ζωδια για ελευθερους 07/12 Δευτερα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια Κριός

Πλήξη, πλήξη, πλήξη! Έχετε κολλήσει στη ρουτίνα; Κάντε κάτι διασκεδαστικό και περιπετειώδες σήμερα με φίλους. Αποφασίστε να κάνετε σήμερα κάτι πέρα από τα συνηθισμένα που κανείς σας δεν θα έκανε από μόνος του- ελεύθερη πτώση, διαγωνισμό με πατίνια ή ακόμη και να βγείτε σύντομα ραντεβού μέσω κάποιας υπηρεσίας που θα τα οργανώνει.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Βαρεθήκατε ήδη να είστε μόνοι; Ίσως χρειάζεστε κάποια ρομαντική έμπνευση να σας βάλει σε ερωτική διάθεση. Ψάξτε για πρόσφατους τίτλους μικρών βιβλίων φαντασίας με θέμα για την γυναικεία υπόσταση πάντα με χιούμορ, ώστε να έχετε υλικό για ονειροπόληση.

 

ζωδια Δίδυμος

Εργασίες προσανατολισμένες στις λεπτομέρειες μοιάζουν να απορροφούν όλο σας το χρόνο τελευταία. Σταματήστε ότι κάνετε για όσο χρειάζεστε βγαίνοντας για φαγητό με τους κολλητούς σας ή ακόμα καλύτερα με κάποιο πολύ ωραίο συνάδελφο από τη δουλειά.

διαβαστε επισης στα ζωδια :

Εβδομαδιαιες Ερωτικες Προβλεψεις 06-13/12

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

zwdia-3-zodia

ζωδια Καρκίνος

Είναι μια καλή μέρα να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με πράγματα που τα παραμελούσατε έως τώρα. Ζητήστε από κάποιον καινούργιο να συνεργαστεί μαζί σας.

 

ζωδια Λέων

Το να κρατήσετε ζωντανή τη στιγμή με κάποιον ιδιαίτερο απαιτεί θέληση να αναλάβετε δράση όταν η στιγμή το επιβάλει– είτε πρόκειται για ρομαντική βόλτα στο πάρκο είτε πρόκειται για πρόσκλησης της τελευταίας στιγμής για πάρτυ. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε.

διαβαστε επισης στα ζωδια :

Εβδομαδιαιες Ερωτικες Προβλεψεις 06-13/12

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

ζωδια Παρθένος

Σήμερα παραδοθείτε στο άγνωστο χωρίς άγχος. Η ζωή δεν είναι σχεδιασμένη να είναι εύκολη όπως ένα βιβλίο ασκήσεων που σας ζητά να ενώσετε τις τελείες. Μερικές φορές θα πρέπει να ζωγραφίζετε έξω από τις γραμμές για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ειδύλλιο.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Ζυγός

Δεν είναι έγκλημα να θέλετε το καλύτερο, αλλά η προσοχή σας στις λεπτομέρειες μπορεί ορισμένες φορές να φαίνεται υπερβολικά επικριτική, κάτι το οποίο μπορεί να απομακρύνει ένα πιθανό ραντεβού. Να είστε πιο ελαστικοί και να δέχεστε την έλλειψη τάξης θα λειάνει την πλευρά του χαρακτήρα σας που θέλει να έχει συνεχώς τον έλεγχο.

 

ζωδια Σκορπιός

Τα μυστικά πρέπει να μένουν μυστικά αυτός είναι ο σκοπός τους. Όσο δελεαστικό κι αν είναι το να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας με τις προνομιούχες πληροφορίες που έχετε, κρατήστε τις για τον εαυτό σας. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και είναι πολύ δύσκολο να την ξανακερδίσετε αν την χάσετε.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Τοξότης

Σήμερα όλοι μπορεί να σας εκνευρίσουν. Αντί να επικεντρωθείτε στο να ενοχληθείτε, μπορείτε να βάλετε σίγαση σε όλες αυτές τις φωνές και να φορέσετε τα ακουστικά σας ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική που σας κάνει να χαμογελάτε.

 

ζωδια Αιγόκερως

Μερικές φορές ο έρωτας χτυπάει κι από μακριά. Επικοινωνήστε με αυτόν που έχει την προσοχή σας σήμερα. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και γραπτά μηνύματα, ή ακόμα καλύτερα καλέστε τον για ένα πιο προσωπικό δέσιμο.

zwdia

ζωδια Υδροχόος

Η έμπιστη φύση σας είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, Ωστόσο θα ήταν συνετό σήμερα να φροντίσετε να το μοιραστείτε και με  άλλους. Δεν είναι απαραίτητο πως ότι δείχνει να είναι υποσχόμενο θα καρποφορήσει κιόλας.

 

ζωδια Ιχθείς

Το να βοηθάτε άλλους θα σας ανταμείψει με πάρα πολλούς τρόπους  σήμερα. Προσφέρετε την εξειδίκευση σας σε κάποιον που χρειάζεται τη συμβουλή σας για το πως να προσεγγίσει ένα πρόβλημα από μια άλλη οπτική γωνία, ιδιαίτερα αν αυτός είναι και χαριτωμένος.

διαβαστε επισης στα ζωδια :

Εβδομαδιαιες Ερωτικες Προβλεψεις 06-13/12

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια  

zwdia-agnh