ζωδια Σ/Κ 26-27/11 Ενδωστε στις Επιθυμιες σας

zwdia-afriditi-krios

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 26-27/11

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει με ένα κενό πορείας της Σελήνης στο Ζυγό , αλλά και τον Ερμή από τον Τοξότη να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα.

Η διάθεση που επικρατεί είναι για αναζήτηση ελέγχου και ισορροπίας. Και αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί αν δεν πάψετε να λέτε τα πιο ακατάλληλα πράγματα! Το βέβαιο είναι ότι η όλη ατμόσφαιρα θα έκανε εξαιρετικά κωμικά νούμερα.

 

Η κυβερνήτης του Ζυγού Αφροδίτη, βρίσκεται παντελώς ανέκφραστη στον Αιγόκερω και θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία. Θα είναι σαν να προσπαθείτε να κυλήσετε ένα τούβλο… Αλλά πάντα υπάρχει το παντοδύναμο χιούμορ. Το χιούμορ αποτελεί το αλεξικέραυνο της αγάπης.

zodia-taro-45

Όλο το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα περιφέρεται γύρω από τη Σελήνη, που θα έχει περάσει στον Σκορπιό. Θα διέπεται από ξεγύμνωμα, ανάγκη για αναζωογονητικά ποτά και πολλά διακριτικά υπονοούμενα. Μετά από μία εβδομάδα με το φεγγάρι να πηγαίνει από την Παρθένο στο Ζυγό, είναι καλό τώρα να παραμερίσετε τις υγιείς προφάσεις και να χαρείτε την ανατριχίλα της έντονης ικανοποίησης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα συνευρεθεί με την Ήρα, και μαζί θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που έχει γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία. Βγάλτε τους κορσέδες σας, κάψτε τους στηθόδεσμους! Αν η αλήθεια είναι λίγο πικρή, να την αποδεχθείτε. Οι μάσκες φεύγουν. Όσο πιο γρήγορα συνηθίσετε τη νέα αλήθεια, τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρετε να εντοπίσετε και όσα σας δίνουν χαρά.

Σκάψτε όσο βαθιά θέλετε, βιδώστε και ξεβιδώστε, κάντε τα όλα αλλά κάντε τα με τον δικό σας τρόπο.

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία αλλά και ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα. Όταν η πίεση φτάνει σε σημείο εξαναγκασμού, όλοι μαθαίνουν να βρίσκουν τις δικές τους δικλείδες ικανοποίησης ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

zwdia-fotia

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κατευνάζοντας και γλυκαίνοντας τις διαθέσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάμεσά τους, και από τον συμβατό Αιγόκερω θα συνδυάζει τη γλύκα της λαχτάρας με την απτή και στιβαρή επιθυμία!

zwdia-765

Ο Ερμής στον Τοξότη αποκτά την τάση να γίνεται φλύαρος, και μιλά πάρα πολύ, μιλάει για πολλή ώρα ή μιλάει πολύ δυνατά. Όχι ότι έχει και καμιά σημασία, καθώς κάποιοι θα αναζητήσουν οποιαδήποτε αφορμή προκειμένου να ενδώσουν στις επιθυμίες τους. Δεν χάνετε τίποτα να το τολμήσετε κι εσείς.

Μέχρι την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη θα περάσει από ένα τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, σε μια όψη τριγώνου με τον Χείρωνα στους Ιχθύες. Ο Άρης από την πλευρά του θα προσεγγίσει τον Δία για να σχηματίσουν ένα τρίγωνο, μια όψη που χτίζεται αργά και σταθερά. Η διάθεση τώρα αποκτά περισσότερο όγκο και βαθαίνει από το συναίσθημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Όσα και να γίνονταν όλο το Σαββατοκύριακο, αυτή τη στιγμή θα συνειδητοποιήσετε την ανακάλυψη όλων των ενδείξεων που είχατε μέσα σας, για το σωστό μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας. Τώρα το νιώθετε, νιώθετε ότι άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσετε μπροστά και δεν έχει κανένα εμπόδιο.

Κάπου στο μέσο της ημέρας, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Χείρωνα. Όσα μάθατε ως τώρα, θα αποτελέσουν προνόμια για τον καθένα ατομικά. Οι δυνατότητες για απόλαυση και ικανοποίηση, μαζί με την σπάνια ευκαιρία να βγάλετε ρόδα από τα αγκάθια, διαποτίζουν την ατμόσφαιρα και θα διέπουν όλη την υπόλοιπη μέρα.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65