ζωδια για ελευθερους Σαββατο 17/10

ζωδια για ελευθερους Σαββατο 17/10

ζωδια κριός

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αρχίσετε την ενασχόληση σας με νέα προγράμματα ιδίως αυτά που σχετίζονται με την καλυτέρευση του εαυτού μας. Εξετάστε τον χρόνο σας και βρείτε λίγο για να αρχίσετε μαθήματα με κάποιο προσωπικό εκπαιδευτή ή γίνετε μέλος μιας ομάδας βασικής εκπαίδευσης στην ύπαιθρο. Όταν έρθει επόμενη σεζόν θα δείχνετε τρομερά σέξι.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Ψάχνετε κάτι πιο κουλτουριάρικο να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο; Αν ναι, τότε ανοίξτε την τοπική σας εφημερίδα και ψάξτε για όλα τα events που αφορούν την τέχνη στον δήμο σας, ή κάντε μια επίσκεψη στα τοπικά μουσεία και κρατικές γκαλερί. Θα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες παρουσίες που θα κοιτάζετε τόσο μέσα στα τοίχοι των διοργανώσεων όσο και κατά την διαδρομή σας προς και από αυτά.

 

ζωδια δίδυμοι

Αρπάξτε τα παπούτσια χορού σας και φορέστε την πιο σέξι ενδυμασία σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε επίσκεψη στα κλαμπ της πόλης. Έχετε τόνους από ενέργεια οπότε προετοιμαστείτε για ένα μακρύ ξενύχτι απόψε. Είτε προτιμάτε την σαλσα είτε το hip hop- είτε κάτι το ενδιάμεσο, με το που θα μπείτε στην πίστα χορού, να είστε σίγουροι πως όλα τα μάτια θα είναι πλέον στραμμένα επάνω σας. Οπότε δείξτε του τι αξίζετε ως χορευτές….

 

ζωδια καρκίνος

Φαίνεται ότι πετύχατε κάτι καλό με την γνωριμία που είχατε με έναν νεοφερμένο στα μέρη σας, όμως τώρα τελευταία ολοένα και συχνότερα παρατηρείτε μία διαφορά απόψεων μεταξύ σας. Ρωτήστε λοιπόν ειλικρινά τον εαυτό σας αν αυτές οι διαφορές στις αντιλήψεις που υπάρχουν ανάμεσα σας είναι κάτι με το οποίο μπορείτε να ζήσετε καθημερινά δίχως προβλήματα. Άλλωστε κανείς δεν είπε ότι για να είναι κάποιος καλό ταίρι , θα πρέπει να είναι σύμφωνος μαζί σας σε όλα. Αντιθέτως η ύπαρξη κάποιων μικρών διαφορών είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης που την κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση μη επιτρέποντας της να βαλτώσει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

ζωδια λέων

Σηκώστε το ακουστικό του τηλεφώνου και καλέστε έναν φίλο που μένει μακριά. Το γεγονός ότι μένετε σε διαφορετικές πόλεις και ότι υπάρχει αυτή η απόσταση μεταξύ σας, δεν είναι κάτι το καταστροφικό, και για αυτό και ακόμα είστε ο ένας αρκετά κοντά στον άλλον ακόμα και με την σκέψη και το πνεύμα σας. Πείτε τους όλα τα τελευταία σας κατορθώματα και μην ξεχάσετε να τους τα πείτε χωρίς να αφήσετε την παραμικρή λεπτομέρεια απ΄έξω. Επίσης από την άλλη , καλέστε για δείπνο κάποιους άλλους φίλους σας που μένουν στην ίδια περιοχή με εσάς , σήμερα το βράδυ. Με το να γιορτάσετε την σημερινή ημέρα παρέα με μερικά από τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής σας είναι μία πράξη που θα ενδυναμώσει τον ρόλο που έχουν στην καθημερινότητα σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος

Θα σας συνιστούσα να αποφύγετε την αγορά ρούχων που χαζεύετε με τις ώρες στις βιτρίνες των μαγαζιών σήμερα, αλλιώς το σενάριο θα καταλήξει με το να επιστρέψετε σπίτι έχοντας αγοράσει ότι χαζεύατε στις βιτρίνες αυτές. Η αλήθεια είναι πως η ανάγκη να πέσετε με τα μούτρα σε αγοραστικά έξοδα είναι πάρα πολύ έντονη αυτές τις ημέρες. Αν δεν μπορέσετε να αγνοήσετε εντελώς αυτό το κάλεσμα του εμπορικού κέντρου που το ακούτε να σας ψιθυρίζει στο αυτί να πάτε από εκεί, τουλάχιστον φροντίστε ανάμεσα στις ατελείωτες ώρες που θα περάσετε χαζεύοντας την μία βιτρίνα μετά την άλλη, να κάνετε συχνά διαλείμματα και να πηγαίνετε στους χώρους αναψυχής και καφέ, χαζεύοντας το ίδιο τα όμορφα πρόσωπα που θα απολαμβάνουν τον καφέ τους εκεί.

 

ζωδια ζυγός

Αξιοποιήστε λίγο από τον σημερινό σας χρόνο με το να τσεκάρετε όλη αυτή την ομορφιά που υπάρχει στο περιβάλλον που υπάρχει γύρω σας στον τόπο κατοικίας σας. Την ομορφιά της φύσης γύρω σας. Κατευθυνθείτε προς ένα καφέ , και καθίστε να πιείτε έναν ποτήρι καφέ χαζεύοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους περνάνε απλά έξω από το μαγαζί. Αν και οι ίδιοι δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας καλλιτέχνες, θα σας συμβούλευα εκεί που απολαμβάνετε τον καφέ σας ή όπου αλλού σας αρέσει να καθίσετε κάπου ήρεμα και να αρχίσετε να σχεδιάζετε το τοπίο που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Αν μια αρκετά αξιοπρόσεκτη παρουσία σας ρωτήσει τι κάνετε εκεί, απλά ζητήστε της ή του, να καθίσει μαζί σας και ζωγραφίστε τον πορτρέτο της ή του.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Υπομονή λέγεται το παιχνίδι που καλείστε να παίξετε σήμερα. Η όμορφη παρουσία που σας έχει κυριολεκτικά αιχμαλωτίσει αυτές τις ημέρες με την ομορφιά και την αύρα της, είναι λίγο αργή και ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το ρομαντικό ενδιαφέρον που τρέφετε για αυτήν .Όμως έτσι και καταφέρετε να σπαταλήσετε λίγο ακόμα χρόνο περιμένοντας , τότε να ξέρετε ότι θα έρθει αυτή σε εσάς ως τελικό αποτέλεσμα της ιστορίας αυτής. Και όταν αυτό συμβεί τότε πραγματικά ΄θα σας εξομολογηθεί ότι δεν ήξερε γιατί πήρε τόσο χρόνο στο να έρθει να σας βρει.

 

ζωδια τοξότης

Θα γνωρίσετε ένα καινούριο πρόσωπο στο οποίο αρέσετε τρομερά πολύ, όμως εσάς δεν σας κάνει ακριβώς κλικ. Αν φτάσετε στο να αναρωτηθεί σχετικά με το αν θα πρέπει να τον ή την συναντήσετε ξανά ή όχι, τότε αφήστε την καρδιά σας να πάρει την απόφαση αυτή. Αν όμως σίγουρα δεν αισθάνεστε τίποτα το ερωτικό για αυτούς τότε το καλύτερο και το πιο σωστό είναι να τους το πείτε.
ζωδια αιγόκερως.

Είστε αρκετά ρομαντικοί συναισθηματικά σήμερα. Αφεθείτε λοιπόν με το να πάτε σε μία τοπική καφετέρια η οποία φιλοξενεί σήμερα μία ομάδα ανάγνωσης ποίησης. Μετά από το συμβάν αυτό, καλέστε έναν επίσης ρομαντικό στην καρδιά και σκέψη φιλαράκι σας να σας συνοδέψει για καφέ και για το υπόλοιπο της εξόδου σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος.

Ένας νεοφερμένος στον τόπο σας που έχει εντελώς διαφορετική καταγωγή και παρελθόν όσο αφορά τον τρόπο ζωής από εσάς θα εμφανιστεί στο προσκήνιο της ζωής σας σήμερα. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε αυτόν ή αυτή και θα δείτε έκπληκτοι πως τελικά υπάρχουν πάρα πολλά κοινά σημεία μεταξύ σας. Αυτό το άτομο η αλήθεια είναι πως μπορεί κατά μεγάλη πιθανότητα να αποτελέσει ιδανικό ταίρι για εσάς, Έχετε το υπόψη.

 

ζωδια ιχθείς

Αισθάνεστε ανασφαλείς σχετικά με το μέλλον σας σήμερα; Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να εξερευνήσετε διαφορετικές και ποικίλες , κατευθύνσεις ζωής. Συνεχίστε να προσπαθείτε με το να δοκιμάζετε νέα μονοπάτια μέχρι να βρείτε αυτό το ένα και μοναδικό που θα σας κάνει αυτό το κλικ. Και όταν το νιώσετε έντονα μέσα και γύρω σας τότε θα ξέρετε ότι περπατάτε στο σωστό για το μέλλον σας μονοπάτι.

 

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις