ζωδια για ελευθερους 25/01 Δευτερα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια κριός

Το να γνωρίσετε τελικά ένα καινούριο άτομο στην ζωή σας θα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζατε. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας επομένως. Είστε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο με αρκετές εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες ιστορίες να πει. Μοιραστείτε λίγες από τις εμπειρίες της ζωής σας και θα έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε ερωτικά.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Τώρα τελευταία οι αντιδράσεις ήταν εκτός του φυσιολογικού σας χαρακτήρα. -του ξέγνοιαστου χαρακτήρα σας. Πιθανότατα το στρες να παραποίησε την συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε όσο σε χαμηλότερα πεδία μπορείτε την ένταση σας αυτή με το να πάτε μακρινές βόλτες περπατώντας στο πάρκο κατά το μεσημεριανό σας διάλειμμα είτε με το να επισκεφτείτε το γυμναστήριο σήμερα. Η άσκηση αυτή του σώματος και του πνεύματος σας τελικά θα σας μαλακώσει

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια δίδυμοι

Έχετε πάρα πολλές ανοιχτές υποθέσεις στην ζωή σας αυτή την περίοδο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε την προσωπική σας ζωή στην άκρη. Το να βρεθείτε μαζί με τους φίλους σας είναι το ίδιο σημαντικό με το να διαγράψετε από την λίστα των υποχρεώσεων σας μια τελειωμένη υποχρέωση. Μην επιτρέψετε στην καριέρα σας να σαμποτάρει την ερωτική σας ζωή

 

ζωδια καρκίνος

Με το να έχετε πιεστεί υπερβολικά με τα ζητήματα της καθημερινής σας ζωής αλλά και με την εργασίας σας, σας είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης το διάστημα αυτό. Και επειδή το έχετε ανάγκη για αυτό ακόμα και αν η άδεια διακοπών σας έχει συρρικνωθεί κάπως αλλά ακόμα έχετε μερικές ημέρες άδειας τότε πάρτε τες και φύγετε μακριά από όλα αυτά. Σε περίπτωση που δεν έχετε το δικαίωμα διαφυγής τότε σήμερα φροντίστε ώστε να πάτε τουλάχιστον για την διάρκεια μιας ώρας , έναν μακρινό περίπατο στην εξοχή ή να κάνετε ποδηλασία ώστε να χαλαρώσετε το σώμα και το πνεύμα σας.

 

zodia-astra-tarot

 

ζωδια λέων

Εντυπωσιασμένο ένα άτομο, το οποίο είχε κατορθώσει να κεντρισει το ενδιαφερον σας , από την θετική σας αύρα ,αναμένεται να κάνει κίνηση προς το μέρος σας σήμερα. Συνεχίστε λοιπόν να εξασκείτε το ταλέντο σας να κάνετε τους άλλους γύρω σας να χαμογελούν και σύντομα ο κύκλος των θαυμαστών σας θα μεγαλώσει δραματικά. Και ξεκινήστε αμέσως το φλερτ

 

ζωδια παρθένος

Η τάχιστη σκέψη σας θα σας βγάλει από μία κάπως άβολη κατάσταση σήμερα. Με το να σκέφτεστε εκείνη την στιγμή, τελικά θα γίνει και ο τρόπος να απαλλαχτείτε από την πιθανότητα να πράξετε ένα αρκετά ντροπιαστικό λάθος. Επιβραβεύεστε τέλος τον εαυτό σας που κατάφερε να ξεφύγει από μία τρομερή παρεξήγηση και συνεχίστε ακάθεκτοι την πορεία σας.

 

ζωδια ζυγός

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί αναρωτιέστε τόσο συχνά τον λόγο που δεν καταφέρνετε να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας; Οι απαιτήσεις σας όσο αφορά τον χαρακτήρα του τέλειου ταιριού για εσάς είναι τόσο υπερβολικά διπλής σημασίας στην ουσία τους, ώστε να καθιστούν σχεδόν αδύνατον να βρείτε ένα. Είναι αντιθετικές οι δυο φύσεις αυτές. Τι επιζητείτε τελικά. Ένα ταίρι που να έχει μάτια μόνο για εσάς; ή μήπως ένα άγριο πλάσμα που να αναστατώνει την ζωή σας…; αποφασίστε

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός
Με το να σκέφτεστε τόσο βαθιά και αναλυτικά όλα τα ζητήματα της ζωής σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να καθυστερείτε την εμφάνιση ή άνθιση ενός ερωτικού ρομάντζου. Όταν η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα καλά θα κάνετε να αποφεύγετε την υπέρ ανάλυση κάθε λεπτομέρειες και ζητήματος. Έτσι και αλλιώς στο αρχικό στάδιο της σχέσης σας δεν είναι ανάγκη να έχετε όλες τις απαντήσεις. Μη ξεχνάτε πως η ύπαρξη λίγου μυστηρίου είναι που κάνει την κατάσταση αυτή αρκετά διεγερτική.

 

ζωδια τοξότης

Η μοναξιά μπορεί να καταπολεμηθεί με δυο διαφορετικούς τρόπους σήμερα. Είτε με το να περιτριγυρίζεστε από φίλους που δεν πρόκειται με τίποτα να σας αφήσουν να πέσετε σε λήθαργο ή στεναχώρια επειδή είστε αδέσμευτοι , είτε απλά θα σας κρατήσουν τόσο ενεργό απόψε ώστε να μην έχετε καθόλου χρόνου για στεναχώριες.

 

ζωδια αιγόκερως

Σταματήστε την πολυλογία και μπείτε απευθείας στο ψητό. Δεν πρόκειται να εντυπωσιάσετε απολύτως κανέναν σήμερα αν αποφύγετε στις μακροσκελείς σας επεξηγήσεις για την κάθε σας κίνηση. Γίνετε σύντομοι, περιεκτικοί, σαφής και ακριβής με τα σχόλια σας και πιθανότατα να κερδίσετε έναν καινούριο έμπιστο φίλο.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια υδροχόος

Μία πνευματική σύνδεση που θα έχετε με ένα άτομο μπορεί να ξεκινήσει τις πρώτες ερωτικές σπίθες ανάμεσα σας. Επιτρέψτε επομένως ελεύθερα την εξαιρετική διανοητική όψη του εαυτού σας να επιδειχθεί αρκετά για να λάβετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από την διαπροσωπική αυτή επαφή σας. Και με το να φανερώσετε τις γνώσεις που διαθέτετε πάνω σε κάποια κάπως σκοτεινά και αμφίβολα θέματα συζήτησης , θα είναι η αιτία που θα γίνετε αυτομάτως και σε ελάχιστο χρόνο τον κέντρο του ενδιαφέροντος. Αφεθείτε συνεπώς στην λαμπρότητα της ευφυίας σας.

 

ζωδια  ιχθείς

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο από εσάς χαρακτηριστικό δημιουργικότητας θα κάνει δυνατά φανερή την ύπαρξη του στην ζωή σας σήμερα. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την πρωτοφανή δόση φαντασίας που εκρέει από μέσα σας φροντίζοντας να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα από το παρελθόν σας, επιλύοντας τα μέσω της νέας προοπτικής που έχετε. Τέλος οι καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες θα σας εξυπηρετήσουν τέλεια την στιγμή που θα τις έχετε πλήρως ανάγκη.

zodia-zvdia-oroskopio-11