ζωδια για ελευθερους 22/11 Κυριακη

zwdia-seksoualikotita

 

ζωδια κριός

Πριν ξεκινήσετε για το επόμενο ερωτικό σας ραντεβού κάντε μου την χάρη και προετοιμαστείτε για όλων των ειδών ατυχημάτων ή ατυχιών μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της εξόδου σας. Για παράδειγμα φροντίστε να έχετε επάνω σας αρκετά χρήματα ώστε να μπορέσετε να πληρώσετε ένα γεύμα για δύο, μία διασκεδαστική δραστηριότητα που το ακολουθεί ύστερα ακόμα και για το ταξί της επιστροφής σε περίπτωση που το αμάξι σας αποφασίσει να μεταμορφωθεί σε ακίνητο και ακλόνητο βράχο.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Η σταθερή συνεισφορά σας στην εργασία σας επιτέλους αποδίδει αποτελέσματα. Τα σωστά άτομα παρατήρησαν επιτέλους τα επιτεύγματα σας. Παρόλα αυτά όμως καλύτερα να είστε σε επιφυλακή για τυχόν διαμάχες εξουσίας με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Βλέπετε ακόμα και τα ρομάντζα της εργασίας μπορεί να γίνουν κάπως τρίκι εάν η επιτυχία εμφανισθεί ξαφνικά στο προσκήνιο

 

ζωδια δίδυμοι

Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το τι θέλετε από την επόμενη ερωτική σχέση σας. Θέλετε κάτι που να είναι απλό , καθημερινό και κάπως ελαφρύ ή μήπως θέλετε να βιώσετε κάποιο ερωτικό μελόδραμα; Απαντήστε πρώτα λοιπόν στο ερώτημα αυτό και μετά πέστε με τα μούτρα στις εξόδους με πιθανούς ερωτικούς συντρόφους….

 

ζωδια καρκίνος

Αν αντιδράτε με το στυλ “είτε ο δικός μου τρόπος ή απλά πάρε δρόμο” τότε πιθανότατα να βρεθείτε σε ένα μονοπάτι που θα συναντήσετε κάκτους που και που , σίγουρα όμως όχι ανθρώπους. Φροντίστε επομένως να μάθετε να αντιδράτε με μεγαλύτερη ευλυγισία καθώς και να μην είστε απότομοι στον τρόπο που μιλάτε ή αντιμετωπίζετε το όποιο δύσκολο δίλημμα σας εμφανισθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Η υπερηφάνεια σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην ευτυχία σας όσο αφορά μια ρομαντική σχέση, αν δεν μπορείτε να ρίξετε λίγο τον εγωισμό σας και να δεχτείτε απλά κάποια ερωτικά αστεία που κάνει το φλερτ σας δίχως καμία κακία κρυμμένη σε αυτά. Ηρεμήστε και μάθετε πως κάθε φορα  που αναφέρεται  το όνομα σας δεν σας κανει  και  τον χαζό της υπόθεσης. Απεναντίας μάλιστα. Για αυτό καλύτερα να αρχίσετε να μαθαίνετε να γελάτε εσείς οι ίδιοι πρώτα από όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό για να ρίξετε τα οξυμένα πνεύματα που εσείς δημιουργήσατε.

 

ζωδια παρθένος

Ότι κάνατε στον τομέα του ρομαντισμού ως στιγμής δεν είναι επιτυχές επομένως είναι ώρα να αλλάξετε τις μεθόδους ώστε να καταφέρετε να βρείτε αυτό το άτομο που θα είναι όντως αντάξιο της τρυφερότητας και του έρωτα σας. Αν έχετε ξεκινήσει ένα ρομάντζο μέσω του διαδικτύου τώρα είναι η στιγμή να πατήσετε λίγο γκάζι και να κανονίσετε να συναντήσετε το άτομο που είναι στην απέναντι μεριά στην καφετέρια της γειτονιάς σας. Αν όχι, ζητήστε από έναν φίλο σας να σας κλείσει μια έξοδο με εκείνο το άτομο που πρόσφατα σας έλεγε ότι θεωρεί πως σας ταιριάζει γάντι ερωτικά.

 

ζωδια ζυγός

Το να εργάζεσαι και να ζεις μαζί με το ταίρι σου είναι συνήθως μια συνταγή καταστροφής για τις σχέσεις. Αν δεν μπορείτε όμως να κάνετε και αλλιώς, τότε φροντίστε ώστε να συναντιέστε με το ταίρι όσο λιγότερες στιγμές γίνεται κατά την διάρκεια των ωρών εργασίας σας. Με αυτή την μέθοδο, όταν θα γυρίσετε σπίτι το απόγευμα κουρασμένοι και θα αράξετε και οι δυο στον καναπέ , δεν θα μετατραπεί μια πιθανή ρομαντική στιγμή ανάμεσα σας, σε μία μάχη μέχρι θανάτου για το ποιος θα έχει στην κατοχή του το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Οι φίλοι σας , σας έχουν επιθυμήσει. Επομένως σήμερα γιατί δεν αφιερώνετε κάποια λεπτά να τους τηλεφωνήσετε και να μάθετε τα νέα τους; Και αφού θα λέτε τα δικά σας, γιατί δεν τους ρωτάτε επίσης μήπως τυγχάνει να έχουν κάποια νέα ή παλιά γνωριμία που να θεωρούν ότι μπορεί να κάνει για ένα ραντεβού μετά φλερτ μαζί σας;

 

ζωδια τοξότης

Τα άστρα για εσάς σήμερα προβλέπουν πως μια συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, έρχεται στην ζωή σας ξανά με σκοπό να εξελιχθεί σε μια σχέση ρομαντική. Οπότε , αφιερώστε λίγο χρόνο και κοιτάξτε το μειλ σας και όλα τα μηνύματα που έχετε αποθηκευμένα εκεί, μήπως και τελικά κάποια από αυτά έμειναν για τον όποιο λόγο αναπάντητα, και πάρτε το θάρρος να απαντήσετε σήμερα αντί απλά να τα θάψετε τελειωτικά. Ή αν σας έχει προσκαλέσει κάποιος πρώην συνάδελφος σας, στο πάρτι που κάνει στο σπίτι του , δεχθείτε και εμφανιστείτε φορώντας κάτι όμορφο και ελκυστικό. Βλέπετε για εσάς το παρελθόν κρύβει μυστικά που αφορούν το μέλλον σας….

 

ζωδια αιγόκερως

Η δικτύωση παλαιάς μορφής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ σας σήμερα. Προκειμένου λοιπόν να επιτρέψετε σε πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα να σας στερήσουν την δυνατότητα να εργαστείτε πάνω σε ένα έργο που επιθυμείτε τρομερά πολύ, απευθυνθείτε στους φίλους σας και τις δυνατές γνωριμίες σας, ώστε να δημιουργήσετε από μόνοι σας μια ομάδα αποτελούμενη από άτομα φοβερών ικανοτήτων που επιθυμούν να σας βοηθήσουν και θα χαρούν να σας δουν να επιτυγχάνετε το σκοπό σας αυτόν

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος

Όταν αισθάνεστε ελκυστικοί τότε αυτομάτως οι άλλοι έλκονται τρομερά από την  αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε προς τα έξω. Φορέστε επομένως σήμερα το αγαπημένο σας σύνολο  και βγείτε έξω περπατώντας λες και ολόκληρος ο κόσμος είναι η πασαρέλα κάτω από τα πόδια σας. Και φυσικά προετοιμαστείτε να λάβετε τον θαυμασμό που αξίζετε έτσι και αλλιώς….

 

ζωδια ιχθείς

Οι πολλές σκέψεις που κάνετε σήμερα, δυστυχώς θολώνουν περισσότερο το μυαλό και την κρίση σας. Μερικές φορές βοηθάει αρκετά σε τέτοιες περιστάσεις να γράψετε κάτω τα πάντα που σκέφτεστε και αισθάνεστε και έπειτα να τα μελετήσετε, με την υπόσχεση όμως ότι δεν θα είστε ελαστικοί προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Τίποτα δεν είναι φτιαγμένο άλλωστε από πέτρα για να μην μπορεί να διορθωθεί. Αλλάξτε επομένως τον τρόπο σκέψης σας , όσες φορές χρειαστεί μέχρι να κατορθώσετε να βάλετε τα πάντα σε σειρά και να επικεντρωθείτε σε αυτά ολοκληρωτικά.

zwdia-agnh