ζωδια για ελευθερους 01/01 Παρασκευη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια κριός
Όταν κάποιος σας κάνει ένα κομπλιμέντο το αποδέχεστε ευχάριστα ή με σκεπτικισμό; Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι ο τρόπος που αντιδράτε στα λόγια του άλλου αυξάνουν ή γκρεμίζουν εντελώς την πιθανότητα να βγείτε μαζί έξω για ραντεβού. Οπότε αν σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο αποδεχθείτε ότι σας πει χαρωπά

ζωδια  ταύρος
Μήπως περιμένετε κάποιον να σας δείξει τον δρόμο προς την ευτυχία σας; Ίσως τελικά το μοναδικό άτομο στον κόσμο που να μπορεί να το κάνει αυτό να είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Αντί λοιπόν να περιμένετε τον προσωπικό σας σούπερ ήρωα, αφήστε τον εαυτό σας να σας δείξει την δικιά σας ευτυχία. Οι απαντήσεις που ψάχνετε βρίσκονται ήδη μέσα σας.

ζωδια  δίδυμοι
Σήμερα αφήστε την καλή σας καρδιά να σας οδηγήσει για το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε στους αγνώστους που θα συναντήσετε το βράδυ. Αν κάποιο άγνωστο άτομο ξεκινήσει την κουβέντα μην το αφήσετε ξεκρέμαστο η ξεκρέμαστη στην σιωπή, συνεχίστε το θέμα συζήτησης που άνοιξε μαζί του ή της. Κουβεντιάστε λες και γνωριζόσαστε από παλιά. Τα καλά σας λόγια μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολλές πιθανές καταστάσεις.

zodia-taro-45

ζωδια  καρκίνος
Ένας πολύ καλός σας φίλος όχι μόνο σας φτιάχνει την διάθεση όταν αισθάνεστε πεσμένοι αλλά σας επαναφέρει στην πραγματικότητα επίσης όταν το εγώ σας έχει παραφουσκώσει το μυαλό σας τελείως. Θυμηθείτε επομένως σήμερα να ευχαριστήσετε τα φιλαράκια σας που σας λένε πάντα την αλήθεια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια  λέων
Να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο που θα αφιερώσετε στην παρέα σας σήμερα. Εδώ και καιρό φέρεστε εντελώς αντικοινωνικά και πλέον ήρθε η στιγμή να επανορθώσετε για αυτή σας την συμπεριφορά . Και φυσικά να περάσετε χρόνο μαζί με την παρέα σας που της έχετε λείψει τρομερά πολύ. Προγραμματίστε λοιπόν να κάνετε κάτι το ευχάριστο και έπειτα απλά αφεθείτε σε αυτό

ζωδια  παρθένος
Συγκρατήστε την ορμή σας να καυχηθείτε για τις πρόσφατες ερωτικές σας επιτυχίες. Όσο και αν θέλετε να δείξετε στους φίλους σας ότι είστε αχτύπητοι όταν είστε μαζί στον τομέα των ερωτικών , η συμπεριφορά σας μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί. Σίγουρα δεν θέλετε να τρίψετε στα μούτρα τους τις επιτυχίες σας, για αυτό προσπαθήστε να είστε μαζεμένοι και σεμνοί σήμερα.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

zwdia-fotia

ζωδια  ζυγός
Καθώς βρίσκεστε στην μέση μίας διαμάχης με τους φίλους σας, έχετε δυσκολία στο να θυμηθείτε πως ακριβώς ξεκίνησε η λογομαχία αυτή- ποια αιτία την προκάλεσε. Το πάθος ως γνωστό μπορεί να παρασύρει τους πάντες με αποτέλεσμα να πούμε κάτι κάποια στιγμή , που μετά θα μετανιώσουμε ειλικρινά που το είπαμε. Οπότε σήμερα φροντίστε να σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας.

ζωδια  σκορπιός
Να προσέχετε καθώς φλερτάρετε στο διαδίκτυο. Μπορεί όλο αυτό το παιχνίδι του φλερτ που συμβαίνει να είναι κάπως συναρπαστικό και μυστηριώδες , όμως δεν είστε εκεί για να δείτε με τα μάτια σας το πως αντιδράει ο άλλος στις απαντήσεις σας, επομένως προσέξτε να μην γράφετε και να μην δίνετε υπερβολικά πολλές προσωπικές πληροφορίες για το άτομο σας. Να πληκτρολογείτε πάντα προσεκτικά.

zodia-zvdia-75

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

ζωδια  τοξότης
Η αισιοδοξία όχι μόνο μειώνει το άγχος σας , αλλά σας κάνει και πολύ ευχάριστο άτομο για να κάνει κανείς παρέα μαζί του. Τα περισσότερα άτομα θέλουν να κάνουν παρέα με χαρούμενα και βέβαια για τον εαυτό τους άτομο σε αντίθεση με γκρινιάρηδες η εκκεντρικούς χαρακτήρες. Μάθετε λοιπόν να χαμογελάτε όταν οι αντιξοότητες σας χτυπούν την πόρτα.

ζωδια  αιγόκερως
Κάποιοι από τους φίλους σας κάνουν μήνες για να σας τηλεφωνήσουν, ενώ άλλοι σας τηλεφωνούν σχεδόν κάθε μέρα και είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί με το χρόνο που τους αφιερώνετε. Φτιάξτε επομένως μια λίστα με ποια άτομα περνάτε ευχάριστα και θέλετε πάντα με χαρά να βρεθείτε και φροντίστε ώστε τελικά να κρατήσετε τη φιλία με αυτά τα άτομα ενώ να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τα άτομα που πλέον βρίσκετε ανυπόφορα .

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος
Είστε περίεργοι για αυτό το καυτό πρόσωπο που σας χαιρετάει με το να σας στέλνει από μακριά φιλιά; Ίσως καλό θα ήταν να σταματήσετε να αναρωτιέστε και να κάνετε μια κίνηση ώστε να δείτε τι θα συμβεί. Άλλωστε καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε όσους είναι αρκετα γενναίοι για να πάρουν το ρίσκο εκείνη την στιγμή

ζωδια ιχθείς
Έχετε πρόβλημα να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από την φαντασία στον τομέα του ρομαντισμού; Αν και είναι καλό να έχετε ιδανικά όσο αφορά τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε σε έναν σύντροφο, καλό θα ήταν να σταματήσετε πριν η λίστα απεικονίζει ένα ιδανικό -ανύπαρκτο μοντέλο χαρακτήρα ατόμου. Μια φανταστική τέλεια εκδοχή του τέλειου για εσάς ταιριού.

zwdia-3-zodia