ζωδια Σ/Κ 30-31/01 Λαχταρα για κατακτησεις

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

ζωδια ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω που εχει  κυβερνήτη τον Κρόνο, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες . Είναι μια εποχή που ιδανικά λαχταράμε πάρα πολύ πράγματα. Αυτή η συγκυρία μας καλεί να προσεγγίσουμε πιο πολύ αυτά για τα οποία έχουμε δουλέψει, να δούμε και να αγγίξουμε όσα πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει με τους κόπους μας.

 

 

Θέλουμε να δεσμεύσουμε όσα θεωρούμε ανείπωτα, και κατά κάποιο τρόπο είναι εφικτό. Αυτό το Σαββατοκύριακο μας δίνει τις ευκαιρίες.
Ο καλύτερος τρόπος να αδράξουμε αυτές τις ευκαιρίες, είναι να αντισταθούμε στην απληστία και να αφήσουμε τα γεγονότα να αναδυθούν.

Κυριαρχεί η ενέργεια Κρόνου – Ποσειδώνα. Λειτουργήστε σαν την υπομονετική γη που απορροφά τη βροχή. Δεν χρειάζεται να περιφέρεστε τρέχοντας για να πιάσετε την κάθε σταγόνα!
Παράλληλα, στον Αιγόκερω ευθυγραμμίζεται ο Ερμής με τον Πλούτωνα που κάνει τη διέλευσή του. Και οι δύο σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό και κάνουν εξάγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα. Διαίσθηση και επικοινωνία αντανακλούν και αντανακλώνται στην ανάπτυξη και την αλλαγή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με αυτή την ευθυγράμμιση και ταυτόχρονα κάνει τρίγωνο με τον Χείρωνα και χιαστι  με τον Ουρανό: τώρα βλέπουμε να παρουσιάζονται ευκαιρίες για να δράσουμε με νέες δυναμικές πληροφορίες, ενώ υποστηρίζονται οι αναπτυξιακές και μεταμορφωτικές δράσεις.
Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον έρωτα; Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν νέες αλήθειες σε κάθε πτυχή της ζωής και θέλουν να τις μοιραστούν και να τις βάλουν σε εφαρμογή. Θέλουν πραγματικά να λερώσουν τα χέρια τους προκειμένου να βρουν τη φώτιση και να την εκμεταλλευτούν θετικά. Κάποιες προσπάθειες τελικά θα αποδώσουν και κάποιες άλλες όχι, όμως όλοι θέλουν να προσπαθήσουν. Είναι μια στιγμή έντασης που επιβεβαιώνει τη ζωή.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β
Η διέλευση της Σελήνης από τον Ζυγό για μεγάλο διάστημα του Σαββατοκύριακου, αναδύει την ανάγκη για καθρέπτισμα και συνεργασίες με γερά θεμέλια. Θέλουμε να φέρουμε ανατροπές για να βρούμε τις όμορφες ισορροπίες! Να κάνουμε νέα ξεκινήματα! Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και Τ τετράγωνο με Ερμή – Πλούτωνα –Ουρανό.

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη αλλά είναι και η κινητήριος δύναμη για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Και αυτό συντελείται αξιοθαύμαστα σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να προκύψουν εναλλαγές διάθεσης, αλλά κι αυτές συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την αλλαγή.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δοκιμαστούν πεποιθήσεις και να τύχουν εύκολης αποδοχής ή να απορριφθούν. Ποιος θέλει να χάνει χρόνο, ειδικά αν υπάρχουν ελκυστικές προτάσεις; Αφού κάνετε το ξεκαθάρισμα, περάστε στο ψαχνό!

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β
Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και στο επίκεντρο της δράσης μέσω Άρη και Πλούτωνα. Φροντίστε να είστε ήδη έτοιμοι και να έχετε κάνει τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε στην πράξη αργά το βράδυ.
Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη. Θεϊκό, σωματικό και υπέροχο! Οι διαθέσεις είναι οξυμένες και έτοιμες για όλα!