ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Συσφίξτε τις σχέσεις με τους δικούς σας αυτό το Σάββατο. Ο κοινωνικός Ερμής συναντά τον οικείο Πλούτωνα, φέροντάς σας πιο κοντά. Ενδείκνυνται τα αυτοσχέδια πάρτυ, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε προμήθειες!

Έχετε καιρό να δείτε την οικογένεια; Διανυκτέρευση με τα αδέλφια ή δείπνο με τους γονείς θα σας επαναφέρει στη βάση σας. Κάντε έστω ένα τηλεφώνημα.

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ
Την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στον Οίκο των εισοδημάτων σας, προκαλώντας απολογισμό. Τι αγαπάτε στη δουλειά σας και τι σας τρελαίνει; Μήπως εκείνα τα καθήκοντα που αποφεύγετε;

Αναθέστε τα σε συνάδελφο ή εξωτερικό συνεργάτη. Έχετε υπερβάλλει εαυτόν στη δουλειά, φίλοι Ζυγοί, και η προσπάθεια να τα χειριστείτε όλα σας απομακρύνει από πιο σοβαρές και πιο αποδοτικές οικονομικά εργασίες. Ζητήστε μια συνάντηση με τον ανώτερό σας μέσα στην εβδομάδα. Η πρωτοβουλία σας μπορεί να φέρει μια προαγωγή ή και μια αύξηση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο  Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η δύναμή σας της αποπλάνησης είναι δραστική αυτό το Σάββατο, με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα να ευθυγραμμίζει τον αγγελιαφόρο Ερμή στον Οίκο σας της επικοινωνίας. Χρησιμοποιήστε τη επιλεκτικά! Θα κερδίσετε με την πρώτη ματιά. Δεν είναι δίκαιο να προσεγγίζετε «προσωρινούς» που θα πληγώσετε απομακρύνοντάς τους μετά. Αυτή η κοσμική ευθυγράμμιση φέρνει και ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με φίλους, συγγενείς ή γείτονες. Κάντε μαζί μια βόλτα ή έναν περίπατο. Η θερμή κουβέντα θα δημιουργήσει αναμνήσεις και εμπιστοσύνη, στοιχεία που ανακουφίζουν τους Σκορπιούς!

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β
Η Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή θα αποτελέσει αποκάλυψη για εσάς, στην αρχή ακόμη του 2016. Είστε ευτυχείς με την πορεία της ζωής σας; Εστιάστε σε έναν σημαντικό τομέα που θέλετε να δείτε δραστική πρόοδο. Αν θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα, βγείτε από την βολή σας και κάντε κάτι που ίσως σας φοβίζει. Για παράδειγμα, γραφτείτε για ένα σεμινάριο ή μια εκπαιδευτική εκδρομή που θα σας βγάλει από τα γνωστά μονοπάτια. Το μακρινό ταξίδι αρχίζει με το πρώτο βήμα.

zodia-zvdia-oroskopio-11
ζωδια Σαββατοκυριακο  Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τι θεωρείτε πολύτιμο, φίλοι Τοξότες; Η συνεύρεση του αβρού Ερμή με τον έντιμο Πλούτωνα το Σάββατο, κεντρίζει τα οικονομικά πλάνα σας για το 2016. Νιώθετε ότι τα χρήματα σαν  να γλιστρούν από  μια τρύπια τσέπη ή ότι δουλεύετε για να πληρώνετε λογαριασμούς; Αυτό δεν φέρνει ασφάλεια ή γαλήνη. Κάντε μια ειλικρινή ανασκόπηση. Αν μαγειρέψετε περισσότερο και εγκαταλείψετε λίγο τις παραγγελίες φαγητού, κάτι παραπάνω θα μείνει. Αλλά ο σκοπός δεν είναι η στέρηση. Βάλτε στόχο μια πολυτέλεια για φέτος, για την οποία θα κάνετε οικονομίες.

Το ρητό της Κυριακής: Φύγε για να προοδεύσεις. Η Σελήνη μπαίνει στον 12ο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και σας βοηθά να πάψετε μια τελματωμένη ή τοξική συνήθεια,, που δεν σας βοήθησε σε κάτι τη χρονιά που τέλειωσε. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Αν θέλετε να προοδεύσετε, πρέπει να κάνετε αυτή τη θυσία. Ο εθισμός σας μπορεί να αφορά πρόσωπο ή κατάσταση, όμως αν η απόφασή σας επιφέρει κατάρρευση, δεν θα είναι για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο  Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σας έρχεται ένα υπερφυσικό Σάββατο, με τον εκφραστικό Ερμή και τον απόκρυφο Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σας. Αν και ο Πλούτωνας μπορεί να σας κάνει μυστικοπαθείς, θα είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε κάποια άγνωστα πράγματα για εσάς. Ανοιχτείτε και γίνετε λίγο πιο τρωτοί. Θα είναι αφορμή να δεθείτε περισσότερο, με γέλιο και δάκρυ μαζί. Μήπως κρύβετε τα αισθήματά σας από κάποιον; Αποκαλύψτε κάτι το Σαββατοκύριακο και δεν θα απογοητευθείτε.

Η Σελήνη εστιάζει στις φιλίες σας την Κυριακή και ζητά ανασκόπηση. Ποιοι είναι στον κύκλο σας; Υπάρχουν χαλαροί δεσμοί ή άτομα με δυνατότητες που χρειάζεστε; Προσεγγίστε διάφορες παρέες και αναζητήστε αυτή την κοσμική σύνδεση. Ταυτόχρονα δείτε ξανά τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα, αφαιρέστε και προσθέστε άτομα και σχόλια και αναβαθμίστε τη φωτογραφία των προφίλ σας.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αφήστε το, ξεχάστε το. Η συνεύρεση του επικοινωνιακού Ερμή και του υπερευαίσθητου Πλούτωνα στον 12ο Οίκο σας, εστιάζει στη συγχώρεση. Μόνο εσείς πληγώνεστε κρατώντας κακίες, και δεν σας ταιριάζει να γίνεστε πικρόχολοι, μνησίκακοι και κολλημένοι στο παρελθόν. Κάντε μια ειλικρινή αποτίμηση: μήπως φανήκατε πολύ σκληροί; Αν δεν νιώθετε έτοιμοι να προσφέρετε κλάδο ελιάς, μήπως να ζητήσετε να μην αναφερθεί ξανά το συγκεκριμένο θέμα;

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β
Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον 10ο Οίκο σας της επαγγελματικής προόδου. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε κοινωνικές συζητήσεις με τους συναδέλφους, ανταλλάξτε απόψεις για τα σχέδια σας. Έχετε πάρει ρεαλιστικές αποφάσεις για το 2016; Αφού προσβλέπετε στην κορυφή, ξεκαθαρίστε τα σκαλιά που πρέπει να ανέβετε. Αφιερώστε χρόνο την Κυριακή στο στήσιμο του πλάνου σας και τα επίπεδα που πρέπει να κατακτήσετε. Επίσης, ποιους πρέπει να γνωρίσετε; Οι επαφές – κλειδιά θα επισπεύσουν την πορεία σας.

zwdia

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια Σαββατοκυριακο  Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δεν υπάρχει «πολύ κοντά» για εσάς το Σάββατο, με δεδομένο ότι είστε με ανθρώπους που λατρεύετε. Αλλά αν τα σχέδια περιλαμβάνουν τιμωρούς ή άστατους, προσέξτε! Η συνάντηση του εκφραστικού Ερμή με τον απαιτητικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον 11ο Οίκο σας της παρέας, σας κάνει ιδιαίτερα επιλεκτικούς. Η ανοχή σας στις ανόητες συναναστροφές φτάνει στα όριά της το Σαββατοκύριακο, και μπορεί να εκραγείτε. Αντί να προκαλείτε την τύχη σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας και επιλέξτε τη σωστή συντροφιά. Μόνο με θετική ενέργεια διασκεδάζετε.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Σκορπιό σας βγάζει από τα δεδομένα. Δεν θα βρείτε χρυσό ψάχνοντας πάντα στα ίδια μέρη. Βγείτε και γνωρίστε νέο κόσμο, προγραμματίστε ίσως κι ένα ταξίδι ακόμη και στο εξωτερικό!

zwdia-3-zodia