ζωδια για ελευθερους 31/01 Κυριακη

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

ζώδια κριός

Πρέπει να θέσετε σε προτεραιότητα την υγεία σας. Πριν αποφασίσετε να περάσετε στα «ενδότερα» με το αντικείμενο του πόθου σας, συνιστάται να κάνετε μια γενική εξέταση από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν υπάρχει κάτι πιο ερεθιστικό από την ηρεμία στο μυαλό!

 

ζώδια ταύρος

zodia-taro-45

Γίνεστε ιδιαίτερα πεισματάρηδες όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα έχετε σχεδιάσει, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να ξεσπάτε πάνε σε άλλους. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι τα νεύρα σας φουντώνουν, προσπαθήστε να σκεφτείτε αν το άτομο που έχετε απέναντί σας αξίζει πράγματι αυτή τη συμπεριφορά ή απλά βγάζετε την έντασή σας σε ένα αθώο θύμα.

 

ζώδια δίδυμοι

Ατέρμονη φλυαρία από φίλους που δεν έχουν τίποτα σημαντικό να ασχοληθούν, ενδέχεται να σας ταράξει σήμερα τα νεύρα. Αντί να σας εξοργίσει η πολυλογία, προτιμήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις δικές σας σκέψεις. Δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχετε σε κάθε συνάθροιση.

 

ζώδια καρκίνος

Σήμερα θα σας φανεί πολύ εύκολο να έρθετε κοντά με άλλα άτομα. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον ενθουσιασμό κάθε συνάντησης προς όφελός σας. Καλό θα ήταν να βρεθείτε με φίλους και να κανονίσετε κάτι γιορτινό, όπως να μαγειρέψετε όλοι μαζί. Όσο πιο πολλοί, τόσο το καλύτερο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια λέων

Τα οικονομικά σας απασχολούν ιδιαίτερα και δεν σας αφήνουν να χαρείτε τίποτα. Αναζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού, που θα μπορούσε να σας συμβουλεύσει όσο αφορά την οικονομική διαχείριση. Μπορεί να σας βρει λύσεις μέσω αποταμιευτικών ή ασφαλιστικών προγραμμάτων ώστε να βάλετε άμεσα σε τάξη το ταμειακό σας μέλλον.

 

ζώδια παρθένος

Κάνετε όνειρα για μια πρόσφατη κατάκτησή σας που σας έχει ξεμυαλίσει και φαντάζεστε την τέλεια ζωή σας μαζί για πάντα; Είναι εξαιρετικά υγιές να έχετε καλπάζουσα φαντασία, όμως η υπερβολική φαντασίωση για καθετί που αφορά το μέλλον σας ως ζευγάρι, ενδέχεται να μην ενδείκνυται στο ταραχώδες παρόν σας. Καλύτερα να περιοριστείτε αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα.

 

ζώδια ζυγός

Μήπως ακούτε όλο και πιο δυνατά μέσα στο κεφάλι σας εκείνη τη γνωστή φωνή να ωρύεται «γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμη; Πότε επιτέλους θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας»; Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να ορίζει σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται ο καθένας. Απολαύστε την εργένικη ζωή σας και μην σας απασχολεί καθόλου η ώρα της «κρεμάλας»!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια σκορπιός

Κάντε μια χάρη σε έναν φίλο, χωρίς να ζητήσετε την άδειά του. Όσο λιγότερα ρωτάτε, τόσο περισσότερο ο φίλος σας θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας. Το μόνο που δεν του χρειάζεται αυτή την εποχή, είναι η κριτική διάθεση του καθενός.

 

ζώδια τοξότης

Μην είστε τόσο βιαστικοί να ακούσετε τις χαρμόσυνες γαμήλιες καμπάνες! Όσο κι αν λαχταράτε αυτή την εποχή να παρακάμψετε ό,τι αφορά ραντεβού και τα λοιπά και να περάσετε άμεσα στον γάμο, μπορεί να ξεχνάτε να χαρείτε όλο αυτό το στάδιο. Μην στεναχωριέστε, σύντομα θα έρθουν και τα βάρη της σχέσης.

 

ζώδια αιγόκερως

Κάντε σήμερα την κίνηση και ελάτε σε επαφή με όσους βρίσκονται μακριά. Μπορεί φιλικά ή συγγενικά σας άτομα να έχουν απομακρυνθεί χιλιομετρικά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας σκέφτονται. Επικοινωνήστε να μάθετε τα νέα τους, μιλήστε και για τα δικά σας. Δεν υπάρχει δικαιολογία στην έλλειψη επαφής.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια υδροχόος

Είστε σε μια φάση που ψάχνετε το άλλο σας μισό. Ενόσω ψάχνετε λοιπόν, σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και όχι τι έχετε ανάγκη από ένα ταίρι. Αντί να σχετίζεστε με άτομα που αγαπούν το δράμα, ίσως να χρειάζεστε ένα άτομο που να είναι πιο προσγειωμένο. Μάλλον είστε έτοιμοι για μια ώριμη σχέση!

 

ζώδια ιχθύες

Δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζετε εκ των προτέρων κάθε παραμικρή λεπτομέρεια όταν πρόκειται να παραβρεθείτε κάπου. Θα ήταν καλό να γίνετε κάπως πιο αυθόρμητοι όσο αφορά την κοινωνική σας ζωή. Μάλιστα οι φίλοι σας θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα μια τέτοια νέα ανέμελη πλευρά σας. Ξεκινήστε για μια γιορτή και κάνετε νέες γνωριμίες.

zodia-zvdia-75