες, για τις επόμενες δύο εβδομάδες το παραπέτασμα που χωρίζει τον πνευματικό κόσμο από τον ρεαλισμό είναι λεπτότερο από ποτέ. Αρχίζει μια περίοδος που τα όρια θα είναι κάπως θολά, καθώς οι Ιχθύες κυβερνούν τον ύπνο και το υποσυνείδητο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Θα βιώσετε συμπτώσεις, ντεζαβού, πολύ ζωηρά συμβολικά όνειρα, αλλά και παράξενα «σημάδια» όπως επαναλαμβανόμενα νούμερα σε ρολόγια και κέρματα (ειδικά τα μικρής αξίας). Επειδή μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει κάποιο μήνυμα, προσπαθήστε να το εντοπίσετε.

Μήπως έχετε κάποιον πρόγονο, με τον οποίο νιώθετε να έχετε έναν ιδιαίτερο δεσμό; Ζητήστε του να γίνει ο οδηγός σας από την «άλλη πλευρά».

Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να λειτουργούν κάποια πράγματα, γι’ αυτό δοκιμάστε να βάλετε στο περιβάλλον σας μια φωτογραφία του εν λόγω ατόμου ή κάτι που έχει συναισθηματική και ενεργειακή αξία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Υιοθετήστε την κατανόηση/συμπόνια, όχι την κριτική

Η κατανόηση ή συμπόνια είναι από τις πιο ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης. Την νιώθουμε μόνο όταν πιάνουμε τον εαυτό μας έτοιμο να κρίνει τους άλλους, και επιλέγουμε να μπούμε στη θέση τους. Σίγουρα είναι πιο εύκολο στα λόγια απ’ όσο στην πράξη…

Η κριτική όμως είναι αυτή που μας αποχωρίζει, κάτι που οδηγεί σε μια βαριά αίσθηση υπαρξιακής μοναξιάς. Αυτή αφυπνίζει καταναγκαστικές, ελεγχόμενες συμπεριφορές, που με τη σειρά τους φέρνουν τη δυστυχία, τους εθισμούς και την παραπλάνηση.

Ποιους συνηθίζετε να κρίνετε; Κάντε ένα πείραμα, και προσπαθήστε να δείτε αυτούς τους ανθρώπους μέσα από το πρίσμα της κατανόησης. Τι βλέπετε τώρα; Σε ποια θέματα αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται; Αν κάποιος είχε δείξει την ίδια αντιμετώπιση προς εσάς υπό αυτές τις συνθήκες, πώς θα είχατε αντιδράσει;

zwdia-taro-astra

Δοκιμάστε να γράφετε ή να καταγράφετε τη μέρα σας

Όσο παράδοξο κι αν ακούγετε αρχικά, δεν φαντάζεστε πόσο γρήγορα αναδύεται η εσωτερική σας φωνή, όταν πιάσετε το μολύβι με διάθεση να τα βγάλετε όλα από μέσα σας!

Για τους αμύητους, η πρακτική είναι να αρχίζετε τη μέρα σας γράφοντας τρεις σελίδες με τις σκέψεις σας. Μπορεί να αφορούν την προηγούμενη μέρα ή όσα περιμένετε από τη σημερινή. Αγοράστε ένα όμορφο σημειωματάριο ή ημερολόγιο, που θα αποτελέσει τον δίαυλο επικοινωνίας σας με την ψυχή σας.

Χορέψτε μέχρι τελικής πτώσεως

Ατσαλωθείτε τώρα, γιατί αυτή η περίοδος θα αναστατώσει τα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται να νιώθετε κάποιες στιγμές υπερευαίσθητοι. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτή την «παράνοια», βρείτε τον δικό σας υγιή τρόπο να ξεσπάτε.

Μια πρόταση είναι τα πόδια σας και η μουσική! Αφεθείτε και κινηθείτε στο σαλόνι σας ή και σε μια πίστα. Μπορείτε να επιλέξετε να ενταχθείτε τώρα σε μια τάξη χορού, να εκστασιαστείτε μόνοι με τρανς ήχους, να χορέψετε στο ύπαιθρο. Εκτονωθείτε συντροφιά με το ταίρι σας ή με φίλους, και χορέψτε – χορέψτε – χορέψτε εντός ή στα κλαμπ μέχρι να ξημερώσει!

zwdia shmera

Υμνήστε το ρομάντζο μέσα από ραβασάκια

Ανομολόγητοι έρωτες, λαθραίες σχέσεις, μυστικά ραντεβού: η ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη από δονήσεις τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Πριν όμως σας παρασύρει το πάθος και η ένταση, να ξέρετε ότι διανύουμε την εποχή του γραπτού λόγου – με έμφαση στην ποίηση.

Γράψτε μια ωδή για τη μεγάλη σας αγάπη, ακόμη και αυτή που εύχεστε να πάρει αυτό το ρόλο. Στείλτε τη ηλεκτρονικά, ή σε παραδοσιακό επιστολόχαρτο που θα έχετε αρωματίσει διακριτικά. Άραγε είναι αμοιβαίο το συναίσθημα; Πόσα πάνω και κάτω έχει ο έρωτας, πόση η λαχτάρα της αβεβαιότητας…

Αν είστε αδέσμευτοι, γράψτε κάτι που να απευθύνετε στον επιθυμητό έρωτά σας και τοποθετήστε το χαρτί σε ένα ιδιαίτερο σημείο για δύο εβδομάδες. Ρίξτε πάνω στο γράμμα σας ροδοπέταλα, κρυστάλλους και άρωμα, προκειμένου να σας φέρει την αγάπη.

Συντονιστείτε με τον εσώτερο υδάτινο εαυτό σας

Οι Ιχθύες αποτελούν τη γοργόνα του ζωδιακού κύκλου, αφού τους κυβερνά ο Ποσειδώνας που είναι ο θεός των υδάτων. Για αυτές τις δύο εβδομάδες, το νερό μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχή και το σώμα σας, γι’ αυτό ελάτε όσο πιο κοντά μπορείτε σε αυτό. Γεμίστε την μπανιέρα σας με άλατα και απολαύστε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, κάντε μια εκδρομή σε μια φυσική ιαματική πηγή ή ένα ποτάμι, κολυμπήστε στη θάλασσα ή σε μια πισίνα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Σεβαστείτε τους ηλικιωμένους

Ως ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες συνδέονται με τα ύστατα χρόνια της ζωής. Τότε που οι αναμνήσεις θαμπώνουν ή μπερδεύονται, και η σκέψη γίνεται λιγότερο διαυγής.

Σίγουρα θα έχετε ηλικιωμένους στον οικογενειακό σας περίγυρο ή στη γειτονιά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καθίσετε και να συζητήσετε με αυτούς τους 80άρηδες. Ακούστε τις ιστορίες τους για τις «παλιές καλές εποχές», και θα νιώσετε την καρδιά σας να ζεσταίνεται. Καθώς η κοινωνία έχει πλέον την τάση να περιθωριοποιεί τους ηλικιωμένους, μια επίσκεψή σας θα τους αναπτερώσει όσο δεν φαντάζεστε. Και επειδή αυτή είναι μια ανταποδοτική διάδραση, να είστε βέβαιοι ότι κι εσείς θα γεμίσετε έμπνευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανακουφιστείτε μέσα από τη συγχώρεση

Συγχώρεση σημαίνει απελευθέρωση. Απελευθερωθείτε από κριτικές, κακίες, ψυχικούς πόνους και τραύματα. Απελευθερωθείτε από την ευθύνη να φτιάξετε κάτι που δεν φτιάχνετε, να αλλάξετε κάτι ήδη τετελεσμένο. Τώρα η συγχώρεση έχει την έννοια της θεμελιώδους αποδοχής του Δεδομένου. Από εδώ και πέρα μπορείτε να αναρωτηθείτε: τι μπορώ να κάνω που θα επιφέρει τη διαφορά;

Ο πόνος προέρχεται από την άρνηση να αποδεχθούμε μια κατάσταση ως έχει. Διαφέρει από τη θλίψη – γιατί όταν πονάμε, παραιτούμαστε της δύναμής μας. Μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν, ανήμποροι και θυματοποιημένοι. Στη θλίψη αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, αλλά παραμένουμε δυνατοί, παρόντες και ικανοί να δράσουμε.

Από εσάς εξαρτάται να αποφασίσετε τι θα κάνετε σήμερα, ώστε να βγείτε από τον πόνο.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις