ζωδια για ελευθερους 29/11 Κυριακη

ζωδια κριός

Γοητευτικός είναι το μεσαίο όνομα σας σήμερα, οπότε χρησιμοποιείστε το , ιδίως την στιγμή που θα μιλάτε με το νέο σας έρωτα. Δεν είναι βέβαια ανάγκη να επιδείξετε το χαρακτηριστικό σας αυτό. Απλά φροντίστε να είστε ο εαυτός σας, και το εσωτερικό αυτό χάρισμα θα βρει τρόπο να κάνει την παρουσία του αισθητή.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεται. Μοιραστείτε την θετική σας ενέργεια σήμερα λοιπόν με κάποιον που πραγματικά έχει ανάγκη λίγης ηλιοφάνειας στην ζωή του. Και ποιος ξέρει, μπορεί κάποιος ή κάποια ιδιαίτερη να προσέξει αυτό το πανέμορφο χαμόγελο σας σήμερα.

 

ζωδια δίδυμοι

Το πολυάσχολο πρόγραμμα σας, σας κάνει να αναρωτιέστε το πότε επιτέλους θα συναντήσετε και πάλι τα φιλαράκια σας. Δώστε λοιπόν μια υπόσχεση στον εαυτό σας, και βάλτε στόχο να ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο να βρεθείτε και πάλι με την παρέα σας, πριν αυτή ξεχάσει το πρόσωπο σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

ζωδια καρκίνος

Θυμάστε εκείνη την φορά που κάποιος ραγισε την καρδιά σας ; Την επόμενη λοιπόν φορά που κάποιος φίλος σας χρειαστεί να μαζέψει τα κομμάτια της καρδιάς του, προσφέρετε του μια αγκαλιά και την εμπάθεια σας. Μερικές φορές αυτές οι δυο πράξεις είναι ακριβώς ότι χρειάζεται κάποιος για να γιατρευτεί από τον πόνο αυτόν

 

ζωδια λέων

Να είστε γενναιόδωροι με τον χρόνο σας σήμερα όταν ένας φίλος σας θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σας. Τίποτε δεν είναι περισσότερο προσβλητικό από κάποιον που σου δίνει ναι μεν την αμέριστη προσοχή του αλλά δεν επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια παρθένος

Αφεθείτε στην διασκέδαση της ηδονιστικής σας πλευράς και ανακαλύψτε την αισθησιακή φύση σας, αυτή που καταπιέζατε και κρατούσατε κρυφή μέσα σας τόσο πολύ καιρό. Φυσικά δεν σας προτείνουμε να αρχίσετε να τρέχετε γυμνοί στους δρόμους, ρίξτε όμως το ντροπαλό σας καβούκι που κουβαλάτε επάνω σας σχεδόν όλη σας την ζωή.

 

ζωδια ζυγός

Επιθυμείτε τόσο πολύ να βιώσετε την έκσταση του έρωτα με κάποιο νέο φλερτ, όμως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αν δεν βγείτε έξω και δεν κάνετε κοινωνικές γνωριμίες συχνά. Επομένως σήμερα, αρπάξτε από το μπράτσο τον καλύτερο σας φίλο και πηγαίνετε στο πιο γνωστό και μοδάτο κλαμπ της πόλης, και αφήστε τον εαυτό σας να γνωρίσει νέα άτομα, που δεν ανήκουν στον κύκλο των γνωριμιών σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-agnh

ζωδια σκορπιός

Σήμερα θα εμπνευστεί τε παθιασμένα από ένα τυχαίο γεγονός που θα βιώσετε. Βάλτε συνεπώς όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σε αναμονή και ακολουθήστε αυτή την μεγαλόπνοη ιδέα σας ως το τέλος. Αν χρειαστεί, επιστρατεύστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα για να σας βοηθήσει

 

ζωδια τοξότης

Αφήστε τις κλασσικές ρομαντικές ταινίες να σας βοηθήσουν να βρείτε την μαγεία του έρωτα στο παρόν σας. Μπορεί τα σενάρια να μην είναι δα και τόσο ρεαλιστικά, όμως το πάθος τους είναι. Τέλος επιτρέψτε στον εαυτό σας να φανταστεί ακριβώς αυτά τα ενδεχόμενα

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

ζωδια αιγόκερως

Δανειστείτε αυτό το πάθος που έχετε για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων και χρησιμοποιήστε το στην ερωτική σας ζωή. Αρχικά ξεκινήστε με το να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους όσο αφορά αυτό που αναζητά και επιθυμείτε να βρείτε. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει λάθη και μην ξεχνάτε να γιορτάζετε κάθε σας νίκη.

zwdia

ζωδια υδροχόος

Έχετε βαρεθεί από την εικόνα της ερωτικής σας ζωής τώρα τελευταία; Γιατί δεν ξεκινάτε για παράδειγμα μαθήματα ταγκό.; Ποτέ δεν υπάρχει άλλωστε έλλειψη από συντρόφους χορού… αφήστε που ενώ χορεύετε μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια που να μοιράζετε ακριβώς την ίδια αγάπη με εσάς για τον …..

 

ζωδια ιχθεις 

Η εσωτερική σας ομορφιά είναι εκτυφλωτική σήμερα. Βγείτε έξω σήμερα και αφήστε τους πάντες να θαυμάσουν την πλήρως αφρώδη προσωπικότητα σας. Άλλωστε το χαμόγελο μπορεί ειλικρινά να αλλάξει εντελώς την διάθεση της ημέρας ενός ατόμου.

zwdia-3-zodia