ζωδια για ελευθερους 07/11 Σαββατο

oneira-krifi-simasia-oneirwn

κριός

Η γενναιοδωρία δεν έχει να κάνει πάντα με το να δώσεις στον άλλον ένα χρηματικό ποσό. Πολλές φορές το να είσαι καλοπροαίρετος σημαίνει πως δίνεις σε κάποιο ιδιαίτερο για εσένα άτομο , την αμέριστη προσοχή σου και πως ακούς κάθε λέξη που σου λέει, δίχως να βγάζεις τον εαυτό σου έξω από την κουβέντα αυτή

 

ταύρος

zodia-taro-45

Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να διαγράψετε όλες τις υποχρεώσεις σας από την to do λίστα σας. Παρόλα αυτά, όσο σημαντικά και αν είναι τα επιτεύγματα σας για εσάς τους ίδιους ακόμα και για τα κοντινά σας πρόσωπα , αυτό αυτομάτως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να υποβάλετε τους πάντες σε μία ατελείωτη και επαναλαμβανόμενη εξιστόρηση το πως καταφέρατε να ξεμπερδέψετε με όλες σας τις εργασίες. Επικροτήστε λοιπόν τον εαυτό σας , αλλά αφήστε απέξω καλύτερα τον μονόλογο των επιτυχιών σας.

 

δίδυμοι

Το καλόκαρδο πνεύμα σας, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά σας σήμερα. Γευτείτε την προσοχή και αποδεχτείτε τις φιλοφρονήσεις τους ευγενικά. Τα θετικά ενεργειακά κύματα που εκπέμπετε τριγύρω σας κάνουν τους πάντες πολύ πιο χαρούμενους.

 

καρκίνος

Ένας καλός φίλος μάλλον υπονοεί κάτι περισσότερο από μια απλή συνηθισμένη συντροφικότητα ανάμεσα σας. Αν αισθάνεστε και εσείς το ίδιο για εκείνον, τότε κάντε το βήμα και αλλάξτε την δυναμική της σχέσης σας. Η αγάπη εμφανίζεται απροσδόκητα αλλά μπορεί να κρατήσει για μια ολόκληρη ζωή, αν είσαι με το σωστό άτομο.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Μπορεί οι διασημότητες να δείχνουν πως έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα, όμως αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά, τότε θα διαπιστώσετε πως πίσω από τα ψεύτικα αυτά χαμόγελα και τα γεμάτα μποτοξ πρόσωπα τους, υπάρχουν ρυτίδες ανησυχίες. Η αναμελιά τους όσο αφορά τον τρόπο που προσεγγίζουν την έννοια του φλερτ δεν είναι και τόσο υγιής.

 

παρθένος

Ο Σέρλοκ Χόλμς θα ήταν περήφανος για τις ικανότητες ντετέκτιβ που διαθέτετε. Οπότε χρησιμοποιήστε τα για καλό σκοπό και κάντε μία έρευνα στο Google για το τελευταίο έρωτα σας. Διαβάστε λίγο το ηλεκτρονικό τους μπλοκ, γίνετε φίλοι μαζί τους στους διαδικτυακούς κύκλους που κινείτε και τέλος ανακαλύψτε το κρυφό άλμπουμ φωτογραφιών του, ώστε να έχετε ένα θέμα για το οποίο να πιάσετε κουβέντα αργότερα.

 

ζυγός

Σήμερα βγείτε έξω και περάστε μερικό ποιοτικό χρόνο μαζί με τον τελευταίο σας έρωτα. Εξερευνήστε ένα καινούριο μονοπάτι ανάβασης ή πηγαίνετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπόουλινγκ. Μην παραμένετε άλλο κλειδωμένοι στο σπίτι σας. Κοινωνικοποιηθείτε και γίνετε λίγο πιο κεφάτοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Ο καλύτερος σας φίλος ή φίλη, δεν είναι στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να σας ζητήσει ο /η ίδια προσωπικά μια χάρη. Γιατί λοιπόν δεν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, προσφέροντας να βοηθήσετε να ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει; Άλλωστε πρόκειται για τον κολλητό σας. Το να κάνετε μία καλή πράξη για αυτόν θα επεκτείνει σίγουρα το κάρμα σας, αλλά θα σας επιστρέψει μελλοντικά την χάρη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο

 

τοξότης

Μπορεί να είναι αρκετά πιο εύκολα να ζητήσετε από κάποιον άλλον να γίνει το φερέφωνο σας σήμερα, όμως στο τέλος της ημέρας θα χρειαστεί τελικά να σταθείτε γερά στα πόδια σας και να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, υποστηρίζοντας ο ίδιος την άποψη σας ή το δίκιο σας. Όταν επιλέγετε να μην κρύβεστε πίσω από κάποιον άλλον, τότε είναι που τα άτομα γύρω σας σας εμπιστεύονται και επικροτούν την ειλικρίνεια σας. Οπότε τολμήστε να είστε γενναίοι κάθε στιγμή.

 

αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ανώμαλη όσο αφορά κάποια ευαίσθητα συναισθήματα, τόσο δικά σας όσο και των άλλων. Το να περπατάτε στις μύτες των ποδιών σας γύρω από τους φίλους η τους συναδέλφους σας δεν είναι καθόλου εύκολο. Οπότε έχετε το νου σας και προσέξτε τι λέτε κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας καθώς επίσης παραιτηθείτε εντελώς από την έλξη που νιώθετε να πατήσετε τα κουμπιά του άλλου λόγω του χαρακτήρα σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Η Μούσα σας, μάλλον έχει πάει διακοπές και σας έχει αφήσει ολομόναχους και εντελώς άδειους από την όποια δημιουργική ιδέα. Αντί να κάθεστε όμως δίχως να κάνετε απολύτως τίποτα -απλά περιμένοντας την έμπνευση να σας χτυπήσει την πόρτα, βγείτε προς αναζήτηση αυτής , ακολουθώντας ένα μονοπάτι που θα περιέχει όλα αυτά τα θέματα, τοπία, δραστηριότητες κλπ που κάνουν την ζωή σας συναρπαστική

 

ιχθείς

Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι φίλοι σας να αρχίσουν μία έντονη διαμάχη η οποία θα τους οδηγήσει σε μία ανεπίλυτη έχθρα. Προσφέρετε τον εαυτό σας ως μεσολαβητή και βοηθήστε τους να δουν ξεκάθαρα και τις δυο όψεις του ζητήματος αυτού. Ίσως απλά χρειαζόντουσαν έναν αντικειμενικό ακροατή να τους βάλει πίσω στο μονοπάτι τους.

zwdia-zodia-astrologia-65