ζωδια για Ελευθερους 16/10 Παρασκευη

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια για Ελευθερους 16/10 Παρασκευη 

zwdia κριός

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε στην άκρη όλα αυτά τα εγωιστικά σας συναισθήματα. Κάποιος φίλος σας χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια σας , και για να τον βοηθήσετε θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα που αφορούν την δική σας καλοπέραση ή τις προσωπικές σας ανάγκες. Όταν θυσιάζεστε για τον άλλον τότε πραγματικά φανερώνετε ότι μπορείτε να δεσμεύσετε τον εαυτό σας σε μία ερωτική σχέση. Κάτι που σας κάνει ακαταμάχητους ερωτικά.

 

zwdia ταύρος

zodia-taro-45

Θυμάστε το νούμερο εκείνου του προσωπικού γυμναστή που καταχωνιάσατε κάπου μέσα στο πορτοφόλι σας; Ε λοιπόν τώρα είναι η στιγμή να το βρείτε και να του τηλεφωνήσετε. Η περίοδος αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας για φέτος – και γιατί όχι να το ξεκινήσετε μαζί με κάποιον να σας συνοδεύει στις καθημερινές ασκήσεις γυμναστικής. Και αν αυτός ο σύντροφος γυμναστικής , τυγχάνει να είναι επίσης όμορφος και ενδιαφέρον ως χαρακτήρας ακόμα καλύτερα.

zwdia δίδυμοι

Ο ρομαντισμός είναι γραμμένος στα άστρα για εσάς σήμερα, οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο. Αν ήδη έχετε κανονίσει να βγείτε για ραντεβού σήμερα τότε να είστε σίγουροι πως θα περάσετε υπέροχα. Σε περίπτωση πάντως που δεν έχετε πλάνα για σήμερα, τότε μην ξαφνιαστείτε αν μια απλή τυχαία γνωριμία μετατραπεί στο βραδινό σας ραντεβού για δείπνο έτσι γρήγορα. Έτσι και αλλιώς οι σπίθες του έρωτα θα βρίσκονται ολόγυρα σας

zwdia καρκίνος

Η οικογενειακή σας ζωή ίσως γίνει λίγο σκληρή τις ερχόμενες ημέρες. Ένα ζήτημα που αφορά εσάς και τον συγκάτοικο σας για παράδειγμα πρέπει να λυθεί άμεσα αν όχι ακόμα και σήμερα. Καθίστε και συζητήστε το, και θα δείτε που στο τέλος θα βρείτε μία ενδιάμεση λύση η οποία θα βολέψει τις ανάγκες και των δύο. Στο τέλος γιορτάστε αυτό σας τον συμβιβασμό με ένα ωραίο δείπνο.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia λέων

Τα άστρα ευθυγραμμίζονται για εσάς σήμερα στο ουράνιο στερέωμα ώστε να φέρουν έρωτα στη ζωή σας. Τυχεροί! Κάποιος ο οποίος ακόμα δεν είχε ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντι σας, θα σας πει ναι σήμερα. Ενημερώστε τους ότι ενδιαφέρεστε ακόμα, και έπειτα αφήστε τους να δείξουν τον δικό τους ενδιαφέρουν προς εσάς και να κρατήσουν αυτοί τα ηνία το πως θα συνεχίσει η μεταξύ σας σχέση από εδώ και πέρα. Σίγουρα θα αναρωτιούνται γιατί περίμεναν τόσο πολύ καιρό για να σας πουν το ναι, στο τέλος σήμερα.

zwdia παρθένος

Το να είστε περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά της φύσης είναι κάτι που σίγουρα σας δημιουργεί ευτυχία. Επομένως σήμερα φροντίστε να περάσετε λίγη ώρα σε κάποιο βοτανικό κήπο ώστε να ανεβάσετε τα επίπεδα του πνεύματος σας αλλά και να έρθετε σε επαφή με τον γήινο εσωτερικό εγώ σας. Τέλος , με το να φλερτάρετε παράλληλα με τους επίσης φυσιολάτρες που θα συναντήσετε στην εν λόγω βόλτα σας, θα αυξήσετε ακόμα περισσότερο την λάμψη που έχετε από το πρωί.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia ζυγός

Ο ρομαντισμός είναι γραμμένος στα αστέρια για εσάς από σήμερα και για τις ερχόμενες ημέρες, επομένως μη χάνετε άλλο χρόνο, βγείτε εκεί έξω και αρχίστε το φλερτ. Θα δείτε πως θα σας είναι ιδιαιτέρως εύκολο να πιάσετε την κουβέντα με άλλα άτομα καθώς επίσης πως τα άτομα αυτά θα αρχίσουν να καταπιάνονται με κάθε λέξη που θα λέτε. Μέχρι να τελειώσετε την πρόταση σας λοιπόν, θα έχετε ήδη αποκτήσει νέους θαυμαστές οι οποίοι θα σας θαυμάζουν απεριόριστα.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia σκορπιός

Σήμερα ίσως βρεθείτε σε διαμάχη με τον ή την αγαπημένη σας και από ότι φαίνεται κανένας από τους δυο σας δεν έχει διάθεση να κάνει πίσω. Όμως γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας με το να τσακώνεστε όταν μπορείτε απλά να είστε έξω και να διασκεδάζετε; Προσπαθήστε να αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθεί σύμφωνα με αυτό που θέλει ο άλλος, δεν είναι και τόσο άσχημη εμπειρία. Και καθώς θα περνάτε το απόγευμα σας μαζί και ευχάριστα σίγουρα θα έχετε ήδη ξεχάσει τι ήταν το τόσο σημαντικό για το οποίο έπρεπε τελικά να φτάσετε σε καυγά.

zwdia τοξότης

Αν θέλετε οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα , τότε μερικές φορές θα χρειαστεί να τις μοιραστείτε μαζί με κάποιον άλλον εκτός του εαυτού σας. Ενημερώστε αυτή τη φορά την οικογένεια σας και τους φίλους σας , τι είναι αυτό που αναζητάτε στον τομέα του έρωτα. Θα δείτε πως θα ενθουσιαστούν και θα σας προτείνουν να σας γνωρίσουν άτομα που ήδη γνωρίζουν και που βρίσκουν ότι ανταποκρίνονται στα κριτήρια που μόλις τους είπατε.

zwdia αιγόκερως

Έχετε δοκιμάσεις διάφορες και ποικίλες μεθόδους για να γνωρίσετε νέα άτομα. Διαλέξτε επομένως εκείνη που είχε την μεγαλύτερη επιτυχία σε αποτέλεσμα και επικεντρωθείτε στο να την τελειοποιήσετε ως μέθοδο προσέγγισης σας. Άλλωστε αν δείτε ότι δεν πετυχαίνει πια μπορείτε πάντα να την αλλάξετε αργότερα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia υδροχόος.

Δεν υπάρχει λόγος να είστε ντροπαλός όσο αφορά το φλερτ. Όταν συναντάτε κάποιον που σας ενδιαφέρει και ανακαλύπτετε πως το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο τότε τολμήστε να τους πείτε το πως αισθάνεστε και αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν παρακάτω. Γιατί να περιμένετε αργότερα κάτι το οποίο έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε αυτή την στιγμή;

zwdia ιχθείς

Αν θεωρείτε πως συνεχώς γνωρίζετε τα λάθος άτομο ίσως αυτό που φταίει να είναι η μέθοδος που έρχεστε σε επαφή με τους άλλους και να πρέπει να την αλλάξετε. Δοκιμάστε να αλλάξετε την διαδικτυακή σας αγγελία ή να τοποθετήσετε αυτή που έχετε σε διαφορετική ιστιοσελίδα. Ίσως έτσι τελικά να αρχίσετε να ελκύετε ένα εντελώς διαφορετικό τύπο ατόμων από αυτό που προσελκύετε μέχρι σήμερα

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις