ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 α’

zodia-ermis-ydroxoos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

 

 

κριός

Αυτό το Σάββατο το πιο πιθανόν είναι να είστε εσείς αυτός που θα σερβίρει τα γλυκά στα παιδιά ή θα οργανώσει το πάρτι , μιας και η Σελήνη θα βρεθεί στον τέταρτο οίκο σας -της οικογενείας, ενώ θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Γιατί να αφήσετε το σπιτικό σας όταν μπορείτε να περάσετε τέλεια εκεί; Ή ίσως φέτος είναι η δική σας σειρά να κάνετε ένα βήμα πίσω ιδίως με τις ενέργειες που δέχεστε από τον τριγωνικό σχηματισμό στον ουρανό που δημιουργεί η Αφροδίτη με τον δεκτικό πλανήτη Ποσειδώνα. Μερικές φορές οι καλύτερες στιγμές της ζωής μας εμφανίζονται όταν δεν είμαστε εμείς πίσω από το τιμόνι .
Η ερωτική σας ζωή σίγουρα θα επωφεληθεί την Κυριακή από τον σχηματισμό εξαγώνου που κάνει η Σελήνη με τους ρομαντικούς πλανήτες, Αφροδίτη και Άρη , και οι δυο ενώ θα βρίσκονται στον έκτο οίκο σας – της επίγνωσης της πνευματικής και σωματικής σας υγείας. Νομίζω πως μία ποδηλασία στο βουνό, ένα εντατικό μάθημα γιόγκα ή ένα γεύμα σε αυτό το οργανικής φύσεως εστιατόριο είναι ότι πρέπει.

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

 

Είναι μια καταπληκτική ημέρα για μεταμόρφωση. Αφήστε λοιπόν στο παρελθόν αυτή σας την συμπεριφορά , κατά την οποία θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πάντων, και περάστε την ημέρα καθαρίζοντας το σπίτι , κάνοντας ένα πάρτι μόνο για εσάς και το ταίρι σας όπου αυτό θα παίζει μουσική για εσάς, ενώ μετά απλά παραγγείλετε πίτσα από το αγαπημένο σας delivery μαγαζί και συνεχίστε την μαγική βραδιά σας αγκαλιά…..
ταύρος

Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Το Σαββατοκυρικακο αυτο σας βρίσκει σε ανεβασμένα κέφια καθώς η σελήνη βρίσκετε και τις δυο ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου στο αρκετά εκφραστικό και λίγο έντονο σε χαζομάρες τρίτο οίκο σας. Είστε λοιπόν έτοιμοι για όλα . Το Σάββατο ένα ελαφρύς τριγωνικός σχηματισμός ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα ευθύνεται για αυτή σας την κάπως έξαλλη διάθεση. Οι φίλοι σας θα σας παροτρύνουν να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω σήμερα, και θα σας παροτρύνουν να διασκεδάσετε όμως σίγουρα αν δουν ότι πάτε να το παρακάνετε με το ποτό, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να δείξουν αυτοσυγκράτηση σε αυτή σας την πτυχή, όμως ακριβώς κάνετε και εσείς στο ποτό, μόνο που εκείνοι θα το πράξουν αντίθετα από εσάς. Άλλωστε γιατί να το ρίξετε και τόσο στο ποτό. Σίγουρα ένα hangover αύριο θα καταστρέψει τουλάχιστον την μισή σας ημέρα, και η αυριανή ημέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και την αγάπη. Γιατί θέλετε να την χάσετε , θέλετε;

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 γ’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 β’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 α’

zwdia
Την Κυριακή λοιπόν η Σελήνη σχηματίζει θετική γωνία με τους πλανήτες της αγάπης την Αφροδίτη και τον Άρη, στον πέμπτο οίκο σας, – τον οίκο του πάθους. Ο Νοέμβριος μπορεί να ξεκινήσει με ένα γεμάτο φλερτ ζωηρό ερωτικό σημείωμα. Οι αδέσμευτοι πιθανότατα να συναντήσουν κάποιο άτομο μέσω των φίλων τους κατά τη διάρκεια ενός πρωινού καφέ, ή μιας απογευματινής εκδήλωσης.

Ποιος ενδιαφέρετε αν δεν σας αρέσουν τα αθλητικά; Συνοδέψτε τους φίλους σας στον μπαρ που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στην τηλεόραση και πιάστε την κουβέντα με τον μπαρ μαν ή με τους υπόλοιπους όχι και τόσο πιστούς φιλάθλους θαμώνες του μαγαζιού. Αν έχετε σχέση, τότε η Κυριακή είναι η ιδανική ημέρα, για μια ανοιχτή , ειλικρινής, αλλά και τρυφερή κουβέντα με το ταίρι σας όσο αφορά τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας. Μη περάσετε όμως όλη την ημέρα σας μόνο συζητώντας , φροντίστε επίσης να βγείτε οι δυο σας έξω και να περάσετε όμορφες στιγμές. Μην ξεχνάτε το ζευγάρι που διασκεδάζει μαζί μένει και μαζί.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκετε στο luxurius δεύτερο οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο , χαρίζοντας σας μια γεύση από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο. Είναι αρκετά πιθανό να αγοράσετε εισιτήρια για κάποια φιλανθρωπική εορτή ή για κάποιο VIP εορτασμό. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα την δημόσια εικόνα σας! Με άλλα λόγια έχετε μια φήμη να διατηρήσετε οπότε αυτό το Σάββατο πρέπει να αποδείξετε στα υπόλοιπα ζώδια ότι είστε πάντα το νούμερο ένα όσο αφορά την ευστοχία και την ομορφιά της εξωτερικής σας εικόνας και ντυσίματος φυσικά.
Σημείωση : με τους πλανήτες σε αυτές τις μοναδικές θέσεις στον ουράνιο σας χάρτη φέτος , δηλαδή στις θέσεις υπευθυνότητας, θα βρείτε πιθανότατα τον εαυτό σας από τον Σύμπαν να έχει προκαθοριστεί για τον ρόλο του οδηγού καθηκόντων το έτος αυτό. Οπότε αρχίστε ήδη να προγραμματίζετε τα πάντα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

καρκίνος

Ρίξτε το φως σας τριγύρω. Η Σελήνη περνάει αυτό το Σαββατοκύριακο εξολοκλήρου στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να σας μεταμορφώνει στη βασίλισσα της ομορφιάς ,οπότε να αναμένετε τις προσκλήσεις για τα διάφορα πάρτι να φτάνουν στο σπίτι σας με το τσουβάλι.

Γίνετε τολμηροί όσο αφορά το κουστούμι που θα βάλετε και επιλέξτε να φανερώσετε το alter ego σας στους άλλους όπου είστε γεμάτοι ζωντάνια και γοητεία και ατρόμητοι.

Υπάρχει κάτι σε αυτή την όλη διαδικασία του μασκαρέματος που σβήνει κάθε ίχνος ντροπής που μπορεί να είχατε. Επιπλέον με το να δείξετε την άλλη πλευρά του εαυτού σας , το Σάββατο θα βοηθήσετε επίσης και άλλα άτομα να απελευθερωθούν. Η τριγωνική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα σας βρει να προπορεύεστε της παρέλασης ή ακόμα και να παρακάμπτετε την παρέλαση της πόλης και να αποδράσετε έξω από αυτή με την παρέα σας για να βιώσετε την περιπέτεια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zvdia-zwdia-tarw

 

Αν τώρα είστε ο οικοδεσπότης του πάρτι -κάτι πάρα πολύ πιθανόν- τότε αφήστε για λίγο την κλίκα και καλέστε τους πάντες στο δρόμο να έρθουν και να διασκεδάσουν μαζί σας. Κάνοντας αυτή την μίξη διαφορετικών χαρακτήρων πραγματικά θα δημιουργηθούν διάφορες διασκεδαστικές καταστάσεις καθώς επίσης θα εκπλαγείτε και από το πόσο θα ελκύουν διάφορα άτομα άλλα που ποτέ σας δεν είχατε ως δυνατόν κάτι τέτοιο να ισχύει.
Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει γωνία και με τους δυο ερωτικούς πλανήτες την Αφροδίτη και τον Άρη, στον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικότητας. Ίσως δείτε τελικά πως με κάποιον φίλο σας υπάρχουν μεταξύ σας ερωτικές σπίθες ή ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ελκύσει με την πρώτη ερωτικά μέσω ενός κοινού φίλου και των δυο σας. Τα ζευγάρια θα αισθανθούν τον έρωτα τους να αναζωπυρώνεται ξανά με το να βγουν έξω για βόλτα στην γειτονιά τους ή με το να εξερευνήσουν να νέα μέρη της πόλης τους που μόλις άνοιξαν οι δυο τους μόνο.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 γ’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 β’
ζωδια Σαββατοκυριακο 31/10-01/11 α’

zwdia-zodia-tarw