ζωδια για ελευθερους 20/01 Τεταρτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια κριός

Η εξυπνάδα σας λάμπει όλο το 24ωρο σήμερα, οπότε κάνετε χρήση αυτής της έντονης πνευματικής ενέργειας σας και εντυπωσιάστε το άτομο που επιθυμείτε. Αφήστε την ευφυΐα σας και την εκ φύσεως διορατικότητα σας για όλα τα θέματα της καθημερινής ζωής να συναρπάσουν και να διασκεδάσουν τους άλλους. Πιστέψτε με πως όλοι δεν βλέπουν την ώρα να ακούσουν το επόμενο έξυπνο λογοπαίγνιο σας.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Μια τεράστια αλλαγή πρόκειται να συμβεί στην ζωή σας είστε έτοιμοι για αυτό; Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο να παραμείνετε ευέλικτοι σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλά το κεφάλι σας και μην πετάτε στα σύννεφα από την χαρά σας όταν τελικά κάτι συμβεί. Να έχετε στο νου σας πως οι άνθρωποι γύρω σας , σας παρακολουθούν και περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσετε όταν η αλλαγή αυτή συμβεί. Επομένως παρτε μια ανασα.

ζωδια δίδυμοι

Η ομιλητική και φλογερή προσωπικότητα σας τραβάει την προσοχή ενός αρκετά ενδιαφέροντα ατόμου. Όμως εσείς δεν πρόκειται από την άλλη να παρατηρήσετε το άτομο αυτό αν συνεχώς κουβεντιάζετε. Βεβαιωθείτε λοιπόν πως υπάρχουν και άλλοι ομιλητές στην παρέα σας και δώστε προσοχή εκτός από τον λόγο και στην γλώσσα του σώματος στα άτομα που στέκουν γύρω σας.

 

ζωδια καρκίνος

Οι άνθρωποι είναι αρκετά δεκτικοί στις ιδέες σας σήμερα , επομένως χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή και ζητήστε από ένα άτομο που σας αρέσει να βγείτε μαζί για καφέ ή σε ένα ερωτικό ραντεβού γεμάτο από δυνατότητες. Πηγαίνετε το όλο ζήτημα αργά αρχικώς και έπειτα όταν θεωρήσετε πως η στιγμή είναι η σωστή κάντε την κίνηση σας.

zwdia-3-zodia

ζωδια λέων

Το ταλέντο σας του να καλοπερνάτε από το τίποτα ουσιαστικά, σας κάνει κάτι σαν τον ειδήμωνα της διασκέδασης στον οποίο οι πάντες απευθύνονται όταν πραγματικά πεθαίνουν από βαρεμάρα. Χρησιμοποιήστε αυτό σας το χαρακτηριστικό υπέρ σας και εντυπωσιάστε κάποια νέα γνωριμία σας. Κρατήστε ψηλά τα θετικά vibes που εκπέμπετε και κάντε τον άλλον να γελάσει κοιτάζοντας στα μάτια την ανία.

 

ζωδια παρθένος

Αν κοιτάξετε κατάματα τον καθρέφτη και αναλύσετε το μοτίβο της λογικής σας όσο αφορά την ανεύρεση του ιδανικού ερωτικού συντρόφου για εσάς, θα δείτε τελικά πως υπάρχει μια ρωγμή στην λογική σας αυτή. Ανταγωνιστική συμπεριφορά θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή ανάμεσα στους συντρόφους όταν και οι δύο είναι είτε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί χαρακτήρες , είτε τελειομανείς είτε εργασιομανείς. Επομένως καλύτερα να επιλέξετε ένα ταίρι με το οποίο να έχετε κάποιες λεπτές αλλά σημαντικές διαφορές ώστε να μην καταλήξετε να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον.

 

ζωδια ζυγός

Όταν φτάνετε στο σημείο του να μιλάτε με κάποιο νέο άτομο στο διαδίκτυο σε ένα δωμάτιο επικοινωνίας μόνο οι δυο σας, φροντίστε να κάνετε την διαφορά με το να δείξετε στον άλλον ότι όχι απλά ακούτε τον άλλον αλλά ότι κατανοείτε και όσα σας περιγράφει απόλυτα. Με το να δείξετε αληθινή προσοχή στο τι σας λέει ο άλλος τον ενθαρρύνεται να σας ανοίξει την καρδιά του τελείως.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Αποφύγετε εντελώς τις συγκρούσεις σήμερα με το να μείνετε μακρυά από όσους καβγάδες δεν σας αφορούν προσωπικά Έχετε να ασχοληθείτε με περισσότερα σοβαρά ζητήματα από το να παίξετε τον ρόλο του δικαστή και του ενόρκου στα προβλήματα σχέσης κάποιου άλλου. Απομακρυνθείτε λοιπόν από το debate αυτό.

 

ζωδια τοξότης

Μήπως τα άτομα με τα οποία φλερτάρετε συμπεριφέρονται περισσότερο ως παιδιά και λιγότερο ως ενήλικοι; Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα χρειαστεί είτε να αλλάξετε το κύκλο των ατόμων που σας ελκύουν ή να δεχθείτε το παιδί μέσα σας και να συμβιβαστείτε με την ύπαρξη του δίχως να προχωρήσετε παρακάτω κλείνοντας την πόρτα σε αυτή την πτυχή της ζωής

 

ζωδια αιγόκερως

Γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ σχετικά με το πότε θα συναντήσετε τον Έναν και Μοναδικό έρωτα της ζωής σας; Θα συμβεί και αυτό αργά ή γρήγορα. Στο ενδιάμεσο διασκεδάστε το με το να χαρείτε το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι. Οι ήδη δεσμευμένοι φίλοι σας θα σας εξηγήσουν πως το να προχωρήσετε σόλο για λίγο ακόμα την ζωή σας έχει τα προτερήματα του. Οπότε αφήστε την γκρίνια

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Δεν ξέρετε πως να πλησιάσετε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε ώστε να του/της προτείνετε να βγείτε μαζί ραντεβού; Ξεκινήστε με το πιάσετε μια χαλαρή καθημερινή κουβέντα σχολιάζοντας την καθημερινότητα και συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο κρατώντας τον τόνο της φωνής σας χαλαρό ως την στιγμή που βρείτε ως την ιδανική για να κάνετε την κίνηση σας.

 

ζωδια ιχθείς

Δεν είναι όλες οι ρομαντικές χειρονομίες πάντα τόσο εμφανείς. Κάποιος που βρίσκεται αρκετά κοντά σας μπορεί να στέλνει λεπτά μηνύματα προς εσάς πως η αγάπη βρίσκεται στον αέρα, αρκεί να ξέρετε προς τα που να κοιτάξετε. Δεν είναι σπάνιο τα κομπλιμέντα τα βρίσκονται κρυμμένα μέσα στα πειράγματα. Για αυτό ανοίξτε τα αυτιά σας και δώστε προσοχή.

zwdia-zodia-tarw