ζωδια για ελευθερους 26/01 Τριτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Στοχαστείτε σήμερα τι θέλετε από την επόμενη σχέση σας. Θέλετε απλά να διασκεδάσετε ή είστε έτοιμοι για μια σοβαρή δέσμευση; Ζυγίστε με προσοχή τις επιλογές και προχωρήστε με ανοιχτό μυαλό.

 

ζωδια Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

zodia-taro-45

Δεν χρειάζεστε δικαιολογία για να ξεφαντώσετε! Είναι καλή μέρα να στήσετε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ με τους κοντινούς σα ανθρώπους. Όλοι νιώθουν καλά, έχουν λόγους να διασκεδάσουν και έχουν ελεύθερο χρόνο! Και το καλύτερο, δεν χρειάζεται να κάνετε έξοδα. Βρείτε ένα μέρος να μαζευτείτε και να χαρείτε όλοι μαζί. Είναι όμορφο να υπάρχουν ευχάριστα νέα αλλά είναι καλύτερο να έχεις ευχάριστους ανθρώπους να τα μοιραστείς!

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο ήλιος φαίνεται να λάμπει λίγο περισσότερο σήμερα και η διάθεσή σας έχει βελτιωθεί. Ίσως οι σκέψεις σας δεν είναι τόσο καθαρές όσο οι στόχοι σας. Φτιάξτε πρόγραμμα για σήμερα, ώστε να αντεπεξέλθετε. Μην χάσετε το χρόνο σας στον καναπέ. Μην δράσετε κοινωνικά αν δεν έχετε διάθεση, αλλά μείνετε ενεργοί. Το μυαλό σας θα δουλεύει συνεχώς. Θα δείτε τα πράγματα από νέα σκοπιά και θα προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα θα λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα με ζωτικές πληροφορίες για μια πολύτιμη σχέση σας, και θα σας κάνει να πάρετε ανάσα ανακούφισης! Αυτό που σας ανησυχούσε, δεν άξιζε τελικά να σας ανησυχεί. Μπορείτε να γυρίσετε στους προηγούμενους ρυθμούς σας! Αυτή η μικρή κρίση πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι ότι δεν πρέπει να συζητάτε τόσο τα προβλήματα των άλλων. Μπορούν να τα χειριστούν μόνοι τους.

 

ζωδια Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Δεν είναι κατάλληλη η εποχή να είστε μετριόφρων για τη μεγαλοσύνη σας! Κάποιοι είναι περίεργοι για τα πρόσφατα επιτεύγματά σας και θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το πώς τα καταφέρατε. Αν το μετριάσετε, θα υποτιμήσετε τον εαυτό σας. Γι’ αυτό μιλήστε ανοικτά και ειλικρινά για τον κόπο που καταβάλατε. Μην ανησυχείτε, δεν θα ακουστεί εγωιστικό, θα ακουστεί ευφυές. Μπορείτε να το χειριστείτε χωρίς αλαζονεία.

 

ζωδια Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Θέλετε να γίνει το δικό σας σήμερα; Τότε ζητήστε το! Δεν είναι κακό αυτή την εποχή να είστε επιτακτικοί, εφόσον μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και διαλλακτικοί. Το διπλωματικό σας ταλέντο μπορεί να κάνει θαύματα, γι’ αυτό επιστρατεύστε το σε κάθε ευκαιρία – την καφετέρια, τα ψώνια, ακόμη και στο σπίτι! Και να θυμάστε ότι όλοι θέλουν να είναι αρεστοί, γι’ αυτό μην τσιγκουνευτείτε ούτε την κολακεία. Προσεγγίστε με ένα ειλικρινές κομπλιμέντο.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το σύμπαν σας επιφυλάσσει ένα υπέροχο δώρο για σήμερα: την ικανότητα να εκτιμάτε ακόμα και τα μικρά πράγματα! Καλά είναι τα χλιδάτα αμάξια αλλά και το παλιό μικρό διθέσιο στο πάρκινγκ θα γυρίζει όλη τη μέρα στο μυαλό σας. Το μέγεθος δεν μετρά ιδιαίτερα για εσάς αυτή την εποχή, όσο το ύφος. Καθιερώστε αυτή την παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Πολλοί εστιάζουν στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα, και καλό θα ήταν να σας ακούσουν.

 

 

 

ζωδια Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Απασχολήστε το μυαλό σας σήμερα παραγωγικά! Κουτσομπολιά, σχόλια, μεσημεριανά και άλλα ημίμετρα, δεν θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας ούτε θα προχωρήσουν τις συζητήσεις σας. Γυρίστε στα ενημερωτικά κανάλια και μάθετε τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο. Αφήστε τα ριάλιτι και πιάστε ένα βιβλίο. Δεν θα απαρνηθείτε καθετί ελαφρύ, αλλά καλό είναι να θυμηθείτε πόσο έξυπνοι είστε

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αν μπορείτε να είστε ελαστικοί με τους φίλους σας, μπορείτε να είστε και με την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε ισότιμα όσους νοιάζεστε. Δεν είναι πάντα εύκολο, πολλοί θα πουν ότι είναι δεν είναι πάντα και εφικτό. Αλλά αν δείξετε στους άλλους ότι προσπαθείτε έστω να συμπορευτείτε, είναι πολύ σημαντικό. Αν πρέπει να αναβληθεί μια συνάντηση, πρέπει να αναβληθεί. Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου αν αναθεωρηθούν τα σχέδια.

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η θέση σας στον κοινωνικό σας κύκλο θα εκτοξευτεί, γι’ αυτό προετοιμαστείτε! Έχετε τις γνωριμίες και τις ιδέες να χαροποιήσετε πολύ τους φίλους σας, και το ξέρουν! Γι’ αυτό δείξτε λίγη περισσότερη πίστη. Οι φίλοι σας εξακολουθούν να σας αγαπούν! Θα σας το αποδείξουν σύντομα, όταν αρχίσουν να έρχονται οι προσκλήσεις για εξόδους. Καιρός να βγάλετε τα σχέδια από το μπαούλο, εκείνα που νομίζατε ότι δεν θα αποδέχονταν. Τώρα θα τα αποδεχθούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό μείνετε σε επαγρύπνηση. Οι οδηγοί δίπλα σας μιλούν στο κινητό και έχουν ξεχάσει το φλας αναμμένο εδώ και ώρα; Μην δώσετε σημασία, αγνοείστε το. Απλώς κρατήστε αποστάσεις από ανόητους που θα πάρουν ό,τι τους αξίζει. Επικεντρωθείτε σε όσα έχετε να κάνετε εσείς.

 

ζωδια Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τι λέτε να κάνετε σήμερα κάτι που θα προκαλέσει τα βλέμματα; Έχετε την απαραίτητη έμπνευση να τραβήξετε την προσοχή, γιατί να μην την αξιοποιήσετε; Είναι η κατάλληλη στιγμή να σοκάρετε ή να υπερβείτε κανόνες, ειδικά αν αυτό σας δώσει πλεονέκτημα έναντι άλλων. Φανείτε σήμερα λίγο ατομιστές και κάνετε κάτι που θα ωφελήσει εσάς και μόνο. Φροντίστε μόνο να μην εξαγριώσετε άτομα με ισχύ.

zodia-zvdia-75