ζωδια για ελευθερους 17/12 Πεμπτη

 

ζωδια Κριός

Μπορεί το να βγείτε κάποιο ραντεβού να μοιάζει το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας , αλλά θα εκπλησσόσασταν αν γνωρίζατε πως το υποσυνείδητό σας έχει εμμονή με τον έρωτα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βγει σε ένα ραντεβού, να χαμηλώσει λίγο τις ταχύτητες, και πότε – πότε, να λέει το «ναι».

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια λειτουργεί καλά στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά υπολειτουργεί όσον αφορά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Όντας υπερβολικά σχολαστικός -ή στις εξόδους,  σας κάνει να φαίνεστε ιδιότροπος -η και υψηλών απαιτήσεων. Μάλλον πρέπει να σταματήσετε να κάνετε παρατήρηση στον σερβιτόρο για τα συστατικά της σαλάτας σας.

 

ζωδια Δίδυμοι

Τα πρώτα ραντεβού δεν είναι και τόσο αγχωτικά , όταν έχουν έναν ειδικό σκοπό – κι όταν αυτός δεν είναι απλά ένα  φιλί για καληνύχτα. Παρακολουθήστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει μια φιλανθρωπική συναυλία μαζί ή προσπαθήστε να συγκεντρώσετε χρήματα για έναν μαραθώνιο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

ζωδια Καρκίνος

Οι ραγισμένες καρδιές χρειάζονται χρόνο για να επουλωθούν. Μοιραστείτε την συμπάθειά σας και την υπομονή σας με ένα φίλο, βγείτε έξω για μια διασκεδαστική βραδιά γεμάτη περισπασμούς και θρηνήστε μαζί… για λίγο .

 

ζωδια Λέων

Η επινοητικότητα σας βοηθά να βρεθείτε στο σωστό δρόμο, όταν πρόκειται να βρείτε την ιδανική περίπτωση ραντεβού . Είτε είστε  στο γυμναστήριο είτε στη λαϊκή αγορά , είστε έτοιμοι για τον μεγάλο έρωτα.

zwdia

ζωδια Παρθένος

Τα σημερινά σας σχόλια σας μάλλον θεωρούνται δηκτικά, αντί για δημιουργικά . Σκεφτείτε διαφορετικούς τρόπους για να επικοινωνείτε τις ιδέες σας χωρίς να φαίνεται οτι επιτίθεστε στους άλλους . Εξετάστε με τον ίδιο τρόπο τον ίδιο σας τον εαυτό, και δείτε πως θα αντιδράσετε.

 

ζωδια Ζυγός

Το παρελθόν είναι καλό να κρύβεται απο το παρόν. Αλλά αν θέλετε να αποφύγετε γνωστά λάθη σχέσεων στο μέλλον, καλό είναι να θυμάστε που και που κάποια διδάγματα. Η καρδιά σας θα σας ευχαριστεί για αυτό.

zwdia-agnh

ζωδια Σκορπιός

Μην αφήνετε τη φιλοδοξία σας για να βρείτε το  τέλειο ταίρι να καταστήσει αδύνατο το να σας προσεγγίζουν «κανονικοί» άνθρωποι. Εάν ο ιδανικός εραστής για  σας πρέπει να έχει σωματική διάπλαση σουπερ μοντέλου  και ταυτόχρονα να είναι και ιδιοφυής, μάλλον θα μείνετε μόνοι για κάποιο διάστημα.

 

ζωδια Τοξότης

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα σας δείξει την εκτίμησή του για εσάς με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο . Να είστε ευγενικοί και ευγνώμονες χωρίς να έχετε μεγάλες απαιτήσεις. Ζυγίστε τις σκέψεις σας πλήρως πριν ενεργήσετε.

 

ζωδια Αιγόκερως

Ζείτε μεγάλες μέρες, και μέρες σαν κι αυτές είναι σπάνιες! Πακετάρετε όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορείτε! Ζητήστε από ένα φίλο να έρθει μαζί σας σε μια περιπέτεια ή σχεδιάστε ένα ραντεβού, που θα αξίζει να γραφτεί μια ιστορία για αυτό!

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος

Όταν λαμβάνετε αγχωτικά υποσυνείδητα μηνύματα, αυτά μπορούν να διαρρεύσουν  ανά πάσα στιγμή, όταν εσείς δεν το περιμένετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και σκεφτείτε δύο φορές  πριν κάνετε κάποιο σχόλιο που μετά δε θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

 

ζωδια Ιχθύες

Οι συνεργάτες  σας προσφέρουν τη βοήθειά τους όλη την ώρα. Γιατί λοιπόν να μην τους ρωτήσετε για το ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνεις παρέα με άλλους singles; Θα σας είναι ευχάριστη έκπληξη να δείτε πόσοι, ακόμα και από τους παντρεμένους συναδέλφους σας θα θέλουν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τον έρωτα.

zwdia-fotia