ζωδια για ελεύθερους 01/04 Σάββατο

afroditi-ixtheis-zvdia

ζωδια για ελεύθερους 01/04 Σάββατο

ζωδια Κριος
Τα άστρα λένε ότι το σημερινό πρωινό δεν θα είναι ακριβώς γεμάτο ενέργεια για εσάς. Παρά ταύτα, προς το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε ετοιμοπόλεμοι και θα φαίνεστε ιδιαίτερα ερωτικοί. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη λάμψη με μια βόλτα ή κάποιου άλλου είδους άσκηση.

ζωδια Ταυρος
Οι ιδέες ρέουν αυτή την περίοδο και αν έχετε και κάποιον εξίσου εμπνευσμένο ως αντίβαρο, τόσο το καλύτερο. Μια ομάδα εμψυχωτικών ατόμων μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα διασκεδαστική – όσο περισσότερα μυαλά και καρδιές τόσο το καλύτερο.

 

ζωδια Διδυμοι
Το σημερινό πρωινό είναι φτιαγμένο για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να τεμπελιάσετε και να διασκεδάσετε ονειροπολώντας. Μέχρι το απόγευμα και το βράδυ, αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε την κίνησή σας. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε κάτι παραπάνω από υπέροχο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Ακόμη και αν σήμερα δεν κοιμηθείτε ως αργά, θα περάσετε τη μέρα σας ονειροπολώντας. Προς το τέλος της μέρας θα αισθανθείτε την ανάγκη να βιαστείτε αλλά θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να επισπεύσετε τα ζητήματα καρδιάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Η αγάπη και το χρήμα δεν συνδυάζονται και πολύ καλά αυτή την περίοδο, για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις που εμπλέκονται φίλοι και οικονομικά θέματα – και ενδεχομένως κάτι περισσότερο από φίλοι και οικονομικά επίσης. Τι λέτε να βρείτε κάτι το οποίο να είναι δωρεάν και διασκεδαστικό ταυτόχρονα;

ζωδια Παρθενος
Το σημερινό πρωινό είναι φτιαγμένο για να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε λίγο παραπάνω. Μέχρι το απόγευμα θα ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας – και θα καταφέρετε να κάνετε εκπληκτική πρόοδο. Προσθέστε και κάτι που να σχετίζεται με τον ερωτικό τομέα σε αυτή.

ζωδια Ζυγος
Κάνετε λάθος όταν πρόκειται για την προτεραιότητα που δίνετε στους άλλους. Βοηθήστε έναν φίλο με κάποιο σχέδιο, προσφερθείτε να τον/την ακούσετε, φερθείτε με καλοσύνη σε έναν ξένο. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό το μικρό σπρώξιμο που χρειάζεται η ερωτική σας αύρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιος
Η έμφαση που δίνετε, μεταφέρεται από τη δημιουργικότητα στην ανάλυση αυτή την περίοδο, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης σήμερα θα λειτουργούν εξίσου καλά το αριστερό και το δεξί μέρος τους εγκεφάλου σας. Προσθέστε σε αυτό και τα ερωτικά σας συναισθήματα και δείτε τι θα συμβεί!

ζωδια Τοξοτης
Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω – αν είναι καθόλου δυνατόν – πιθανόν να είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου αυτό το πρωινό. Παρά ταύτα, μέχρι το απόγευμα θα σας έρθει μια καλά εναρμονισμένη ενεργητική διάθεση μαζί με την πιθανότητα να βιώσετε κάτι ρομαντικό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Οι επαφές που θα κάνετε νωρίς σήμερα μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα αποδοτικές, για αυτό βγείτε έξω, καλημερίστε τη μέρα, μην σας πούμε και όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Στη συνέχεια της ημέρας θα πάρετε ικανοποίηση με την τακτοποίηση ζητημάτων στο σπίτι.

ζωδια Υδροχοος
Με οτιδήποτε και αν προσπαθήσετε να φέρετε εις πέρας σήμερα το πρωί, βρίσκεστε συνεχώς με την προσοχή σας να περιπλανιέται αλλού. Δώστε λίγο χρόνο και δείτε πού θα σας οδηγήσει – πιο αργά μέσα στη μέρα μπορεί να σας οδηγήσει σε εκπληκτικά μέρη.

ζωδια Ιχθυες
Ένα ραντεβού για πρωινό ή γεύμα, εξελίσσεται πολύ καλά – εσείς δείχνετε στα καλύτερά σας (ακόμη και αν το χτένισμά σας είναι σαν να σηκωθήκατε μόλις από το κρεβάτι) και θα αισθανθείτε ακόμη καλύτερα αν τα πράγματα εξελιχθούν σύμφωνα με τα άστρα. Σήμερα το βράδυ χουχουλιάστε μόνοι ή παρέα με κάποιον φίλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia