ζωδια για ελευθερους 05/12 Σαββατο

noima-zwis

ζωδια Κριός

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε ότι η ερωτική σας ζωή ειναι σαν μια μηχανή σε κούρσα χωρίς οδηγό, τραβήξτε χειρόφρενο, χαλαρώστε και πάρτε το χρόνο σας ώστε να επανεκτιμήσετε τα πιο σημαντικά και να επικεντρωθείτε σε αυτά. Είναι αναπόφευκτη η ανάγκη για μείωση της ταχύτητας κάποιες φορές αλλά αναπόφευκτη είναι και η γραμμή του τερματισμού.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι ερωτικές σας συμβουλές είναι πάντα καλοδεχούμενες από τους φίλους σας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη για τα ενδεχόμενα ραντεβού τους. Απλώς θυμηθείτε ότι υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της προσφοράς χρήσιμων πληροφοριών και το να τους κάνετε όλους να πλήττουν με ενάρετα κηρύγματα. Να είστε σύντομοι και καθόλου επικριτικοί.

 

ζωδια Δίδυμος

Η ικανότητα σας να εκτιμάτε τις αντιθέσεις σας βοηθάει να ξεπερνάτε εμπόδια που θα σταματούσαν οποιοδήποτε άνθρωπο τα συναντούσε στο δρόμο του. Αυτό θα φανεί χρήσιμο σήμερα όταν άλλοι αρνηθούν να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

 

ζωδια Καρκίνος

Ένας καλός φίλος χρειάζεται τη βοήθεια σας και εσείς σαν υπερήρωας βουτάτε στην περίσταση! Ωστόσο, αν είναι ζήτημα καρδιάς ο φίλος σας θα χρειαστεί περισσότερο κάποιον να τον ακούσει παρά να του δώσει λύσεις.

zwdia-3-zodia

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

ζωδια Λέων

Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας σήμερα και θα εντυπωσιάσετε κάποιον ιδιαίτερα σημαντικό. Αλλά μην το παρακάνετε σκεπτόμενοι πως οι ιδέες σας είναι οι μόνες βιώσιμες επιλογές. Δώστε και σε άλλους την ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά.

 

ζωδια Παρθένος

Όταν συμβαίνουν τόσα πολλά είναι δελεαστικό να αφήσετε την κοινωνική σας ζωή στο περιθώριο. Αλλά καλύτερα αντί να αφήνετε τη διασκέδαση για μια άλλη φορά, μάθετε να  αναθέτετε αρμοδιότητες και ισορροπήστε τα.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ζυγός

Πρόσφατες ελπίδες για ένα ευχάριστο ραντεβού θα μπορούσαν να εκμηδενιστούν από έναν φίλο ζηλιάρη. Αντί να διαλέξετε μεταξύ του φίλου και του ραντεβού, αφιερώστε χρόνο και στα δύο εξίσου. Είστε αρκετοί για να σας μοιραστούν.

 

ζωδια Σκορπιός

Οι ερωτικές σας συμβουλές είναι απολύτως αναγκαίες από ένα φίλο που χρειάζεται λίγη έμπνευση σήμερα. Το να ασκείτε τέτοια επιρροή στοςυ ανθρώπους είναι μια καταπληκτική ευθύνη, γι’ αυτό μην είστε τσιγκούνηδες με τα λεγόμενα σας.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

ζωδια Τοξότης

Αναβαθμίστε τις προσδοκίες σας όταν μιλάμε για ραντεβού. Το να συμβιβάζεστε με λιγότερα δεν σας προσφέρεις απολύτως τίποτα. Αξίζετε τα καλύτερα, γι’ αυτό αρχίστε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας σαν αστέρι, όπως του αρμόζει.

 

ζωδια Αιγόκερως

Κρατηθείτε μακριά από βιαστικές αποφάσεις σήμερα. Πολλοί αρχικά φαίνονται να είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνουν. Η πρώτη εντύπωση για κάποιον μπορεί να είναι εντελώς παραπλανητική. Αφιερώστε χρόνο ώστε να τους γνωρίσετε πρώτα.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος

Το να συμβιβαστείτε με ένα φίλο θα μπορούσε να σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Το να βρείτε τη χρυσή τομή , θα βοηθήσει και τους δύο να ζήσετε καλύτερα μαζί από το να απαιτείτε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σας. Σκεφτείτε το με όρους που θα είναι ωφέλιμοι για όλους.

 

ζωδια Ιχθείς

Αλλαγή της ερωτικής ζωής δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε ραντεβού με όποιον δείχνει να έχει δυνατότητες. Ας είστε λίγο επιλεκτικοί όταν πρόκειται για το ταίρι σας. Αυτό είναι που θα κάνει και τη διαφορά στο τέλος.

zwdia-agnh