ζωδια για ελευθερους 27/01 Τεταρτη

zwdia-afriditi-krios

ζωδια  Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Για να διεκπεραιώσετε τις πολλές υποχρεώσεις σας σήμερα, πρέπει να μάθετε να λέτε όχι. Μην ασχολείστε τόσο με τις δημόσιες σχέσεις σας. Ίσως είναι ωραία απασχόληση να αποδέχεστε κάθε πρόσκληση, αλλά είναι και σίγουρος τρόπος να παλαβώσετε! Υπάρχει λόγος που αποφεύγετε να μένετε μόνοι; Σκεφτείτε το. Δεν είναι δύσκολο να στήσετε ένα πρόγραμμα, αν αποδεχθείτε ότι δεν θα έχει τόση πολυκοσμία!

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

zodia-taro-45

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια  Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η τεταμένη ή άβολη επικοινωνία που είχατε με έναν συνάδελφο πρόσφατα, σήμερα θα γίνει κατανοητή αφού θα μάθετε κάτι επί αυτού. Έτσι θα σας φύγει ένα βάρος και θα πάψετε να ανησυχείτε για τη γνώμη των άλλων. Θα αντιληφθείτε πώς έχουν τα πράγματα και το ρόλο σας στη ζωή τους. Προσπαθήστε να ελαφρύνετε την μεταξύ σας ατμόσφαιρα, ακόμη και με χιούμορ. Θα βρείτε ανταπόκριση.

 

ζωδια Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ένας φίλος σας έχει χαθεί λίγο τελευταία. Δεν απαντά σε κλήσεις ούτε σε μηνύματά σας. Τι συμβαίνει; Μπορεί να του προέκυψε κάτι νέο ή απλά είναι πολύ απασχολημένος. Μην το παίρνετε προσωπικά. Και αν απέκτησε νέο φίλο, μην νιώθετε απειλή. Να βλέπετε τις θετικές πλευρές και να ξέρετε ότι υπάρχει στη ζωή τους χώρος για κάθε φίλο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σας έχει συναρπάσει το καινούργιο που μπήκε στη ζωή σας, μήπως όμως σας απομακρύνει από τους δοκιμασμένους και καλούς σας φίλους; Αν ακυρώσατε πρόσφατα κάποια σχέδια μαζί τους, ίσως ένιωσαν ότι τους θεωρείτε δεδομένους. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα, ακόμη και με ένα ομαδικό μήνυμα, και ορίστε νέα συνάντηση για να τα πείτε. Δείξτε τους ότι εξακολουθούν να έχουν σημασία για εσάς!

 

ζωδια Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ένας συμβιβασμός που κάνατε πρόσφατα έχει αρχίσει να σας πιέζει. Ίσως νιώθετε ότι σας χρησιμοποίησαν και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Όμως πριν θέσετε αυτή τη σκέψη, ζητήστε τη γνώμη ενός τρίτου εκθέτοντας όλα τα γεγονότα. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται αντικειμενικοί και μην εκμαιεύσετε τα συμπεράσματα. Είστε υπερευαίσθητοι τελευταία και ίσως κρίνετε λανθασμένα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια  Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ένας φίλος χρειάζεται τη βοήθειά σας αλλά ντρέπεται να τη ζητήσει. Αν λοιπόν δείτε ένα φίλο σας να φέρεται περίεργα ή να είναι θλιμμένος, προσεγγίστε τον και δείξτε του ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω σας. Αν δεν αδράξει την ευκαιρία να μιλήσει, μην το πάρετε προσωπικά. Ίσως δεν είστε το κατάλληλο άτομο ή δεν είναι εκείνος έτοιμος να το συζητήσει. Σημασία έχει να προσφερθείτε.

 

ζωδια  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σοφά σήμερα αποφεύγετε επαρμένους ανθρώπους. Όχι μόνο δεν έχουν κάτι να καυχηθούν, αλλά όσοι υπερβάλουν τόσο συνήθως είναι και αδιάφοροι. Παραμερίστε λοιπόν τους φαφλατάδες και αγνοήστε τους αν σας αγνοούν. Γιατί να θέλετε την προσοχή κάποιου τόσο ρηχού και αδύναμου; Μείνετε με αυτούς που πραγματικά ξέρετε και αγαπάτε, είναι κατάλληλη εποχή να τους χαρείτε.

 

ζωδια Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μπορεί τα όνειρά σας τελευταία να στέλνουν ενδιαφέρουσες δονήσεις αλλά μην προσπαθήσετε να τα ερμηνεύσετε όλα. Ενίοτε, τα όνειρα είναι μόνο όνειρα. Αν θεωρείτε ότι κάτι γίνεται στη ζωή σας, αναζητήστε το στις ώρες που είστε ξύπνιοι, όχι στον ύπνο! Θα βρείτε πιο ξεκάθαρα σημάδια. Η απόδοση μεγάλης σημασίας στο τι κάνει το μυαλό όταν κοιμάστε, ίσως είναι ο τρόπος σας να μην εστιάζετε στην πραγματικότητά σας.

zwdia

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

ζωδια φεβρουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ζωδια Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι σημερινές συζητήσεις θα αποκαλύψουν πολλά, μόνο αν γίνουν σωστά. Αναρωτηθείτε λίγο για αυτούς που φαίνεται να έχουν όλες τις απαντήσεις. Θέστε έντιμα ερωτήματα και μην φοβηθείτε την ένταση. Ενίοτε κάποιοι αποκρύπτουν πληροφορίες γιατί δεν ξέρουν ποιος τις χρειάζεται. Η περιέργεια θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα δεδομένα και θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις μυστικών που ήταν καιρό κρυμμένα!

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε άμεσα με ένα θέμα σχέσης, αλλά ευτυχώς θα καταλήξει να είναι μη σημαντικό εφόσον αρχίσετε να συζητάτε. Είστε και οι δύο καλοί στο να εκφράζετε τις ανάγκες σας και καλύτεροι ως ακροατές. Μαζί θα βρείτε γρήγορα τη λύση και θα αρχίσετε να διασκεδάζετε πολύ σύντομα. Το καλύτερο σχέδιο είναι η διακριτικότητα. Βγείτε νωρίς για δείπνο και μιλήστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια  Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Σήμερα θα προκύψει μια ξαφνική ενόχληση από τα λεγόμενα κάποιου που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Αντί να ενδώσετε στις αντικατηγορίες, αδιαφορήστε για τα τεκταινόμενα και συνεχίστε απρόσκοπτα το πρόγραμμά σας. Η συμμετοχή σας απλά θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Πολλοί πάνε γυρεύοντας για καβγά, μην εμπλακείτε και μην αφήσετε να σας επηρεάσουν.

 

ζωδια Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, επανέρχεται η ισορροπία στη σχέση σας με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Αποδίδετε και οι δύο στα καθήκοντά σας και ανακτάτε τη σταθερότητά σας. Ως δυνατή ομάδα πλέον, μπορείτε να διευρύνετε τα πεδία σας και να συζητήσετε όσα αναβάλατε. Ανακαλύψτε αν έχετε τις ίδιες βλέψεις για το μέλλον και κάνετε ένα βήμα τη φορά.

zwdia-zodia-tarw