ζωδια για ελευθερους 06/12 Κυριακη

antres-pagides-gynaikwn

ζωδια Κριός

Κανείς δεν είναι καλός σε όλα με την πρώτη φορά. Ακόμα και οι υπερήρωες πρέπει να κάνουν επανειλημμένες προσπάθειες κι ένα σωρό λάθη μέχρι να πετύχουν. Γι’ αυτό όταν ψάχνετε για τον έτερο ήμισυ, μην αφήνετε αυτά τα λίγα άδοξα ραντεβού να σας βγάλουν από την πορεία σας. Συνεχίστε ακάθεκτοι.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Γιατί είστε τόσο σοβαροί; Απόψε βγείτε έξω διασκεδάστε με φίλους πολύ αγαπημένους που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για εσάς. Χάνετε τη δράση πολύ καιρό τώρα.

 

ζωδια Δίδυμος

Χρειάζεται ένα ιδιαίτερο χάρισμα για να ενδιαφέρεστε για το πως λειτουργούν τα πράγματα κι εσείς το έχετε. Χρησιμοποιήστε τον ίδιο ζήλο για να μάθετε ακόμη περισσότερους τρόπους από αυτούς που νομίζατε πως μπορεί να υπάρχουν έτσι ώστε να ευεργετηθούν οι σχέσεις σας.

 

ζωδια Καρκίνος

Ξεδιπλώστε το ταλέντο του σεφ και το χαριτωμένο παιδί που κρύβεται μέσα σας αφηρημένο και ετοιμάστε ένα βασιλικό γεύμα για τους φίλους σας. Ρωτήστε για τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχουν οι συνδαιτυμόνες του δείπνου ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Λέων

Έχετε κάποια στρατηγική για την διαδικασία των ραντεβού ή είστε όσα παίρνει ο άνεμος; Ακόμη κι αν έχει πλάκα να μην γνωρίζετε τι θα γίνει μετά, θα πρέπει τουλάχιστον να έχετε κάποια εναλλακτικά σχέδια έτσι..μήπως προκύψει ανάγκη.

 

ζωδια Παρθένος

Για αυτή την επιπλέον συμβουλή που χρειάζεστε για μια ερωτική παρεξήγηση που έχει προκύψει, αναζητήστε τη στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ρωτήστε τους γονείς σας ή ακόμη και γηραιότερα μέλη της οικογένειας πως να βρείτε την αγάπη με το λιγότερο οδυνηρό τρόπο.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Ζυγός

Η αίσθηση της θέλησης που σας διακατέχει μπορεί να κάνει περίεργες καταστάσεις να αλλάξουν. Το να είστε ελαστικοί σημαίνει περισσότερα από το να είστε χαλαροί. Ο πολύπλευρος τρόπος που προσεγγίζετε τη ζωή είναι ενθαρρυντικός για τους γύρω σας.

 

ζωδια Σκορπιός

Επειδή στις λεπτομέρειες μπορεί να κρύβεται ο διάβολος όταν οργανώνετε το τέλειο ραντεβού, η επιτυχία του σχεδίου σας εξαρτάται ακόμη και στο πιο μικρό συστατικό. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη!

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Τοξότης

Η γιόγκα κάνει θαύματα για το σώμα, αλλά γνωρίζατε ότι αδειάζει το μυαλό από τις ανησυχίες; Χρησιμοποιήστε την τεχνική του διαλογισμού ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε τους ερωτικούς σας στόχους.

 

ζωδια Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου, γι’ αυτό βγάλτε το σημειωματάριο σας κι αρχίστε να απομνημονεύετε τις σκέψεις σας. Γράψτε ιδέες για ευχάριστα ραντεβού ώστε να έχετε το πλεονέκτημα να διαλέξετε την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε έμπνευση.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος

Επειδή κάποιος δείχνει ήρεμος δεν σημαίνει ότι είναι και σε κατάσταση ζεν. Έχετε κατά νου ότι κάτω από το εξωτερικό μπορεί να είναι έτοιμος να εκτραπεί σε σύγχυση κι οργή. Κοιτάτε πάντα πίσω από αυτό που βλέπετε.

 

ζωδια Ιχθείς

Δεν είναι όλες οι σχέσεις πολύπλοκες και σύνθετες. Μερικοί από τους πιο απλούς δεσμούς είναι και οι βαθύτεροι. Πάρτε το χρόνο σας σήμερα κι εκτιμήστε τους σταθερούς ανθρώπους της ζωής σας χωρίς ωστόσο να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65