ζωδια για ελευθερους 05/02 Παρασκευη

astrologia-afroditi-skorpios

ζωδια κριός
Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Εργάζεστε τελευταία με εξαντλητικούς ρυθμούς και δεν υπάρχει στην ουσία πραγματικός λόγος να συνεχίσετε να τρέχετε έτσι. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα χρονοδιαγράμματα που έχετε θέσει, έχει έρθει η ώρα που πρέπει να ελαττώσετε ταχύτητα! Βγάλτε τα παπούτσια του μαραθωνίου και φορέστε τις πυτζάμες σας, σας αξίζει λίγη χαλάρωση. Αυτό δεν θα κάνει καλό μόνο στο μυαλό σας αλλά και στο πορτοφόλι σας!

ζωδια ταύρος

Αν δείτε σήμερα ένα κλίμα αβεβαιότητας στα σχέδιά σας, θα γίνει αφορμή να σας πιάσει άγχος ή κατάθλιψη είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Πρέπει το πρόγραμμά σας να γίνει πιο στέρεο, προκειμένου να νιώσετε άνετα στην πρόοδό σας. Εκμεταλλευτείτε το πρωινό προς αυτή την κατεύθυνση. Απαντήστε στα τηλεφωνήματα ή τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και επιβεβαιώστε ότι όλοι είναι στις θέσεις τους για τα καθήκοντά τους. Μπορείτε να τα οργανώσετε όλα πολύ γρήγορα, για να μπορέσετε στη συνέχεια να προχωρήσετε τη μέρα σας με άνεση.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

ζωδια δίδυμοι

Κάποιος υφιστάμενός σας φαίνεται να είναι ξεροκέφαλος και ατίθασος σήμερα κι εσείς καλείστε να του υπενθυμίσετε ποια είναι η θέση του. Από εσάς εξαρτάται αν θα αποφασίσετε να το κάνετε δημόσια ή κατ’ ιδίαν. Όμως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλό σας ότι το να θέτετε παραδείγματα συμπεριφορών θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην αποτροπή άλλων να κάνουν τα ίδια λάθη. Διανύετε μια περίοδο ισχύος αυτή τη στιγμή και πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη θέση ισχύος για να κερδίσετε όσο μπορείτε περισσότερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος

Επεξεργάζεστε στο μυαλό σας μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και την κλωθογυρίζετε. Βλέπετε θετικά και αρνητικά σε όποια πλευρά κι αν κινηθείτε αλλά τίποτα δεν σας βοηθά να καταλήξετε κάπου. Μην γίνεστε σκληροί με τον εαυτό σας γι’ αυτή την αναποφασιστικότητα, είναι του χαρακτήρα σας να βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων γι’ αυτό δεν τα βλέπετε πάντα καθαρά. Αφήστε λίγο χρόνο ακόμη και σταματήστε να εστιάζετε τόσο σε αυτή την επιλογή. Αφήστε το υποσυνείδητό σας να πάρει τα ηνία και όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη, θα αναγνωρίσετε την σωστή απόφαση.

ζωδια λέων

Σήμερα θα είναι αναπόφευκτο να αντιδράσετε υπερβολικά, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, γιατί περνάτε μια φάση κατάθλιψης. Σαν να υπάρχει ένα κουμπάκι στο μυαλό σας κι αδημονείτε να πει κάποιος τη λάθος λέξη για να μπορέσετε να ξεσπάσετε. Επειδή αυτός ο τρόπος δεν ενδείκνυται για να κάνετε φιλίες, αποφύγετε για λίγο τις κοινωνικές συναθροίσεις. Μέχρι να βρείτε εκείνη τη διέξοδο που θα καθαρίσει τις σκέψεις σας και θα ηρεμήσετε, τα νεύρα σας θα κρέμονται από μια κλωστή και δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας για τίποτα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος

Κάποιος σας πιέζει αυτή την εποχή να πάρετε μια άμεση απόφαση; Πιέστε τον κι εσείς!
Δεν είστε δεκτικοί στο να σας ασκούν πίεση, γι’ αυτό πάντα αντιδράτε αντλώντας αρνητική ενέργεια από όλη αυτή την κατάσταση. Μήπως να αφήσετε τα νεύρα και την ταραχή σας να μιλήσουν για εσάς; Μην ξεσπάσετε τον θυμό σας, όμως δείξτε τον για να καταλάβουν οι απέναντί σας ότι δεν είστε άτομο που άγεται και φέρεται. Είστε σκληρό καρύδι κι αυτό μην φοβάστε να το δείξετε.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

ζωδια ζυγός

Πρόσφατες αλλαγές στον εργασιακό ή μαθησιακό σας χώρο σας έχουν πιέσει αυτό τον καιρό. Σήμερα όμως θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε μια μικρή δόση προσαρμογής. Η αίσθηση θα είναι ευχάριστη, γι’ αυτό το βραδάκι θα σας βρει να χαμογελάτε. Οι άλλοι αρχίζουν να σας προσέχουν περισσότερο, γιατί τους είναι εμφανής η ικανότητά σας να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις κι ίσως θέλουν να μάθουν πώς τα καταφέρνετε. Μπορείτε να πείτε το μυστικό σας αν θέλετε, όμως να θυμάστε ότι το μυστήριο είναι εκείνο που προσελκύει την προσοχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός

Μια πρόσφατη σχέση σας φαίνεται ξαφνικά να γεμίζει ένταση, γιατί νιώθετε λες κι εσείς οι δύο έχετε γίνει σιαμαίοι! Η στιγμή είναι κρίσιμη: ενώ θέλετε να συνεχίσετε να έχετε αυτό το άτομο στη ζωή σας, ρισκάρετε την πιθανότητα να ξεχάσετε ποια είναι η ταυτότητά σας και ποια πορεία έχετε διαγράψει! Καλό θα ήταν σήμερα κι αύριο να κρατήσετε μια μικρή απόσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε ανάγκη να μειωθεί ο χρόνος που περνάτε μαζί, σημαίνει ότι θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνο με τον εαυτό σας.

 

ζωδια τοξότης

Η μέρα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ελαστική για εσάς και το περιβάλλον γύρω σας θα υιοθετήσει εύκολα τη δικής σας διάθεση. Αν λοιπόν σας απασχολεί κάποιο περίπλοκο πρόβλημα, εναποθέστε την εμπιστοσύνη σας στο σύμπαν να σας στείλει την απαραίτητη ηρεμία και διαύγεια. Αν πάλι έχετε ανησυχία γιατί αναμένετε ένα γεγονός ή την άφιξη ενός επισκέπτη, το σύμπαν θα σας στείλει τη θετική ενέργεια που έχετε ανάγκη ώστε να περάσουν οι απαραίτητες ώρες ή ημέρες όσο γίνεται πιο γρήγορα και ευχάριστα. Έτσι θα απολαύσετε πιο γρήγορα τα καλά στοιχεία.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

ζωδια αιγόκερως

Η ζωή σας μπορεί να φαίνεται να κάνει βήματα μπρος και πίσω σαν πριόνι, όμως ευτυχώς αυτή τη στιγμή είστε σε μια φάση σταθερότητας. Πριν τα πράγματα χάσουν και πάλι την ισορροπία τους (γιατί θα την χάσουν…) αδράξτε την ευκαιρία της συγκυρίας να καταλήξετε σε μια απόφαση για κάτι που ταλαντεύεστε. Η μέρα ενδείκνυται για κάθε είδος αποφάσεις, ιδιαίτερα όμως για όσους αφορούν τα οικονομικά σας. Θα δείτε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά και θα βρείτε τη σωστή οδό, χωρίς αμφιβολίες.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια υδροχόος

Η ανάγκη σας να νιώθετε κοινωνικά χρήσιμοι είναι σημαντική για να ικανοποιήστε, έχετε όμως και το δικαίωμα να διασκεδάσετε για τη διασκέδαση και μόνο! Δεν γίνεται να αφιερώνετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας μόνο στο να βοηθάτε άλλους. Στο τέλος θα χάσετε επαφή με την προσωπική σας πρόοδο αν το μόνο που σκέφτεστε είναι οι ανάγκες των φίλων και των συγγενών σας.
Σήμερα μην δώσετε μεγάλο μέρος του εαυτού σας, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Αφήστε ελεύθερο έστω το βραδάκι για να κάνετε ό,τι θέλετε, μόνο και μόνο επειδή θέλετε!

ζωδια ιχθύες

Αν γνωρίσατε κάποιο άτομο και σήμερα σας δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας, φροντίστε να μην το συναντήστε! Ακόμη κι αν πρόκειται για άτομο επιρροής που θα μπορέσει να σας ανοίξει σημαντικές πόρτες, δεν είναι φρόνιμο να πάτε κόντρα στο ένστικτό σας αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο και ζητήστε και τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε σχετικά με αυτό το άτομο. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά μέσα σας, η πρόσκλησή τους δεν θα αποσυρθεί. Τουναντίον, θα σας εκτιμήσουν περισσότερο επειδή είστε τόσο προσεκτικός.

zwdia