ζωδια για ελευθερους 02/11 Δευτερα

sxeseis-kerdise-pisw

κριός

Ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο αλλά γνωρίζετε ελάχιστα για αυτό, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζετε τι είναι αυτό που τους αρέσει και τι όχι; Ενεργοποιήστε τον ντετέκτιβ μέσα σας και μαζέψτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με τα γούστα τα ενδιαφέροντα και τις εμμονές τους..

 

ταύρος

zodia-taro-45

Δείξτε την καλλιτεχνική σας φύση με το να παρακολουθήσετε ένα μάθημα καλλιτεχνικών ή να γραφτείτε σε μια ομάδα χειροτεχνίας.Οχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά στον εαυτό σας ,αλλα ισως γνωρισετε και καποιο ενδιαφέρον ατομο που εχει τα ιδια ”θελω” με τα δικά σας

 

δίδυμοι

Πόσο καλά γνωρίζετε τους γείτονες σας; Κάντε μια μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια για να γνωρίσετε τα άτομα που κατοικούν δίπλα σας. Για παράδειγμα κάντε ένα πάρτι και καλέστε όλη την γειτονιά. Ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει μία ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσάς σε έναν από τους γείτονες σας….. !

 

καρκίνος

Αποφύγετε αυτό το αρκετά εντυπωσιακό κοινωνικής σημασίας δείπνο (υποχρέωση) που έχετε να πάτε, και ζητήστε από το φλερτ σας να σας συνοδέψει για φαγητό σήμερα. Ανάλογα με την διάθεση σας μπορείτε να μετατρέψετε το ραντεβού αυτό είτε σε ένα άκρα ρομαντικό ραντεβού είτε να κρατήσετε τους τόνους απλούς και καθημερινούς. Πηγαίνετε κάπου διασκεδαστικά το βράδυ ή επιλέξτε ένα εξωτικό ρεστοράν έτσι για να αλλάξετε λίγο τον ρυθμό της ημέρας.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Η φήμη σας προηγείται του εαυτού σας σήμερα και αυτό είναι κάτι τρομερά το θετικό. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που σας εξυμνούν σήμερα που σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το γεγονός υπέρ σας. Με όλα αυτά τα θετικά σχόλια για εσάς να κυκλοφορούν τριγύρω, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την προσοχή ενός σημαντικού για εσάς προσώπου.

 

παρθένος

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για ένα ταξίδι που έχετε οπωσδήποτε ανάγκη να κάνετε. Ακόμα και αν υπάρχει αρκετή δουλειά στο γραφείο, και δεν μπορείτε να πάρετε κανονικά την άδεια διακοπών σας, φροντίστε τουλάχιστον να ξεφύγετε για ένα διήμερο από τα πάντα και να πάτε μίνι διακοπές Π-Σ-Κ είτε παρέα με τους φίλους σας, είτε παρέα με το ταίρι σας , αφιερώνοντας και σε αυτά τα άτομα τον χρόνο που τους αντιστοιχεί και που έχετε ανάγκη να τους δώσετε και εσείς οι ίδιοι.

 

ζυγός

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας απέναντι σε έναν φίλο σας, ο οποίος σας βοήθησε να ξεπεράσετε ένα αρκετά δύσκολο πρόβλημα Βγάλτε τον ή την φίλη σας έξω για δείπνο και πληρώστε εσείς φυσικά τον λογαριασμό ή αγοράστε του ή της ένα καλό δώρο, δείχνοντας πόσο πολύ σας βοήθησε και πόσο ευγνώμων είστε.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Γιατί είστε τόσο εχθρικοί; Τώρα τελευταία θυμώνετε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ακόμα και για ζητήματα τα οποία δεν είναι δα και σημαντικά. Ήρθε η στιγμή να διαχωρίσετε τα ζητήματα και τις καταστάσεις στη ζωή σας και να αξιολογήσετε τι είναι αυτό ή αυτά που πραγματικά θεωρούνται ως κόκκινος κωδικός και ποια προβλήματα από την άλλη μπορεί απλά είτε να τα αφήσετε στην άκρη είτε να διαγράψετε εντελώς από την ζωή σας. Το να στρεσάρετε τόσο πολύ τον εαυτό σας για μικρά ζητήματα θα σας κάνει μεγάλο κακό στο τέλος

 

τοξότης

Ένας συνάδελφος σας θα σας εκμυστηρευθεί κάτι για την προσωπική ερωτική του ή της ζωή. Ότι και να κάνετε λοιπόν φροντίστε ώστε να αντισταθείτε στην έλξη του να μοιραστείτε το μυστικό αυτό με άλλους κατά την διάρκεια των μικρών διαλειμμάτων στην δουλειά. Οι λεγόμενες σαπουνόπερες παίζονται ως σειρές στην τηλεόραση και όχι στον χώρο εργασίας σας. Σεβαστείτε την προσωπική ζωή των συναδέλφων σας.

 

αιγόκερως

Μήπως αισθάνεστε άρρωστοι; Αντί λοιπόν να τρέξετε απευθείας στο φαρμακείο και να αγοράσετε τα όποια φάρμακα άμεσης ανακούφισης από τα συμπτώματα που νιώθετε, πάρτε λίγο χρόνο και αναρωτηθείτε ποιες ήταν οι πράξεις που κάνατε και είχαν ως αποτέλεσμα να κολλήσετε αυτές τις ενοχλητικές ιώσεις. Παραδείγματος χάρη μία τρομερά αγχωτική εργασία ή ερωτική σχέση μπορεί να είναι η πηγή της εξασθένησης του ανοσοποιητικού σας συστήματος , με αποτέλεσμα να πάσχετε από πονόλαιμο και συνάχι σχεδόν καθημερινά. Καλύτερα λοιπόν να βρείτε διάφορους τρόπους να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε γενικά.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Αφήστε τα λάθη του παρελθόντος να σας υποδείξουν τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε ξανά στις νέες ερωτικές σας σχέσεις. Μερικές φορές μαθαίνουμε τον εαυτό μας μέσα από τις χειρότερες ερωτικές σχέσεις που είχαμε στην ζωή μας. Αναρωτηθείτε και σκεφτείτε λοιπόν τι θα είχατε κάνει διαφορετικά τότε ώστε να αποφύγετε τα παρελθοντικά σας αποτελέσματα, και συνεχίστε τη ζωή σας στο παρόν αποφεύγοντας τα λάθη έτσι ακριβώς.

 

ιχθείς

Τώρα τελευταία έχετε αρχίσει να νιώθετε συνεχώς και λιγότερο ροκ σταρ από ότι νιώθατε πριν από λίγο καιρό. Μπορεί ναι μεν η εξωτερική σας παρουσία να μην είναι η ιδανική για τα δικά σας μάτια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και η εσωτερική σας ομορφιά. Επομένως ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσετε σιγά σιγά να εκτιμάτε εξίσου με την εξωτερική και την εσωτερική ομορφιά σας. Άλλωστε δεν είναι η ομορφιά σας το πρώτο πράγμα που προσέχουν επάνω σας όλοι οι θαυμαστές ή θαυμάστριες σας, αλλά η σπινθηροβόλα εξυπνάδα σας.